Pa Svensson ti zaboravio citati da malo podebljam .... ajde, ajde kupi Hush Puppies one su ti najtoplije ....urbanagerila wrote:Mislim da je prva Ana Lindh (ubio je srbin pshyco) a druga odma poslije nje ali ministar vanjskih poslova Laila "Something"... nesto je truhlo u drzavi Svedskoj.... ili Finskoj ...bem ti HamletaSogan wrote:Ma procitao veci dio zajebancije jos ranije... hepo-kocka-efekt i apsurdi na stranu, preporuka stoji... prvo, i sto prije, jednu a poslije sta Bog da...urbanagerila wrote: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25
preporucujem da krenes od druge strane od mog prvog posta...![]()
P.S. kad si vec podebljao u citatu, trebao si napomenuti da Svedska NIKAD nije imala premijera ljepseg spola.
Ko kosi a ko vodu nosi ???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
urbanagerila
-
urbanagerila
Moj glas je mek ali je zato toljaga tvrda !!!Michun wrote:Kakav bolesnik![]()
Evo citala pa ne mogu da dodjem sebi.
Ne dajte se isprovocirati.
-
urbanagerila
Hos´prodat´ako je prihvatljiva cijena???Michun wrote:Lijepa pamet - niposto nije skupa
A jel ti kosis ili vodu nosis???
-
zmijaIzmaj
dva glasa za gerilu:
zmija: prvi glas
(iz pozadine)
zmaj: drugi

zmija: prvi glas
(iz pozadine)
zmaj: drugi
-
mamica papucarka
urbanagerila wrote:Ne dizem nos niti tvrdim gore navedeno. Hanuma se zna izlezavati na kaucu dok ja radim kucne poslove ....dacina_curica wrote:Pa nisi se jos nijednom izjasnio po tome da li si postedjen ovih poslova ili ne......Ja koliko vidim iz tvojih postova ti bi da se hanuma brine o djeci i kuci, a ti bi da plazas guzu po kaucu.....MOJA INTERPRETACIJA.....Ako nisam u pravu, bujrum pa pojasni......I sta odmah dizes nos?urbanagerila wrote:Odlicno! Blago vama.Jel ti mislis da sam ja postedjen tih poslova ili se i dalje pravis luda ??? Drzi se teme bez parafraziranja inace odoh dok herka ne dodje
![]()
![]()
ali samo kad ima postedu...
![]()
Da se ne zapetljavam.... od nje ne ocekujem vise nego da me voli, brine o meni, djeci i domu sve ostalo bi bilo dobrovoljno (cjepanje drva, bacanje kladiva, dizanje tegova...itd) odnosno kako ona osjeca i hoce. To bi bila njena primarna uloga u braku. Za uzvrat obecavam da cu se bezrezervno posvetiti porodici i njoj u svakom pogledu (materijalnom, duhovnom.. itd). Kad pricamo o donosenju bitnijih odluka vezanih za porodicu zelim da se postuje moja odluka iako mozda u datom trenutku njoj bila nejasna .... jel puno trazim???![]()
Glupo sam ovo pokusao sazeti ali hajd nema veze ....
Normalno da mnogo trazis.
dobro je A rekla. Tebi bas treba kombinacija macke i fikusa
p.s ja ipak mislim da se ti zajebavas sa nama
-
urbanagerila
Ma neeeee ja vas vabim ...
Treba mi neka intelektualka da razmislja za mene
i eventualno mi sparinguje kad ovaj jaran radi ledja i tricepse
Treba mi neka intelektualka da razmislja za mene
-
urbanagerila
I molim te nemoj izvrtati ... rekao sam da se mozemo dogovoriti da sam ja u pravu 
-
mamica papucarka
i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svomurbanagerila wrote:Ma neeeee ja vas vabim ...![]()
Treba mi neka intelektualka da razmislja za mene![]()
-
urbanagerila
Vjerovatnomamica 31 wrote:i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svomurbanagerila wrote:Ma neeeee ja vas vabim ...![]()
-
nestasna
Ti stvarno ides u neke jako cudne krajnosti! Jeli se to samo u Svedskoj desavaju takve stvari? To se kao kod nas ne desava nista slicno? Jeli neki dan momak svezao curu za hidrant, i lupao joj glavu o taj isti hidrant? I, sta ce biti-NISTA!!!!! Jel to kod nas nema pedofila? Jel to kod nas nema silovanja? Ma daj molim te, gdje ti zivis??????urbanagerila wrote:Ooooo Svensson samo sam tebe cekao .... papucaru ni jedneGray wrote:Moja sreća (a i moje djevojke, moram priznati) što nisam odrastao u ovom patrijarhalnom, u mnogim pogledima veoma zatucanom i zaostalom društvu, nego u jednom od najliberalnijih i prema ženama najravnopravnijih društavaa na svijetu, tj. divnoj zemlji Švedskoj, gdje je sasvim normalno da npr. muškarac uzme porodiljsko da se brine o djetetu, dok se žena nakon poroda vraća na posao.
Elem, uticaj tog društva je zaslužan da sam prema većini stvari kojih se ovdašnje društvo grozi poprilično liberalan. Tako i žene vidim kao krajnje ravnopravne muškracima kao što i jesu.
