Ko je kome prvi prišao?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

PalaSa Marsa

#351 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by PalaSa Marsa »

slavonka.bosanka wrote:on meni
a da nije on meni, ja bi njemu
:lol: :lol: :thumbup: Bra'o srce! :-D
Intimus

#352 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Intimus »

[quote="PeppermintSA"]Nisam znao na koju temu da postavim, pa sam odlučio ovdje:

Danas sam bio na kafi s jaranom i ispričao mi je najnoviji čin priče koja je iskočila direktno iz Romantične komedije. Naime, momak je večinu života proveo u jednoj egzotičnoj državi - hajmo reči, na Djevojačkim otocima. Kao beba, prije rata je napustio Sarajevo, budući da su mu starci radili na pomenutom mjestu. Budući da je ta zemlja dosta mala, a ima ogroman broj stranih državljana: Bogataša koji su došli da uživaju u penziji, visokoobrazovanih ljudi, avanturistički nastrojenih porodica koje mjenjaju mjesta boravka svake godine itd. postoji jako dobro organizovana škola za djecu tih stranaca - po modelu Američkih high schools, budući da je američka država sufinansirala školu. Njegova porodica je tu živjela par godina, i on je par razreda osnovne tu završio. Elem, taj moj jaran je nakon te XY države živio u još jednoj, Zapadnoevropskoj, da bi se vratio u Sarajevo sa nekih 17 godina, nakon što su mu starci odlučili da se vrate.

Uglavnom, maturirao ovdje, ustalio se, upisao pravo, da bi nedavno otišao na neke seminare u Beč (ne znam tačno o čemu je riječ, samo znam da je bio 6 dana i da je srao sedmicama prije kako mu je mrsko :D ). Na tim seminarima je bilo mali milion studenata Prava iz, večinom, EU zemalja. Upoznao neku raju, družio sa itd. Zadnju noć upozna nakratko curu iz Pariza koja je bila tu sa još dvoje-troje studenata iz Francuske. I meni priča, kaže, vratio se u sobu, razmišljajući o tome da mu ona djeluje jakooooooooo poznato, ali da nikako ne može da se sjeti ako ju je nekad negdje upoznao, a nije imao priliku, pri tom, je pitati budući da su se u prolazu upoznali na 2sekunde(taj neki lik s kojim se družio za vrijeme seminara je znao tog nekog Francuza). Uglavnom, vratio se on kući s odrađenim seminarom, napunio baterije i sve to popratno.

Prošlo jednu mjesec dana, i on ušao da lista svoje prijatelje na fejsu - Momak ima jednu 3.000 komada - Hem zato što je toliko putovao, živio na raznim mjestima, hem zato što je havetinja koja dodaje i poznato i nepoznato :lol: Lista, lista, kad ugleda tu malu iz Pariza. Išla s njim u osnovnu školu na tom XY egzotičnom mjestu - tj. godinu starija od njega, on bio prvi osnovne, ona drugi osnovne, i onda ona s porodicom odeselila - Sve mi je to naknadno ispričao na kafi. Odmah joj se javi, u fazonu, ''jebote, upoznali se u Beču, a išli zajedno u školu'' bla bla. Naravno, ušli u priču, kako, gdje, šta, gdje je ona otišla poslije, gdje on itd. Prešli na MSN i jednu 4 mjeseca svaki jebeni dan satima chatali - Kao prvo, momak nije internet tip, već je sav od akcije - ganja trebe, izlaske, ma skroz otvoren - Zapadna varijanta, što bi se kod nas, kolokvijalno, reklo ''Jebač-partijaner'' :D . Odjednom, ne možeš mu ući u trag: '''Dje si?'' ''Ma evo, chatam s onom prijateljicom iz Osnovne''. Izađeš popodne na kafu s njim, on samo o njoj. Znači, nama svima bilo bolesno. Mislim, momak je bježao od veza k'o đavo od krsta - Samo nek je bilo derneka, izleta, treba, cuge, lakih opijata :D itd. A odjednom, dane provodi s njom na netu.

Uglavnom, mi ga počnemo peglati da nam pokaže slike, da vidimo na šta liči - standardna muška priča :lol: I pokaže on slike - Slatka, onako, kao anđelak djeluje, tj. tipična ona francuska ljepota, ali ništa sad pretjerano - Onako, više prosjećna slatkica kakvih ima kod nas na svakom ćoški - ali, očigledno kliknuli.

