ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
g_i_l_i_p_t_e_r

#326 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by g_i_l_i_p_t_e_r »

a sad ti objasni radi čega
zar nije u pitanju ona priča o ovcama
ljudi u svemu povoljniji ali neće ovce da napuste čobana
friskyoreo

#327 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by friskyoreo »

mirza_15 wrote:Ja i dalje tvrdim da se razgovori sa obicne ultre vise isplate nego sa haloo zbog obracunske jedinice. To sto ti neces da poredis je do tebe.
Pa ti svasta nesto tvrdis, i ja ti uvijek argumentovano dokazem da nisi u pravu, ali ti i dalje onda tvrdis. I tvrdis, i tvrdis.
Ja prihvatam da si ti ogranicen, na vise nacina... I meni to fakat ne smeta, jer postujem razlicitosti. Ali jednostavno moram te svaki puta demantovati kad izneses notornu laz. Nazalost, ne mogu voditi konverzaciju na nivou koji je tebi prikladan, da poredim nekakve taksiste, golfove, brda i doline. Ja ne vidim analogiju u tome.
mirza_15

#328 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

friskyoreo wrote:
mirza_15 wrote:Ja i dalje tvrdim da se razgovori sa obicne ultre vise isplate nego sa haloo zbog obracunske jedinice. To sto ti neces da poredis je do tebe.
Pa ti svasta nesto tvrdis, i ja ti uvijek argumentovano dokazem da nisi u pravu, ali ti i dalje onda tvrdis. I tvrdis, i tvrdis.
Ja prihvatam da si ti ogranicen, na vise nacina... I meni to fakat ne smeta, jer postujem razlicitosti. Ali jednostavno moram te svaki puta demantovati kad izneses notornu laz. Nazalost, ne mogu voditi konverzaciju na nivou koji je tebi prikladan, da poredim nekakve taksiste, golfove, brda i doline. Ja ne vidim analogiju u tome.
Ja ti gore fino matematicki pokazao. To sto tebi matematika bas i nije isla u skoli to je drugi problem.
rovac13

#329 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by rovac13 »

Ja mislim da ovdje neko nije normalan.........ili jedan lik......ili svi ostali :lol: :lol: :lol:
mirza_15

#330 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

g_i_l_i_p_t_e_r wrote:a sad ti objasni radi čega
zar nije u pitanju ona priča o ovcama
ljudi u svemu povoljniji ali neće ovce da napuste čobana
O cemu ti? Ljudi dosli kod njih. Kontas? Otisli od tog cobana kojeg spominjes, dosli kod njih, pa pobjegli.
mirza_15

#331 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

rovac13 wrote:Ja mislim da ovdje neko nije normalan.........ili jedan lik......ili svi ostali :lol: :lol: :lol:
Ni ti ne znas matematiku?
mirza_15

#332 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

channel10 wrote: Bolan i ne bio i vi cete se ugasiti kroz godinu dvije kako radite. Ne mogu da vjerujem da branis BHT bez obzira sto radis u njemu. Ako ne valja, onda ne valja i tacka.

Sad gledam u frend tarifi razgovori prema svim mrezama 0,17 + pdv, net 1gb 10KM sa pdv-om dok je na ultri 0,28KM (vjerovatno sa pdv-om), a giga neta unfuckable 800KM :-)
Da ne provjeravam. Evo 0,17+pdv sa kojom obracunskom jedinicom?
0,28 sa kojom obracunskom jedinicom?
1 GB je 13 KM za 30 dana.
mehohem

#333 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mehohem »

mirza_15 wrote: O cemu ti? Ljudi dosli kod njih. Kontas? Otisli od tog cobana kojeg spominjes, dosli kod njih, pa pobjegli.
Sine,ovo vise nije smijesno.Jel ti uzimas terapiju redovno :?

Image
friskyoreo

#334 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by friskyoreo »

mirza_15 wrote:
friskyoreo wrote:
Ja ti gore fino matematicki pokazao. To sto tebi matematika bas i nije isla u skoli to je drugi problem.
Ti nemas osnovne sposobnosti sticanja znanja, cak i kad ti se nesto napise, nacrta, oboji, i sl, to si vec dokazao bezbroj puta. Nema smisla da smatras upitnim moje poznavanje matematike, ali od tebe se to i moze ocekivati na osnovu dosadasnjeg iskustva. Tebi ako je logicno porediti kruske i jabuke, vjeruj da ostatku normalnog svijeta nije.
channel10

#335 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by channel10 »

mirza_15 wrote:
channel10 wrote: Bolan i ne bio i vi cete se ugasiti kroz godinu dvije kako radite. Ne mogu da vjerujem da branis BHT bez obzira sto radis u njemu. Ako ne valja, onda ne valja i tacka.

