Ko slavi VALENTINOVO?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

CHICAGO

Post by CHICAGO »

WizzardFromBOZ wrote:
CHICAGO wrote: a evo jos jedne stvari ... pogledajte engl. rijec za nakit ..."JEWLERY"... znaci JEW-LERY.....
nauci engleski prvo pa onda pisi i tumaci. :D

osim toga, onima koji vole valetinovo ne smeta.

Wizarde... matere ti ne kenjaj... znas dobro da je bio typo... jew-elry!!!!!!!!!!!!! :-)
CHICAGO

#27 Valentinovo.......

Post by CHICAGO »

Ja sam prozivio 3-4 MOMACHKE godine u SA prije rata... vala da vam nesto kazem prije rata se valentinovo nije nesto bendalo....

ne kazem da nisam imao drugova i drugarica koji su to pazili/le ali ja vali i nisam na to gled'o...

medjutim vidim sad i u Bosni je te Valentinovo te 3 hefte poslije 8 mart...

pa mislim fakat da se bankrotira...

to da paznju treba ciniti voljenoj osobi to da... i ja to radim svakoga dana :kiss: !!!!

ali jebiga ZENSKE, ne mozete sada reci da SVAKA, ama BASH SVAKA OD VAS se rastopi kada dobije kakav lijep poklon.... TO VAM JE U GENIMA :D

isto k'o sto je nama mushkima u genima da se okrecemo za svakom suknjom (pogotovo kratkom), pa makar nam Selma Hayak lezala u krevetu cekajuci na nas...

Jebajiga tako je kako je...
pitt

Post by pitt »

Minnela wrote:Ne slavim :oops: ..Bezveze mi to totalno..Nisam prije znala za taj praznik,pa mi ne treba ni sad pod stare dane :oops: :D
eki nisi znala....a zapravo si ti slomila srce St. Valentinu :D:D:D nakon sto si sa mojsijem raskinula :D:D:D
black

Post by black »

svake godine ista pricha..ali eto da odgovorim ne, ne slavim ..jos samo da pocnu obiljezavati dan V :D
Post Reply