Tebi su sve to četnici? A to što su tebi ili nekom drugom sve to četnici, da li je to razlog da se prihvati uopte da su sve ti četnici i stavi taj natpis na tako bitno mjesto?Sargan wrote:Da se razumijemo: Da Srbija nije usestvovala u ratu u BiH ne bi Milosevic potpisivao Deyton. To je svakome jasno i samo nasi nesposobni advokati to ne mogu dokazati pored 190.000 snimaka koje i ja sam na nettu mogu naci.
Nego ja sam vise kontao okrenuti diskusiju na malo drugu stranu: Zasto su porodice nastradalih (i svi oni kojima jestalo do istine) pristale da nigdje ne pise da su cetnici (vojska rs-a, Srbije, Crne Gore.....meni su to sve cetnici) pobili taj narod?
Ko je pobio preko 8.500 ljudi u Srebrenici?
- cyprus
#26 Re: Ko je pobio preko 8.500 ljudi u Srebrenici?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: Ko je pobio preko 8.500 ljudi u Srebrenici?
Sargane, da si htio postaviti temu sa bodiranim kao fokusom, postavio bi je tako.cyprus wrote:Tebi su sve to četnici? A to što su tebi ili nekom drugom sve to četnici, da li je to razlog da se prihvati uopte da su sve ti četnici?Sargan wrote:Da se razumijemo: Da Srbija nije usestvovala u ratu u BiH ne bi Milosevic potpisivao Deyton. To je svakome jasno i samo nasi nesposobni advokati to ne mogu dokazati pored 190.000 snimaka koje i ja sam na nettu mogu naci.
Nego ja sam vise kontao okrenuti diskusiju na malo drugu stranu: Zasto su porodice nastradalih (i svi oni kojima jestalo do istine) pristale da nigdje ne pise da su cetnici (vojska rs-a, Srbije, Crne Gore.....meni su to sve cetnici) pobili taj narod?
Ovako lici na predizbornu propagandu i posto ste se citirali u nedogled, ovdje se Tito rahmetli ne moze snaci.
Stoga, ili otvori temu sa naslovom koji je boldiran u tvom postu, ili prestanite sa licemjernim "uz svo duzno postovanje prema familijama " pa oplesti po istim.
Nauite pokazati to postovanje kojim se busate u prsa redovno.
Ja cu temu zakljucati dok ne dodje glavni i odgovorni urednik ovog podforuma.