Sad gledam u frend tarifi razgovori prema svim mrezama 0,17 + pdv, net 1gb 10KM sa pdv-om dok je na ultri 0,28KM (vjerovatno sa pdv-om), a giga neta unfuckable 800KM :-)
Da ne provjeravam. Evo 0,17+pdv sa kojom obracunskom jedinicom?
0,28 sa kojom obracunskom jedinicom?
1 GB je 13 KM za 30 dana.
Upravu si za obracunsku. Kod ultre je cini mi se 15 sekundi, dok je kod frenda 60 sec. Sto se tice neta, kod nove ponude pise da je 0,80KM /1MB, ali vidim dole da je 300MB za 3KM. Sad koji je tu fol ne znam, ali znam da je meni na midi30 naplacivalo 0,12 po MB.

Koji je fol sa ovom novom ponudom gdje je skoro ista ponuda za ultru i ultra pricu? Sa uspostavom izadje skoro isto, s tim da je mala razlika kod price sa najbrojem i prema drugim mrezama?!
friskyoreo

#336 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by friskyoreo »

I da i ovo napomenem, kome ne odgovara obracunska jedinica od 60 sekundi, ima povoljniju opciju od bht na izi mrezi gdje je obracunska jedinica isto 15/15, 1gb neta 11 km i jos niz pogodnosti ako pozivate inostranstvo. :D
mirza_15

#337 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

channel10 wrote:.
Buy&surf je 13 KM na 30 dana. Za 10 dana je cini mi se 10 KM. 3 GB su 22 KM na buy&surf.
g_i_l_i_p_t_e_r

#338 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

friskyoreo wrote:I da i ovo napomenem, kome ne odgovara obracunska jedinica od 60 sekundi, ima povoljniju opciju od bht na izi mrezi gdje je obracunska jedinica isto 15/15, 1gb neta 11 km i jos niz pogodnosti ako pozivate inostranstvo. :D
džaba ovom bolidu pričat, on jednostavno ono što ga sjebe u narednim komentarima više ne spominje
ali nastavlja da ore i dalje "tamo gdje misli" da mu je još ostalo prostora, a on je sve manji :lol: :lol:
prdio o 22 KM i internetu i tu ga sjebo sa mtelovom ponudom od 8 GB spram ponude usranih telekomovaca od usrane 3 GB i onda više ni da pisne u vezi toga
postavio mu da IZI ima 0,17 po minuti uz 15/15 obračunsku a on se dobavezo mtela i haloo
plus IZI daje još 200 minuta besplatno govora u okviru svoje mreže BEZ naplate poziva
200 SMS prema svima i 200 MB
za usrane telekomce nezamisliva ponuda
i on onda prdi kako su ljudi izgubili korisnike
pitam ga zašto, da li iko normalan može otić sa ove ponude ponovo bhtelekomu, on i dalje prdi isto ko matrix
g_i_l_i_p_t_e_r

#339 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

imšala
ima da ih novi gazda pošuta nogom u guzicu, sve one pevaljke, tečiće, dajdžiće, amidžiće, švalerke i ine koje su trpali godinama pa ih sada ima umjesto potrebnih 500 jeno 5 puta više a sve sa enormnim nezasluženim iznadprosječnim platama
banda se nakotila samo tako i uživa li uživa klepajući ovce patriote po ušima
i neka, i treba da vas klepa
friskyoreo

#340 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by friskyoreo »

Nikome nije u interesu da BHT propadne. Sta vise, to bi bio ogroman problem u Federaciji. Ceka se da legne plata tj. doprinosi zaposlenim u telekomu, pa da se onda isplate penzije u Federaciji. Ne moram vise nista govoriti vezano za to.
Ali problem je sto se naustrb konkurentnosti na trzistu odrzava ogroman broj zaposlenih, cija je strucnost upitna, i plus nesavjesno trosenje novca, itd itd.
Na taj nacin ne moze dovijeka poslovati i urusit ce se kao kula od karata. Sto ce nazalost imati katastrofalne posljedice. Nadati je se da ce doci do ozbiljne promjene u nacinu poslovanja i potpuno restruktuiranje kompanije. Ali poznavajuci nas, to se nece desiti. Krpelji kad isisaju krv, oni samo idu dalje, a domacin sa kog su sisali, lipse.
g_i_l_i_p_t_e_r

