ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

g_i_l_i_p_t_e_r

#351 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by g_i_l_i_p_t_e_r »

mirza_15 wrote:http://www.mtel.ba/article/2536
Tu su:

50 MB po cijeni od 1 KM po maksimalnoj brzini do 7,2 Mb/s i trajanju od 24 sata
1 GB po cijeni od 3,5 KM po maksimalnoj brzini do 21 Mb/s i trajanju od 24 sata
250 MB po cijeni od 5 KM po maksimalnoj brzini do 21 Mb/s i trajanju od 7 dana
500 MB po cijeni od 10 KM sa maksimalnom brzinom do 21 Mb/s i trajanjem od 30 dana
U navedene cijene nije uračunat PDV.
https://www.bhtelecom.ba/6036.html

Dakle ista usluga u standardnoj ponudi.

haj sad zdravo.

3 GB su usranci uveli možda juče, danas NIJE BILO SIGURNO
najbolja ponuda je bila 13 KM = 1 GB

a vidi ovo, isto 1 Gb, ali za 11 KM

Image

čeka se odgovor mtela koji će ih sjebat sigurno, pored one opcije koja stoji koju usranci opet nisu uveli da po isteku kupljenog interenta ostaje i dalje aktivan ali po nižim brzinama
i ja bi opet prije izabro mtelovih ili eronetovih svejedeno 8 GB za 23 KM na zasebnoj kartici !!!!
8 je 8

dakle opet si donji po svim ponudama :oops:
ajd zdravo i tebi

bolidu već sam reko da mtel koristim isključivo za internet i da me boli kurac za obračunsku
imam Nokiu 630d dual sim sa ultrom za govor od usranaca (a vjerovatno ću preći na IZI sa tim brojem iako je među prvi ultra brojevima BHtelekoma koji su izašli oktobra 2000.g. kad si ti vjerovatno još pišo u gače) a druga kartica služi samo za internet, trenutno je mtel dok je povoljniji, ranije bio haloo
Last edited by g_i_l_i_p_t_e_r on 20/06/2015 17:53, edited 3 times in total.
L u c i f e r

#352 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by L u c i f e r »

friskyoreo wrote:Ima li ovdje kakav age limit za registraciju na ovom forumu? Nekad mi se cini da se većinom desetogodisnjaci upuštaju u rasprave za odrasle. Ako i ima, onda garant su ostali na mentalnom nivou desetogodisnjaka. :-)
Amin.

ps: Vidim pokretača teme zumbula obrisalo, neka mašala, odma sam ga provalio da je subverzivni elemenat, brez zaebancie...
mirza_15

#353 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

:lol: :lol: :lol:

Cuj danas uveli

Skuplji pozivi, skuplji internet..... i covjek se maksuz registrovao zbog jedne akcije sa ogranicenim rokom trajanja da nam otvori oci. Ali vjerujte njemu na rijec. Bice produzena. Obecao lik.
g_i_l_i_p_t_e_r

#354 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

mirza_15 wrote::lol: :lol: :lol:

Cuj danas uveli

Skuplji pozivi, skuplji internet..... i covjek se maksuz registrovao zbog jedne akcije sa ogranicenim rokom trajanja da nam otvori oci. Ali vjerujte njemu na rijec. Bice produzena. Obecao lik.

bolidu i to je kurčevina što su uveli
za 23 KM ja ću kupit karticu za internet od eroneta/mtela sa 8 GB plus ostaje internet po isteku sa 128 Kbps
tako da OPET samo ovce mogu kupovat i taj paket
rizibizi

#355 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by rizibizi »

Ne znam za simpu ove godine s njima nisam htio eksperimentisati prosle sam se ishandrio momacki s njihovim aktivacijama i glupostima.Kazu da je za pricu prema BiH najpovoljniji tomato pa sam to uzeo za razgovore samo su mi i oni peglativni,gori su od nas 7 puta ali bukvalno 7 puta sam zvao da aktiviram neku tarifu u kojoj dobijes gigu i po neta i kad sam sve sredio umjesto postavki za s3icu posalju mi postavke za iphone 6,onda zovi ponovo.Kod Tele 2 kupio karticu raspakovao ubacio u telefon internet odmah aktiviran i to je to ionako mi je samo za to trebao.Kod nas je domet 2 km za dan normmala da nece praviti tarife za cenera
Danguba

#356 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by Danguba »

Nije bitno ko je povoljan nego gdje odlaze te pare koje im ostavim.

Kupovinom Mtel kartice direktno se finansira njegovanje ratnih zlocinaca Djukica i Seselja na VMA.

Ja u tome ne mogu ucestvovati pa makar bili po 1KM/G.
smartXL

#357 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by smartXL »

Danguba wrote:Nije bitno ko je povoljan nego gdje odlaze te pare koje im ostavim.

Kupovinom Mtel kartice direktno se finansira njegovanje ratnih zlocinaca Djukica i Seselja na VMA.

Koristenjem moje tv direktno finansiras telekom srbije (preko arena sport kanala) i mitrovica (preko pink paketa) a samim tim finansiras i te ratne zlocince :run:
Danguba

#358 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by Danguba »

smartXL wrote:
Danguba wrote:Nije bitno ko je povoljan nego gdje odlaze te pare koje im ostavim.