Tako da mi nije teško niti ponižavajuće ništa raditi, oprati suđe, usisati, pospremiti, očistiti, itd. Vrlo rado bih i kuhao ali moram priznati da ne znam. Moram naučiti.
Tako i pri donošenju odluka nikada ne odlučujem sam nego popričam sa dragom i lijepo se dogovorim da bude kako nam oboma odgovara. Uvijek saslušam šta ima da kaže, i ako se s nečim ne slaže to ne radim nego pronalazimo drugo rješenje.
Problem ovog društva je da normalne stvari bivaju označene kao nakaradne. Tako momke kao ja, pa sigurno i mene iz mojih leđa, označavaju kao papučare i levate zato što imamo neki normalan stav i odnos prema djevojci, odnos u kome se nismo postavili kao superiorni i dominantni nego kao ravnopravni.
Balkanski mentalitet je čudo. Švedska hvala ti.Jel to ista ona Svedska u kojoj je zena svjesno presutila da nosi virus HIV-a pa usla sa frajerom u brak i rodila mu dvoje djece i jos ih k tome dojila po rodjenju ??? Da bi joj nakon optuzbi za svjesno ugrozavanje njega i djece drzava uzvratila tim sto je izgubio i skbnistvo nad djecom i roditeljski dom koji je nasljedio da bi potom izgubio i posao???
Jel to ona ista Svedska u kojoj u sred dana u centru grada naprave grupno silovanje 16-to godisnje djevojcice i niko se i ne okrene a kamoli da pozove policiju .... Jel o istoj plemenitoj kraljevini sa sjevera pricamo ili je to neka druga liberalnija Svedska ???
Ajde idi budi ravnopravan u nekoj drugoj bajci i nemoj prodavati muda za bubrege .... mozes svojoj dragoj... ovdje ubijaju djevojke zbog rijeci a ti mi prosipas skandinavijske karfiol price...
-
zmijaIzmaj
najnormalnijemamica 31 wrote:i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svomurbanagerila wrote:Ma neeeee ja vas vabim ...![]()
-
mamica papucarka
a cija li je ta rukaurbanagerila wrote:Vjerovatnomamica 31 wrote:i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svomurbanagerila wrote:Ma neeeee ja vas vabim ...![]()
i eventualno mi sparinguje kad ovaj jaran radi ledja i tricepseali ruka pravde je tu da postavi stvari na svoje mjesto
ljudi, one se zajebava
-
urbanagerila
@nestasna
mislim da se bas nismo bas najbolje razumjeli .... opstina Centar, Sarajevo, KS, BiH...
mislim da se bas nismo bas najbolje razumjeli .... opstina Centar, Sarajevo, KS, BiH...
-
urbanagerila
@mamicamamica 31 wrote:a cija li je ta rukaurbanagerila wrote:Vjerovatnomamica 31 wrote: i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svomali ruka pravde je tu da postavi stvari na svoje mjesto
![]()
ljudi, one se zajebava(izvinite na neprikladnim rijecima
)
Itekako sam sarkastican
- chinese_water
majke mi ... mislio sam da je sogan najgluplji... ali ipak pjesma od ljube alicica "Glupan si al' najveci" se pjeva u cast urbane gerile
-
urbanagerila
samo argumentovano molimchinese_water wrote:majke mi ... mislio sam da je sogan najgluplji... ali ipak pjesma od ljube alicica "Glupan si al' najveci" se pjeva u cast urbane gerile
-
urbanagerila
Sve se zalite nema frajera sve sami karfioli .... ko bi vam ugodio 
-
Pearl
pa cekamo da nam ti das odobrenje da progovorimo... ostale smo frapirane tvojim "argumentima", tvojom pamecu i samohvalom.. ti si covjek naseg zivota, pa sad na pp pregovaramo koja ce te dobiti... u 5 popodne se organizuje hrvanje u blatu za domace, u 12 za dijasporu... takodjer ce se organizovati takmicenje u lijepom slusanju, kukicanju, kuhanju, uspavljivanju djeteta za 5 minuta i sinonimima za "da, muzicu dragi" izraz.. jos se razmatra uvodjenje kursa: kako ugoditi svom superirornom muskarcu, koji ce organizovati drugoplasirana, posto pobjednica dobija tebe i nece imati vremena za druge aktivnosti od obaveza oko svog muzica... od uzbudjenja ne mozemo da progovorimo, ni missice nisu ovako uzbudjene pred progklasenje...urbanagerila wrote:Sve se zalite nema frajera sve sami karfioli .... ko bi vam ugodio
hajd sad zdra'o i prestane peglati raju
srdacan pozdrav
-
urbanagerila
Predpostavljam Mr.Big iz Sex and the City-ja ...
Vidim ja sve pametne su prezauzete formulisanjem i psihoanalizom .... valja meni opet u Tarcin po mladu
Vidim ja sve pametne su prezauzete formulisanjem i psihoanalizom .... valja meni opet u Tarcin po mladu
-
urbanagerila
@ perla
skola za dresuru cura u hadzicima .... nermin zurbrigen dreser
skola za dresuru cura u hadzicima .... nermin zurbrigen dreser