#341 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

friskyoreo wrote:Nikome nije u interesu da BHT propadne. Sta vise, to bi bio ogroman problem u Federaciji. Ceka se da legne plata tj. doprinosi zaposlenim u telekomu, pa da se onda isplate penzije u Federaciji. Ne moram vise nista govoriti vezano za to.
ništa se ti ne brini, kad im smanje plate i rasprde prekobrojno uposlene, smanjit će se cijene, i tako INDIREKTNO imati učinka na sve ostale, pa i penzionere koji će plaćat manje račune za telefone i mobitele, pa će im ostat više love od penzije za druge stvari
i to važi i za struju, vodu, grijanje a za koje su vezane iste ovakve usrane kompanije
pa pitaj onda penzionera da li bi volio povećanje penzije za 20 KM ili smanjenje računa za struju, telefon, vodu, grijanje...za 50 KM
kontaš ?
rizibizi

#342 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by rizibizi »

I ove godine me u komsiluku Tele2 iznenadio. Za 50 cuna dobijes broj, 1000 minuta, 1000 SMS-ova, i 3 GB interneta koje mozes iskoristiti u periodu od mjesec dana i onda opet uplatis 50 cuna i sve tako u krug. Uliva karticu u mobitel i sve odmah radi, nema postavki, aktivacija, tarifa, ugovora i peglanja. Milina. Prvi telekom koji to kod nas napravi eto mene tamo. Realno svako ko iole ozbiljnije koristi mobitel potrosi 10 minimum mjesecno da li 5x2 KM dopune ili 10 u komadu ali da imaju ovakvu ponudu ubili bi trziste, samo sto ocigledno nikome to nije interesantno kad je vuna jos uvijek kvalitetna a ovce se lako sisaju.
calculator

#343 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by calculator »

rizibizi wrote:I ove godine me u komsiluku Tele2 iznenadio. Za 50 cuna dobijes broj, 1000 minuta, 1000 SMS-ova, i 3 GB interneta koje mozes iskoristiti u periodu od mjesec dana i onda opet uplatis 50 cuna i sve tako u krug. Uliva karticu u mobitel i sve odmah radi, nema postavki, aktivacija, tarifa, ugovora i peglanja. Milina. Prvi telekom koji to kod nas napravi eto mene tamo. Realno svako ko iole ozbiljnije koristi mobitel potrosi 10 minimum mjesecno da li 5x2 KM dopune ili 10 u komadu ali da imaju ovakvu ponudu ubili bi trziste, samo sto ocigledno nikome to nije interesantno kad je vuna jos uvijek kvalitetna a ovce se lako sisaju.

Gdje kupiti? Daj link....
mirza_15

#344 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

g_i_l_i_p_t_e_r wrote:
friskyoreo wrote:I da i ovo napomenem, kome ne odgovara obracunska jedinica od 60 sekundi, ima povoljniju opciju od bht na izi mrezi gdje je obracunska jedinica isto 15/15, 1gb neta 11 km i jos niz pogodnosti ako pozivate inostranstvo. :D
džaba ovom bolidu pričat, on jednostavno ono što ga sjebe u narednim komentarima više ne spominje
ali nastavlja da ore i dalje "tamo gdje misli" da mu je još ostalo prostora, a on je sve manji :lol: :lol:
prdio o 22 KM i internetu i tu ga sjebo sa mtelovom ponudom od 8 GB spram ponude usranih telekomovaca od usrane 3 GB i onda više ni da pisne u vezi toga
postavio mu da IZI ima 0,17 po minuti uz 15/15 obračunsku a on se dobavezo mtela i haloo
plus IZI daje još 200 minuta besplatno govora u okviru svoje mreže BEZ naplate poziva
200 SMS prema svima i 200 MB
za usrane telekomce nezamisliva ponuda
i on onda prdi kako su ljudi izgubili korisnike
pitam ga zašto, da li iko normalan može otić sa ove ponude ponovo bhtelekomu, on i dalje prdi isto ko matrix
Jok ba, nego ne vidim svrhu deset puta ponavljati i raspravljati sa nekim ko nema pojma o cemu prica. Prvo nije 8 naprema 3 nego je 8 na prema 7. Drugo, taj internet uopste nije namjenjen za koristenje na mobilnim aparatima!!!! Kontas?! Nema govorne usluge na tim paketima. To uzimas da koristis maksuz za internet. Jasnije? M:tel-ov 1 GB na prepaidu je 23,40 KM u stalnoj ponudi. E to je, vidis internet koji se koristi u mobilnim aparatima. Na BH Telecom-u je isto to 13 KM. Za manje para na BH Telecom-u dobijes 3 GB dok na m:tel-u dobijes 1 GB. Istina flat je, ali ako vec pricamo o ovim kolicinama podataka, onome ko za mjesec potrosi 1 GB te brzine nakon potroseno limita nisu dovoljne.

