Ko kosi a ko vodu nosi ???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

urbanagerila

Post by urbanagerila »

urbanagerila wrote:
Sogan wrote:
urbanagerila wrote: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25

preporucujem da krenes od druge strane od mog prvog posta... :D
Ma procitao veci dio zajebancije jos ranije... hepo-kocka-efekt i apsurdi na stranu, preporuka stoji... prvo, i sto prije, jednu a poslije sta Bog da... :D

P.S. kad si vec podebljao u citatu, trebao si napomenuti da Svedska NIKAD nije imala premijera ljepseg spola. :D
Mislim da je prva Ana Lindh (ubio je srbin pshyco) a druga odma poslije nje ali ministar vanjskih poslova Laila "Something"... nesto je truhlo u drzavi Svedskoj.... ili Finskoj ...bem ti Hamleta :D
Pa Svensson ti zaboravio citati da malo podebljam .... ajde, ajde kupi Hush Puppies one su ti najtoplije .... :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Michun wrote:Kakav bolesnik :-?
Evo citala pa ne mogu da dodjem sebi.
Ne dajte se isprovocirati.
Moj glas je mek ali je zato toljaga tvrda !!! :D
Michun

Post by Michun »

Lijepa pamet - niposto nije skupa :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Michun wrote:Lijepa pamet - niposto nije skupa :D
Hos´prodat´ako je prihvatljiva cijena??? :D

A jel ti kosis ili vodu nosis??? :D
Michun

Post by Michun »

Rekoh niposto nije skupa - to je prihvatljivo onome kome treba :D

Sta te briga :oops:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

dva glasa za gerilu:

zmija: prvi glas

(iz pozadine)

zmaj: drugi

:D :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Hvala clanovima zirija :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

urbanagerila wrote:
dacina_curica wrote:
urbanagerila wrote:Odlicno! Blago vama. :D Jel ti mislis da sam ja postedjen tih poslova ili se i dalje pravis luda ??? Drzi se teme bez parafraziranja inace odoh dok herka ne dodje :D
Pa nisi se jos nijednom izjasnio po tome da li si postedjen ovih poslova ili ne......Ja koliko vidim iz tvojih postova ti bi da se hanuma brine o djeci i kuci, a ti bi da plazas guzu po kaucu.....MOJA INTERPRETACIJA.....Ako nisam u pravu, bujrum pa pojasni......I sta odmah dizes nos? :x :lol: :lol:
Ne dizem nos niti tvrdim gore navedeno. Hanuma se zna izlezavati na kaucu dok ja radim kucne poslove .... :D ali samo kad ima postedu... :D
Da se ne zapetljavam.... od nje ne ocekujem vise nego da me voli, brine o meni, djeci i domu sve ostalo bi bilo dobrovoljno (cjepanje drva, bacanje kladiva, dizanje tegova...itd) odnosno kako ona osjeca i hoce. To bi bila njena primarna uloga u braku. Za uzvrat obecavam da cu se bezrezervno posvetiti porodici i njoj u svakom pogledu (materijalnom, duhovnom.. itd). Kad pricamo o donosenju bitnijih odluka vezanih za porodicu zelim da se postuje moja odluka iako mozda u datom trenutku njoj bila nejasna .... jel puno trazim??? :D

Glupo sam ovo pokusao sazeti ali hajd nema veze ....

Normalno da mnogo trazis. :D Cuj da ti SAM donosis odluke. :lol: I doso ovdje na forum da trazis hanumu :lol: Herka bi te u zubima nosala :lol: A i ova moja prijateljica :D :D :D

dobro je A rekla. Tebi bas treba kombinacija macke i fikusa :lol:

p.s ja ipak mislim da se ti zajebavas sa nama :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Ma neeeee ja vas vabim ... :D
Treba mi neka intelektualka da razmislja za mene :D
i eventualno mi sparinguje kad ovaj jaran radi ledja i tricepse :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

I molim te nemoj izvrtati ... rekao sam da se mozemo dogovoriti da sam ja u pravu :D
mamica papucarka

urbanagerila wrote:Ma neeeee ja vas vabim ... :D
i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svom :lol:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

mamica 31 wrote:
i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svom :lol:
Vjerovatno :( ali ruka pravde je tu da postavi stvari na svoje mjesto :D
nestasna

Post by nestasna »

urbanagerila wrote:
Gray wrote:Moja sreća (a i moje djevojke, moram priznati) što nisam odrastao u ovom patrijarhalnom, u mnogim pogledima veoma zatucanom i zaostalom društvu, nego u jednom od najliberalnijih i prema ženama najravnopravnijih društavaa na svijetu, tj. divnoj zemlji Švedskoj, gdje je sasvim normalno da npr. muškarac uzme porodiljsko da se brine o djetetu, dok se žena nakon poroda vraća na posao.

Elem, uticaj tog društva je zaslužan da sam prema većini stvari kojih se ovdašnje društvo grozi poprilično liberalan. Tako i žene vidim kao krajnje ravnopravne muškracima kao što i jesu.

Tako da mi nije teško niti ponižavajuće ništa raditi, oprati suđe, usisati, pospremiti, očistiti, itd. Vrlo rado bih i kuhao ali moram priznati da ne znam. Moram naučiti.

Tako i pri donošenju odluka nikada ne odlučujem sam nego popričam sa dragom i lijepo se dogovorim da bude kako nam oboma odgovara. Uvijek saslušam šta ima da kaže, i ako se s nečim ne slaže to ne radim nego pronalazimo drugo rješenje.