Približi se nova godina, mi se zadali po pitanju organizacije - Hoćemo na neku vikendicu, hoćemo u grad, hoćemo negdje u inostranstvo, kad dolazi on jedan dan i govori da ide u Pariz, lafo, da ga napokon vidi jer nikad nije bio. Mi ga zajebavali da ide radi te male, on kulerski kulirao :D Kad frajer fakat ode u Pariz za novu, sam-samcat. Mi na kraju otišli na vikendicu, zovemo ga, on se ne javlja. Ja sam, kunem vam se, bio ubjeđen da ništa nije bilo između njih dvoje i da je on sad popizdio što je odjebao raju i što ''slavi'' Novu sam. Kad eto ga, vraća se pjevajući.

Izašao s tom curom, pokupili se, procvjetala ljubav, seks, upoznao njene, produžio boravak još desetak dodatnih dana, išli na izlete, po izložbama hodali, po danu kafenisali - Kako je on opisao, ona idlična pariška divota k'o iz filmova :shock: :shock:

Ne prođe malo, eto nje u posjetu desetak dana - Upoznali je, cura stvarno fenomenalna: Hem slatka, hem fina, hem abnormalno obrazovana, hem umjetnički duh, hem prava raja. Baš je svi zagotivili.

Za nepovjerovati :lol:

Znači, ti iz Bosne ideš u osnovnu školu s curom iz Francuske na, hajmo reči, Djevojačkim otocima, prođe petnaestak godina, i ponovo je upoznaš u Beču bez da si svjestan da je to ona, da bi kasnije ukapirao da je imaš na fejsu godinama(valjda je dodao preko fb grupe te njegove škole), da bi onda stupio s njom u komunikaciju i da bi se ispostavilo da ste nacrtani jedno za drugo, da bi otišao u Pariz da je upoznaš, da bi se za desetak dana rodila neka abnormalna ljubav, da bi ona tebi došla u Sarajevo u posjetu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A najčudnije od svega je to što mi je danas spomenuo da će se ona ovdje, najvjerovatnije, preseliti. :-)[/quote]

... suze same potekoše... :mrgreen:
Još dodaš nekoliko stranica, malo zapleta, neko bolestan išao na neku operaciju pa poslije progledao/la, jedno od njih frontalni kokuz (bezbeli on), pa malo suza, malo crvenog luka, pa još suza... i eto ti prve BH sapunice da rasturi ove turske, mexičke i ine...!!
(Malo u šali, malo u zbilji, priča je stvarno dobra i dobro napisana!) :thumbup:
mO k3

#353 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by mO k3 »

PeppermintSA wrote:
Ženski Dr.Med wrote:I radi ovoga pises roman?? :shock: :?
bilo mi dosadno sinoć, nisam mogao zaspati a razmišljao nešto o tome kako je zanimljiva dotična sapunica :mrgreen:
:thumbup: saFun'ce :))
Moram reci ,da sam korz svaku rijecenicu sam ceko da ce se nesto des'ti ... aber niX :lol:
Kralj Tvrtko I.

#354 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Kralj Tvrtko I. »

Hajvanoid wrote:ona meni i to preko fckin fb...koji klishe u pm, sad mi se koceni pola foruma :P al jbajiga desi se svima nekad :) hladno me cura uhodila vishe od mjesec dana, citala moje postove na jednoj grupi gdje sam bio redovan zajebant, slushala muziku koju sam ljepio, citala kako se svadjam, ljepim debile, kako se zezam i poslala mi poruku koja mi nije nikad doshla i dan danas mi ne vjeruje da mi nije dosla nego konta da joj se nisam htjeo javit lolol srecha da je poslala i drugi put poruku i add pa je odobrih i tako prenese se sve i u realu i dan danas je zovem moja stalkerka :)
ovo kao da sam ja pisao :lol:

nakon svega, sretni 2 godine...planiramo buducnost :D
ljubav_aha

#355 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

Kralj Tvrtko I. wrote:
Hajvanoid wrote:ona meni i to preko fckin fb...koji klishe u pm, sad mi se koceni pola foruma :P al jbajiga desi se svima nekad :) hladno me cura uhodila vishe od mjesec dana, citala moje postove na jednoj grupi gdje sam bio redovan zajebant, slushala muziku koju sam ljepio, citala kako se svadjam, ljepim debile, kako se zezam i poslala mi poruku koja mi nije nikad doshla i dan danas mi ne vjeruje da mi nije dosla nego konta da joj se nisam htjeo javit lolol srecha da je poslala i drugi put poruku i add pa je odobrih i tako prenese se sve i u realu i dan danas je zovem moja stalkerka :)

prisla ti putem FB :thumbup: :-D
ljubav_aha

#356 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

slavonka.bosanka wrote:on meni
a da nije on meni, ja bi njemu
ktakto i jasno :lol: :thumbup: :-D
Kralj Tvrtko I.

#357 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Kralj Tvrtko I. »

ljubav_aha wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:

da...preko chata :D poceli pisati kao prijatelji oko 21h navece a zavrsili u vezi sutra dan :lol:
Mis mekinjas

#358 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Mis mekinjas »

Joj ovih vremena današnjih :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :mrgreen: :run:
ljubav_aha

#359 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

Kralj Tvrtko I. wrote:
ljubav_aha wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:

da...preko chata :D poceli pisati kao prijatelji oko 21h navece a zavrsili u vezi sutra dan :lol:
:lol: lajkujem :thumbup: :-D
Visoki napon

#360 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Visoki napon »

Moj dragi i ja smo se takodje nasli preko jedne drustvene mreze,sasvim slucajno.Javio se ja odgovorila,malo dopisivanja,pa kafa pa zaljubljivanje :) a ove godine izgleda i maticar :)
Irm@

#361 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Irm@ »

Kralj Tvrtko I. wrote:da...preko chata :D poceli pisati kao prijatelji oko 21h navece a zavrsili u vezi sutra dan :lol:
kod mene ista stvar :oops:
mada mi ponekad nedostaje ono "gledanje" i to hocu/necu :)
sha_ba

#362 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by sha_ba »

Intimus wrote:[quote="PeppermintSA"]Nisam znao na koju temu da postavim, pa sam odlučio ovdje:

Danas sam bio na kafi s jaranom i ispričao mi je najnoviji čin priče koja je iskočila direktno iz Romantične komedije. Naime, momak je večinu života proveo u jednoj egzotičnoj državi - hajmo reči, na Djevojačkim otocima. Kao beba, prije rata je napustio Sarajevo, budući da su mu starci radili na pomenutom mjestu. Budući da je ta zemlja dosta mala, a ima ogroman broj stranih državljana: Bogataša koji su došli da uživaju u penziji, visokoobrazovanih ljudi, avanturistički nastrojenih porodica koje mjenjaju mjesta boravka svake godine itd. postoji jako dobro organizovana škola za djecu tih stranaca - po modelu Američkih high schools, budući da je američka država sufinansirala školu. Njegova porodica je tu živjela par godina, i on je par razreda osnovne tu završio. Elem, taj moj jaran je nakon te XY države živio u još jednoj, Zapadnoevropskoj, da bi se vratio u Sarajevo sa nekih 17 godina, nakon što su mu starci odlučili da se vrate.

Uglavnom, maturirao ovdje, ustalio se, upisao pravo, da bi nedavno otišao na neke seminare u Beč (ne znam tačno o čemu je riječ, samo znam da je bio 6 dana i da je srao sedmicama prije kako mu je mrsko :D ). Na tim seminarima je bilo mali milion studenata Prava iz, večinom, EU zemalja. Upoznao neku raju, družio sa itd. Zadnju noć upozna nakratko curu iz Pariza koja je bila tu sa još dvoje-troje studenata iz Francuske. I meni priča, kaže, vratio se u sobu, razmišljajući o tome da mu ona djeluje jakooooooooo poznato, ali da nikako ne može da se sjeti ako ju je nekad negdje upoznao, a nije imao priliku, pri tom, je pitati budući da su se u prolazu upoznali na 2sekunde(taj neki lik s kojim se družio za vrijeme seminara je znao tog nekog Francuza). Uglavnom, vratio se on kući s odrađenim seminarom, napunio baterije i sve to popratno.