Zasto je izi izgubio 2/3 korisnika za godinu dana ti daj odgovor. Ocigledno je ili usluga goli q. ili nesto ne stima. Pa to je prava katastrofa! Mora postojati dobar razlog za to. Sve sto oni nude unutar svoje mreze je bezvrjedno. Imas pogodnost sa 3 korisnika koji su na njihovoj mrezi, a koje, naravno, ne poznajes :lol: :lol: Vrjednija su dva najbroja kod BH Telecom-a od svih njihovih pogodnosti u njihovoj mrezi. Smijesno mi je da neko uzima IZI u bilo kakva poredjenja. Predji ti na IZI pa nam prenesi iskustva. Mozda negdje i postoje na internetu, pa se zarovi.

Na kraju, obicni korisnici nisu toliko glupi. Uzimaju sve aspekte usluge koju koriste. Cijenu minute, obracunsku jedinicu, cijenu Internet-a, pokrivenost 3G signalom. Nekim korisnicima nesto od toga ne treba, pa gledaju samo neke segmente. Ali udrobiti malo IZI, malo Haloo, malo eronet, malo m:tel i uzeti samo segmente ponude koji su povoljni, a zanemariti druge je zlonamjerno. Vecina vas je nadrkana na BH Telecom i ne vidi ocigledne stvari. Kada kazem pokrivenost i kvalitet mreze kazu to nije bitno. Laze eronet da neka podrucja nije pokrio. Spomenem jedno podrucje gdje evo ja igrom slucaja provedem dosta vremena u godini dana argument je "koga briga za neko selo" (to je ta logika). Kada kazem da kada se uzme obracunska jedinica u obzir, BH Telecom je najpovoljniji za prepaid i to dokazem (obicno korisnici koji ne trose puno i kojima su razgovori kraci. inace se prepaid ne isplati) svi padnu u vodu, a iscupa se neki izi kojem je mreze garant u klincu kada su izgubili skoro sve korisnike (dugo im ni reklame nigdje nisam vidio). I na kraju ima nas kojima je kvalitet najbitniji i nema cijenu. Meni u onom mjestu koje sam spominjao samo BH Telecom valja jer mi internet treba, a jedini pristup mi je 3G BH Telecom-a jer drugih NEMA. Da ne spominjem sada korisnike koji trose 40 KM i vise. Na to podrucje niko od vas i ne pomislja da zalazi zbog Telecom-ovih no limit paketa.

A sada se povlacim iz rasprave, a ti kontaj da si pobjedio jer ti na sljedeci post necu odgovoriti.
supercali

#345 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by supercali »

Mirza ne zajebaji za prepaid telecom je najgori
fortaleza

#346 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by fortaleza »

Del_Boy1 wrote:Evo slika mog računa za mini 15 sa uključenim mSurf250 paketom, seberi sve pa vidi otkud račun 23,45 KM, ako odbiješ ratu za telefon od 5,88 KM ostane 17,57 KM za mini 15 sa mSurf250 paketom.

Image
50-tak minuta, 8 sms poruka i 250 mb za 18 KM? Još postpaid uz ugovor i 24 mjeseca obaveze na mjesečnoj bazi. Ne hvala.

200min, 300sms i 500mb za 20 KM prepaid savršena.
tasmanijska neman wrote:
mirza_15 wrote:Nije raja toliko glupa koliko mislite. Primjera radi, trzisni udio BH Telecoma kada je u pitanju mobilna telefonija je skocio sa 44,36% na 46,95% od decembra 2013. do decembra 2014. dok je udio m:tela pao sa 42,05% na 39,60%. Izi pao s 0,53% na 0,23%.

NIJE OVO SLUCAJNO!
zato se tako bezobrazno i ponašaju bhtelecom seronje

koji ti je izvor mudrolija
daj link
Upravo to, drže većinu tržišta pa zato i dižu cijene, ukidaju akcije, daju manje za više para... Sve dok ne krenu padati pa će onda ispravljati ponudu dok se ne stabiliziraju. U međuvremenu su zaradili više.