Problem ovog društva je da normalne stvari bivaju označene kao nakaradne. Tako momke kao ja, pa sigurno i mene iz mojih leđa, označavaju kao papučare i levate zato što imamo neki normalan stav i odnos prema djevojci, odnos u kome se nismo postavili kao superiorni i dominantni nego kao ravnopravni.

Balkanski mentalitet je čudo. Švedska hvala ti.
Ooooo Svensson samo sam tebe cekao .... papucaru ni jedne :D Jel to ista ona Svedska u kojoj je zena svjesno presutila da nosi virus HIV-a pa usla sa frajerom u brak i rodila mu dvoje djece i jos ih k tome dojila po rodjenju ??? Da bi joj nakon optuzbi za svjesno ugrozavanje njega i djece drzava uzvratila tim sto je izgubio i skbnistvo nad djecom i roditeljski dom koji je nasljedio da bi potom izgubio i posao??? :D Jel to ona ista Svedska u kojoj u sred dana u centru grada naprave grupno silovanje 16-to godisnje djevojcice i niko se i ne okrene a kamoli da pozove policiju .... Jel o istoj plemenitoj kraljevini sa sjevera pricamo ili je to neka druga liberalnija Svedska ??? :D Ajde idi budi ravnopravan u nekoj drugoj bajci i nemoj prodavati muda za bubrege .... mozes svojoj dragoj... ovdje ubijaju djevojke zbog rijeci a ti mi prosipas skandinavijske karfiol price... :D
Ti stvarno ides u neke jako cudne krajnosti! Jeli se to samo u Svedskoj desavaju takve stvari? To se kao kod nas ne desava nista slicno? Jeli neki dan momak svezao curu za hidrant, i lupao joj glavu o taj isti hidrant? I, sta ce biti-NISTA!!!!! Jel to kod nas nema pedofila? Jel to kod nas nema silovanja? Ma daj molim te, gdje ti zivis??????
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

mamica 31 wrote:
najnormalnije :D
mamica papucarka

urbanagerila wrote:
mamica 31 wrote:
a cija li je ta ruka :D

ljudi, one se zajebava :D (izvinite na neprikladnim rijecima :D )
urbanagerila

Post by urbanagerila »

@nestasna

mislim da se bas nismo bas najbolje razumjeli .... opstina Centar, Sarajevo, KS, BiH... :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

mamica 31 wrote:
urbanagerila wrote:
mamica 31 wrote: i zapasce te ta, koja na svaku tvoju kaze "da, draaaaagi", a vamo tjera po svom :lol:
a cija li je ta ruka :D

ljudi, one se zajebava :D (izvinite na neprikladnim rijecima :D )
@mamica

Itekako sam sarkastican :D ali da u svemu tome ima istine i to tvrdim... rekoh SERIJAT JE IZ RAJA IZASAO!!! :D sve one koje nemaju vremena da raspravljaju jer veceras rade "ledja i tricepse" nisu za diskusiju na ovu temu .... :D
chinese_water

Post by chinese_water »

majke mi ... mislio sam da je sogan najgluplji... ali ipak pjesma od ljube alicica "Glupan si al' najveci" se pjeva u cast urbane gerile
urbanagerila

Post by urbanagerila »

chinese_water wrote:majke mi ... mislio sam da je sogan najgluplji... ali ipak pjesma od ljube alicica "Glupan si al' najveci" se pjeva u cast urbane gerile
samo argumentovano molim :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Sve se zalite nema frajera sve sami karfioli .... ko bi vam ugodio :D
Pearl

Post by Pearl »

urbanagerila wrote:Sve se zalite nema frajera sve sami karfioli .... ko bi vam ugodio :D
pa cekamo da nam ti das odobrenje da progovorimo... ostale smo frapirane tvojim "argumentima", tvojom pamecu i samohvalom.. ti si covjek naseg zivota, pa sad na pp pregovaramo koja ce te dobiti... u 5 popodne se organizuje hrvanje u blatu za domace, u 12 za dijasporu... takodjer ce se organizovati takmicenje u lijepom slusanju, kukicanju, kuhanju, uspavljivanju djeteta za 5 minuta i sinonimima za "da, muzicu dragi" izraz.. jos se razmatra uvodjenje kursa: kako ugoditi svom superirornom muskarcu, koji ce organizovati drugoplasirana, posto pobjednica dobija tebe i nece imati vremena za druge aktivnosti od obaveza oko svog muzica... od uzbudjenja ne mozemo da progovorimo, ni missice nisu ovako uzbudjene pred progklasenje...

:lol:

hajd sad zdra'o i prestane peglati raju :D kako ne skontas da vise nisi interesantan cak ni za zezanciju.. bili tvoji stavovi stvarno tvoji ili karikirani... niko od nas nema zelje da te razuvjerava da nisi u pravu, Big ce ti dati, kako sam rece, ono sto zasluzujes ;)

srdacan pozdrav ;)
chinese_water

Post by chinese_water »

a sada spektakl ljube alicica :-)
Michun

Post by Michun »

Imas li link za taj spot - da mu postavis?
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Predpostavljam Mr.Big iz Sex and the City-ja ... :D

Vidim ja sve pametne su prezauzete formulisanjem i psihoanalizom .... valja meni opet u Tarcin po mladu :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

@ perla

skola za dresuru cura u hadzicima .... nermin zurbrigen dreser :D
Post Reply