Prošlo jednu mjesec dana, i on ušao da lista svoje prijatelje na fejsu - Momak ima jednu 3.000 komada - Hem zato što je toliko putovao, živio na raznim mjestima, hem zato što je havetinja koja dodaje i poznato i nepoznato :lol: Lista, lista, kad ugleda tu malu iz Pariza. Išla s njim u osnovnu školu na tom XY egzotičnom mjestu - tj. godinu starija od njega, on bio prvi osnovne, ona drugi osnovne, i onda ona s porodicom odeselila - Sve mi je to naknadno ispričao na kafi. Odmah joj se javi, u fazonu, ''jebote, upoznali se u Beču, a išli zajedno u školu'' bla bla. Naravno, ušli u priču, kako, gdje, šta, gdje je ona otišla poslije, gdje on itd. Prešli na MSN i jednu 4 mjeseca svaki jebeni dan satima chatali - Kao prvo, momak nije internet tip, već je sav od akcije - ganja trebe, izlaske, ma skroz otvoren - Zapadna varijanta, što bi se kod nas, kolokvijalno, reklo ''Jebač-partijaner'' :D . Odjednom, ne možeš mu ući u trag: '''Dje si?'' ''Ma evo, chatam s onom prijateljicom iz Osnovne''. Izađeš popodne na kafu s njim, on samo o njoj. Znači, nama svima bilo bolesno. Mislim, momak je bježao od veza k'o đavo od krsta - Samo nek je bilo derneka, izleta, treba, cuge, lakih opijata :D itd. A odjednom, dane provodi s njom na netu.

Uglavnom, mi ga počnemo peglati da nam pokaže slike, da vidimo na šta liči - standardna muška priča :lol: I pokaže on slike - Slatka, onako, kao anđelak djeluje, tj. tipična ona francuska ljepota, ali ništa sad pretjerano - Onako, više prosjećna slatkica kakvih ima kod nas na svakom ćoški - ali, očigledno kliknuli.

Približi se nova godina, mi se zadali po pitanju organizacije - Hoćemo na neku vikendicu, hoćemo u grad, hoćemo negdje u inostranstvo, kad dolazi on jedan dan i govori da ide u Pariz, lafo, da ga napokon vidi jer nikad nije bio. Mi ga zajebavali da ide radi te male, on kulerski kulirao :D Kad frajer fakat ode u Pariz za novu, sam-samcat. Mi na kraju otišli na vikendicu, zovemo ga, on se ne javlja. Ja sam, kunem vam se, bio ubjeđen da ništa nije bilo između njih dvoje i da je on sad popizdio što je odjebao raju i što ''slavi'' Novu sam. Kad eto ga, vraća se pjevajući.

Izašao s tom curom, pokupili se, procvjetala ljubav, seks, upoznao njene, produžio boravak još desetak dodatnih dana, išli na izlete, po izložbama hodali, po danu kafenisali - Kako je on opisao, ona idlična pariška divota k'o iz filmova :shock: :shock:

Ne prođe malo, eto nje u posjetu desetak dana - Upoznali je, cura stvarno fenomenalna: Hem slatka, hem fina, hem abnormalno obrazovana, hem umjetnički duh, hem prava raja. Baš je svi zagotivili.

Za nepovjerovati :lol:

Znači, ti iz Bosne ideš u osnovnu školu s curom iz Francuske na, hajmo reči, Djevojačkim otocima, prođe petnaestak godina, i ponovo je upoznaš u Beču bez da si svjestan da je to ona, da bi kasnije ukapirao da je imaš na fejsu godinama(valjda je dodao preko fb grupe te njegove škole), da bi onda stupio s njom u komunikaciju i da bi se ispostavilo da ste nacrtani jedno za drugo, da bi otišao u Pariz da je upoznaš, da bi se za desetak dana rodila neka abnormalna ljubav, da bi ona tebi došla u Sarajevo u posjetu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A najčudnije od svega je to što mi je danas spomenuo da će se ona ovdje, najvjerovatnije, preseliti. :-)
[/size]

... suze same potekoše... :mrgreen:
Još dodaš nekoliko stranica, malo zapleta, neko bolestan išao na neku operaciju pa poslije progledao/la, jedno od njih frontalni kokuz (bezbeli on), pa malo suza, malo crvenog luka, pa još suza... i eto ti prve BH sapunice da rasturi ove turske, mexičke i ine...!!
(Malo u šali, malo u zbilji, priča je stvarno dobra i dobro napisana!) :thumbup:[/quote]