Zbog dosta manjeg udjela Eronet pomalo poboljšava ponudu, ali treba naglasiti da velikih skokova i padova na BiH mobilnom tržištu nema.
g_i_l_i_p_t_e_r

#347 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

mirza_15 wrote:
Jok ba, nego ne vidim svrhu deset puta ponavljati i raspravljati sa nekim ko nema pojma o cemu prica. Prvo nije 8 naprema 3 nego je 8 na prema 7. Drugo, taj internet uopste nije namjenjen za koristenje na mobilnim aparatima!!!! Kontas?! Nema govorne usluge na tim paketima. To uzimas da koristis maksuz za internet. Jasnije?
nego za šta je drugo namjenjen jadan ne bio, nego za mobitele, ali može i za laptope uz usb stick
zbog povoljnijeg odnosa cijena/GB (jer je na pretplatu, npr.mtel/eronet daju za 10KM/2 GB) naspram prepaida vrlo je dobra opcija i lako se može koristiti u mobitelima dula SIM kakav je npr. Nokia 630 koji lično koristim ili jednostavno upotrebljavat dva mobitela, ista priča koju sam već pričao o korištenju dva mobitela a jedna kartica je od drugog operatera koji je povoljniji sa internetom, baš kao što i radim, ultra mi je od usranaca a druga mi je kartica od mtela radi interneta...trenutno, do skora bila od haloo
i šta ti nije jasno oko upotrebe jedne kartice samo za internet bilo da je samo za internet bilo da ima i govornu opciju, svejedno je, ona isključivo služi za internet

gdje je 7 GB, jesil ćorav ili glup, ili i jedno i drugo

Image
Image

M:tel-ov 1 GB na prepaidu je 23,40 KM u stalnoj ponudi. E to je, vidis internet koji se koristi u mobilnim aparatima. Na BH Telecom-u je isto to 13 KM. Za manje para na BH Telecom-u dobijes 3 GB dok na m:tel-u dobijes 1 GB. Istina flat je, ali ako vec pricamo o ovim kolicinama podataka, onome ko za mjesec potrosi 1 GB te brzine nakon potroseno limita nisu dovoljne.
gdje je tolika razlika u GB daj linkove, nešto si probko jednako kao što si kenjo za 22 KM dok te nisam sjebo
nema šanse da uz iste uslove daju usranci 3 GB amtel 1

šta misliš kolko će se neko vrtiti s tobom ukrug
po isteku kupljene količine interneta po maximalnoj brzini, ostaje i dalje internet po nižoj brzini
TO usrani bhtelekom ne daje, nego moraš kupit novu dopunu
100 puta ti do sada napisano i ti opet previđaš i ponovo isto kenjaš i već mi jebeš živce

Zasto je izi izgubio 2/3 korisnika za godinu dana ti daj odgovor. Ocigledno je ili usluga goli q. ili nesto ne stima. Pa to je prava katastrofa! Mora postojati dobar razlog za to. Sve sto oni nude unutar svoje mreze je bezvrjedno. Imas pogodnost sa 3 korisnika koji su na njihovoj mrezi, a koje, naravno, ne poznajes :lol: :lol: Vrjednija su dva najbroja kod BH Telecom-a od svih njihovih pogodnosti u njihovoj mrezi. Smijesno mi je da neko uzima IZI u bilo kakva poredjenja. Predji ti na IZI pa nam prenesi iskustva. Mozda negdje i postoje na internetu, pa se zarovi.
šta ne štima ? u čemu je lošiji IZI ? objasni
ni u čemu
čak šta više u svemu bolji, ali takvi poput tebe ostaju vjerne ovce koje klepaju po ušima