Koristenjem moje tv direktno finansiras telekom srbije (preko arena sport kanala) i mitrovica (preko pink paketa) a samim tim finansiras i te ratne zlocince :run:
To ne znam niti me takva smeca interesuju.
g_i_l_i_p_t_e_r

#359 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

eto IZI i slovenci nemaju veze sa ratnim zločincima
šta njima fali ?
pa opet ne prelaziš, nego ostaješ vjeran majmunima koji obožavaju take koji tako razmišljaju i trljaju ruke jer te uredno klepaju po ušima, a sebi rokaju iznadprosječne nezaslužene plate prekobrojnim amidžićima, dajdžićima, tečićima, pičićima, pEvaljkama, ala Sijerčićka, švalerkama, partijski podobnim jaranima i kome ne sve,
uglavom nakotilo ti se tamo stoke bar 4 puta više nego je realno potrebno, ali imšalah, razjebat će se to čim se privatizuje, rasprdite će ih novi gazda nogom u guzicu samo tako
g_i_l_i_p_t_e_r

#360 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Danguba wrote:
smartXL wrote:

To ne znam niti me takva smeca interesuju.
ali interesuje tvoje bhtelekomvce usrance koji im uredno plaćaju
rizibizi

#361 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by rizibizi »

Shvedjani. 'ladno al' standard jebi ga. Odlomis velicinu kartice koja ti treba ubodes u mobitel i rahat. Na pocetku je bilo kao slaba pokrivenost los signal, ja ove godine to nisam primjetio, gdje god sam se zavukao bilo signala, a 3GB interneta na mobitelu mi je i vise nego dosta cak i za mjesec dana pa i ako je neka turisticka akcija, da je standardno 1 GB (prosle godine bilo tako) za ove pare se vise nego isplati.

EDIT: Evo sad gledam kod njih na stranici najskuplja prepaid tarifa 49 Kn (13 KM) mjesecno i dobijes 1.5 GB interneta, 1000 minuta prema svim mrezama i 1000 sms-ova. Meni bi ovo bilo malo je reci idealno, cak stavise savrseno. Nisam citao, ali pretpostavljam da i srpski Telenor ima slicnu ponudu. Jebem ti sve telekome koliko ih imamo.
Last edited by rizibizi on 23/06/2015 14:04, edited 1 time in total.
rizibizi

#362 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by rizibizi »

Editovah post sa interesantnim podacima. Koja smo mi pripizdina, a sto je najtuznije tu smo vrata do vrata.
channel10

#364 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by channel10 »

Opaaa. Poceli su i oni sa normalnim ponudama. Koliko vremenski vrijedi ovih 1,5GB?
avaks

#365 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by avaks »

Kako ide ovo kino? Je li samo kartica za internet ili normalna Ultra pa za 5KM kupiš tih 1,5GB?
Del_Boy1

#366 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by Del_Boy1 »

avaks wrote:Kako ide ovo kino? Je li samo kartica za internet ili normalna Ultra pa za 5KM kupiš tih 1,5GB?
https://www.bhtelecom.ba/ultrainternet.html
avaks

#367 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by avaks »

Šteta što je bez govornog saobraćaja, ali ima pomaka u ponudi. Samo nek se nastavi ovako :thumbup:
Valjda do godine budu i kakvi paketi sa minutama prema svim mrežama i koja giga interneta :mrgreen:
friskyoreo

#368 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by friskyoreo »

Eto znao sam ja da ce to biti ovako. Taman predao zahtjev za prenos broja, za 3 dana ce mi ga prenijeti, i onda se oni sjetili da izbace kao nekakvu ponudu. Sad bi bio fazon da da izbace nesto ultra mega povoljno i da BHT bude daleko bolji od svih. Mada, ne bi me iznenadilo uopste, to je moja zivotna prica. :D
getriba

#369 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by getriba »

friskyoreo wrote:Eto znao sam ja da ce to biti ovako. Taman predao zahtjev za prenos broja, za 3 dana ce mi ga prenijeti, i onda se oni sjetili da izbace kao nekakvu ponudu. Sad bi bio fazon da da izbace nesto ultra mega povoljno i da BHT bude daleko bolji od svih. Mada, ne bi me iznenadilo uopste, to je moja zivotna prica. :D
Ovo se odnosi samo na data karticu, ne na govornu, tako da nećeš ništa propustiti.
belami1111

#370 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by belami1111 »

U konzumu al isteklo bilo samo do 30_tog juna za aktivirati
krakatoa

#371 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by krakatoa »

pop art wrote:haloo izbija sa ponudom na prvo mjesto
https://www.facebook.com/halooplatimanj ... 47/?type=1

Vidite ‪#‎DUPLO‬? Vidite ‪#‎DOBRO‬? Aktivirajte jednu od opcija ‪#‎haloo‬ mobilnog interneta i haloo vam poklanja DUPLU PORCIJU MEGABAJTA. Aktivacijom opcije MI 500 MB dobijate 1 GB za 2 KM, a aktivacijom opcije MI 1 GB dobijate 2 GB za 5 KM. Dupla porcija za isto novca! ‪#‎PlatiManje‬
Halo verzija giliptera ponovo na forumu. Zao mi je moram prijaviti post, reklama je u pitanju.
friskyoreo

#373 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by friskyoreo »

Haloo je zakon. Napovoljniji net za prepaid. :D Nakon skoro mjesec dana korištenja, ja sam zadovoljan.
Ljakan

#374 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by Ljakan »

Ma kakav bh telekom, evo halo daje kad dopunis 5km za gigu gigu gratis, znaci dvije gige 20 dana trajanja.
krakatoa

#375 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by krakatoa »

Ljakan wrote:Ma kakav bh telekom, evo halo daje kad dopunis 5km za gigu gigu gratis, znaci dvije gige 20 dana trajanja.
Može davati i 100GB za pola marke kad je pokrivenost UMTS mrežom nula bodova. Nikad ti tu gigu potrošiti ne možeš na Eronetovoj 2.5G infrastrukturi.
Post Reply