:?: :?: e tu i meni suze potekose....
_turpija_

#363 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by _turpija_ »

Visoki napon wrote:Moj dragi i ja smo se takodje nasli preko jedne drustvene mreze,sasvim slucajno.Javio se ja odgovorila,malo dopisivanja,pa kafa pa zaljubljivanje :) a ove godine izgleda i maticar :)

:thumbup: :thumbup: Isto, mi smo se upoznali preko pokera na fb :run: , prosle godine stali pred maticara :-D :-D
ljubav_aha

#364 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

_turpija_ wrote:
Visoki napon wrote:Moj dragi i ja smo se takodje nasli preko jedne drustvene mreze,sasvim slucajno.Javio se ja odgovorila,malo dopisivanja,pa kafa pa zaljubljivanje :) a ove godine izgleda i maticar :)

:thumbup: :thumbup: Isto, mi smo se upoznali preko pokera na fb :run: , prosle godine stali pred maticara :-D :-D
Image

http://rlv.zcache.com/facebook_love_but ... qu_400.jpg

:-D
_turpija_

#365 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by _turpija_ »

Sto jes, jes na prvi s halalom prebaceni milion :skoljka: :skoljka:
Dr. Kuca

#366 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Dr. Kuca »

ona 8-)
Radar71

#367 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Radar71 »

Sad me nafuraste da pridjem prvoj koja mi se svidi :roll:
asurbanipal

#368 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by asurbanipal »

Kralj Tvrtko I. wrote:

O blago vama...Kod mene sve nekakve depresivne. Uvijek neke žalopojke, a ja moram slušati i davati savjete, vremenom sticajem okolnosti postadoh "psiholog"...Ako ništa, mogao bih otvoriti ordinaciju na fb i naplaćivati usluge... :D
mO k3

#369 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by mO k3 »

Edin Wien wrote:
Ne mislim nista posebno, za mene je to ok. Obicno su te koje su mi prilazile bile neintersantne.
Vise volim da ja "napadam". Nekako bolji je osjecaj. 8-)
:shock: :? Kako napadas? toljaga ??

Malo mi zvuci agresivno :shock:
VisokaPlava

#370 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by VisokaPlava »

Desilo mi se par puta da mi pridju. Zanimljivo je da vecina njih nije bila zbunjena i nervozna kako bi se moglo ocekivati. Vecina mi je prisla krajnje samouvereno i sto je jos vaznije pristojno, nenapadno. U svakom slucaju, bez obzira da li se muskarac useprtlja ili ispadne smeker, cenim tu hrabrost i trudim se da to i pokazem u svom odgovoru. Nazalost, u vecini slucajeva vec sam bila zauzeta.

Pod prilazak, pritom, mislim samo na prilaske van klasicnih mesta za muvanje (kafane, klubovi) vec na ulici recimo...
VisokaPlava

#371 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by VisokaPlava »

Kao poseban primer hrabrosti bih navela primer kada mi je prisao tip znatno nizi od mene (mozda za 10-15 cm nizi). :D
mO k3

#372 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by mO k3 »

VisokaPlava wrote:Kao poseban primer hrabrosti bih navela primer kada mi je prisao tip znatno nizi od mene (mozda za 10-15 cm nizi). :D
sta't je reko??? i kol'ko si visocna??
bijela

#373 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by bijela »

[quote="Amer3000"][quote="sarajlija_11"]

Sta ti se nikada nisi gledao sa nekom :mrgreen: ???[/quote]