Kada kazem pokrivenost i kvalitet mreze kazu to nije bitno. Laze eronet da neka podrucja nije pokrio. Spomenem jedno podrucje gdje evo ja igrom slucaja provedem dosta vremena u godini dana argument je "koga briga za neko selo" (to je ta logika). Kada kazem da kada se uzme obracunska jedinica u obzir, BH Telecom je najpovoljniji za prepaid i to dokazem (obicno korisnici koji ne trose puno i kojima su razgovori kraci. inace se prepaid ne isplati) svi padnu u vodu, a iscupa se neki izi kojem je mreze garant u klincu kada su izgubili skoro sve korisnike (dugo im ni reklame nigdje nisam vidio). I na kraju ima nas kojima je kvalitet najbitniji i nema cijenu. Meni u onom mjestu koje sam spominjao samo BH Telecom valja jer mi internet treba, a jedini pristup mi je 3G BH Telecom-a jer drugih NEMA. Da ne spominjem sada korisnike koji trose 40 KM i vise. Na to podrucje niko od vas i ne pomislja da zalazi zbog Telecom-ovih no limit paketa.
A sada se povlacim iz rasprave, a ti kontaj da si pobjedio jer ti na sljedeci post necu odgovoriti.
sve ti objašnjeno sa primjerom dvojice taxista od kojih vozaju jedan Audi drugi Golf 4
ali džaba, prdiš svoje
i ja više nemam živaca da se vrtim ukrug sa tobom
ajd zdravo, nek se dalje jebe s tobom ko hoće
Last edited by g_i_l_i_p_t_e_r on 20/06/2015 15:35, edited 1 time in total.
g_i_l_i_p_t_e_r

#348 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

fortaleza wrote:
Del_Boy1 wrote:Evo slika mog računa za mini 15 sa uključenim mSurf250 paketom, seberi sve pa vidi otkud račun 23,45 KM, ako odbiješ ratu za telefon od 5,88 KM ostane 17,57 KM za mini 15 sa mSurf250 paketom.

Image
50-tak minuta, 8 sms poruka i 250 mb za 18 KM? Još postpaid uz ugovor i 24 mjeseca obaveze na mjesečnoj bazi. Ne hvala.

200min, 300sms i 500mb za 20 KM prepaid savršena.

IZI daje mjesečno 200minuta u okviru svoje mreže bez naplate poziva, 200 SMS prema svima, 200 MB
prema drugim mrežama je 0,17 KM + 0,06 naplate poziva
uplata 10 KM traje 45 dana
pa se može vidjeti koliko to kod njih sve izađe za 20 KM što ove ovce daju usrancima bhtelekomu NA PRETLATU
fortaleza wrote:
tasmanijska neman wrote:
mirza_15 wrote:Nije raja toliko glupa koliko mislite. Primjera radi, trzisni udio BH Telecoma kada je u pitanju mobilna telefonija je skocio sa 44,36% na 46,95% od decembra 2013. do decembra 2014. dok je udio m:tela pao sa 42,05% na 39,60%. Izi pao s 0,53% na 0,23%.

NIJE OVO SLUCAJNO!
zato se tako bezobrazno i ponašaju bhtelecom seronje

koji ti je izvor mudrolija
daj link
Upravo to, drže većinu tržišta pa zato i dižu cijene, ukidaju akcije, daju manje za više para... Sve dok ne krenu padati pa će onda ispravljati ponudu dok se ne stabiliziraju. U međuvremenu su zaradili više.

Zbog dosta manjeg udjela Eronet pomalo poboljšava ponudu, ali treba naglasiti da velikih skokova i padova na BiH mobilnom tržištu nema.
ne konta to taj bolid
ni da mu crtaš
friskyoreo

#349 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by friskyoreo »

Ima li ovdje kakav age limit za registraciju na ovom forumu? Nekad mi se cini da se većinom desetogodisnjaci upuštaju u rasprave za odrasle. Ako i ima, onda garant su ostali na mentalnom nivou desetogodisnjaka. :-)
mirza_15

#350 Re: ko je trenutno najpovoljniji sa mobilnim internetom ?

Post by mirza_15 »

http://www.mtel.ba/article/2536
Tu su:

50 MB po cijeni od 1 KM po maksimalnoj brzini do 7,2 Mb/s i trajanju od 24 sata
1 GB po cijeni od 3,5 KM po maksimalnoj brzini do 21 Mb/s i trajanju od 24 sata
250 MB po cijeni od 5 KM po maksimalnoj brzini do 21 Mb/s i trajanju od 7 dana
500 MB po cijeni od 10 KM sa maksimalnom brzinom do 21 Mb/s i trajanjem od 30 dana
U navedene cijene nije uračunat PDV.
https://www.bhtelecom.ba/6036.html

Dakle ista usluga u standardnoj ponudi.

haj sad zdravo.

Pa stani malo! Na frend tarifi obracunska 60 sec? Nije 60+1?????? Hahahahaha. Uzmite frend. Dobro se te se za...... I dosao lik da mi reklamira m:tel. hahahahaha.
Post Reply