hhehe, skuzio sam, sve mi je jasno :D

Mislim da nije tolik bitno ko kome PRVI prilazi, već je bitno ko kome prilazi, tj. da li se sviđaju jedno drugome. Nebitno je li dobar ili loš ulet, bitno je da je pravoj osobi upućen ;-)
Malo podavno dok sam išao u osnovnu školu skupio sam hrabrosti da pitam jedan curetak iz razreda da budemo momak i cura. Bio je zadnji dan škole u osmom razredu, a pitanje je otprilike ovako glasilo, poprilično sirovo "Hoćeš li hodati sa mnom?". Naravno da je odgovor bio negativan, a gdje i ne bi -cura se prepala. Dalje kontam, pa kako se neće prepasti kada se nismo ni gledali kako treba, nego sam samo ja nju gledao. Sjećam se da mi je to onako poprilično teško palo, pogotovo što me je raja zaj...... Nekako sam ja to prebrodio, iako je išla sa mnom u gimnaziju, doduše bila je u drugom odjeljenju, nije bilo nikakvih problema. Tako je ostalo sve do treće godine, kada mi se je ponovo krenula sviđati. Tad sam je po drugi put pitao, istim riječima "Hoćeš li hodati sa mnom?". I opet je bilo haj razguli. I ponovo se raja smijala na moj račun, ali taj račun "isfur pri nabacivanju" uvjek muškarci plaćaju bla, bla, bla. Po treći put sam je pitao, ako me sjećanje dobro služi, nekada na raspustu poslje četvrtog razreda. Ali ovaj put nisam bio toliko zagrijan već smo se slučajno u jednom kafiću sreli. Pričamo, zezazamo se, jedno piće, vidim ja ide meni priča dobro, drugo, treće, muzika ljulja, naiđe moja pjesma, reko to je to! To je taj znak! Znam gledao sam to u milion filmova, tako završavaju sve romantičene komedije.., reko na ovo će sad odljepiti kada čuje, i ja izgovaram, po treći put onu slavnu rečenicu "Hoćeš li hodati sa mnom?". Bježi ona, bježi njezina prijateljica, pita mene prijatelj, brate, šta bi...
Nekih pet godina kasnije, u Zenici, poslje slavne pobjede naših zmajeva nad Belgijom, izgubio sam se u gužvi, nema mojih, šta ću, valja sad čekati voz ili bus za Sa do 5 ujutro. Kad na svu sreću naiđe poznata raja iz Nedžarića doma -haj sa nama! Nije bilo mjesta u njihovom busu, pa me prebaciše u drugi što ide za Dom Bjelave. Ulazim ja unutra, i ugledah nju kako sjedi do prolaza negdje oko sredine busa. Nisam je vidio od one noći, odmah mi se vrati osmijeh na lice, reko super ima neko poznat, imat ću sa nekim koju prebaciti do Sa. I tako ja idem sav sretan prema njoj, bez ikakvih strasti, čisto samo sa prijateljskim namjerama, kad cura ni dva ni tri povuče frajera što je sjedio do nje prema sebi, da ga mogu ja vidjeti, gleda u mene k'o u kakvog manijaka i govori mi "Ovo je moj momak!". :shock: :shock: :shock: : :lol: :run: :lol:[/quote]

:lol: "ko je kome prišao?" - znači, definitivno, ti njoj :lol:
amko76

#374 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by amko76 »

VisokaPlava wrote:Desilo mi se par puta da mi pridju. Zanimljivo je da vecina njih nije bila zbunjena i nervozna kako bi se moglo ocekivati. Vecina mi je prisla krajnje samouvereno i sto je jos vaznije pristojno, nenapadno. U svakom slucaju, bez obzira da li se muskarac useprtlja ili ispadne smeker, cenim tu hrabrost i trudim se da to i pokazem u svom odgovoru. Nazalost, u vecini slucajeva vec sam bila zauzeta.

Pod prilazak, pritom, mislim samo na prilaske van klasicnih mesta za muvanje (kafane, klubovi) vec na ulici recimo...
A gde to? Pitam zbog ekavice :)
VisokaPlava

#375 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by VisokaPlava »

Ženski Dr.Med wrote:
VisokaPlava wrote:Kao poseban primer hrabrosti bih navela primer kada mi je prisao tip znatno nizi od mene (mozda za 10-15 cm nizi). :D
sta't je reko??? i kol'ko si visocna??
Pa izgleda da me je i ranije znao iz vidjenja jer je rekao "da me je vidjao i ranije i da ne moze da odoli a da makar ne proba nesto jer misli da sam preslatka". Mislim, kratko i jednostavno ali na mene je ostavilo dobar utisak. Da nisam bila zauzeta tada i da je bio bar 10cm visi prihvatila bih. Bas me zanima misljenje forumasica kako bi one reagovale?

Inace ,visoka sam 186cm.
Post Reply