Ko je gazda u vasoj vezi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#26 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
u mojim vezama uvijek muško gazda
ja njima vazda padam na koljena vikajući:haj izađi ispod kreveta,...et neću ti ništa
..al džaba vazda njihova zadnja:ne smijem draga 
-
zemo_online
#27 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
zelenashica wrote:u mojim vezama uvijek muško gazdaja njima vazda padam na koljena vikajući:haj izađi ispod kreveta,...et neću ti ništa
u sta si se ti pretvorila?????????????
- Magarece_godine
#28 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Ona je istaknuti gazda, a ja gazda iz backgrounda

-
zelenashica
#29 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
u muškotest01 wrote:zelenashica wrote:u mojim vezama uvijek muško gazdaja njima vazda padam na koljena vikajući:haj izađi ispod kreveta,...et neću ti ništa
u sta si se ti pretvorila?????????????
- lolita_xx
#30 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
ahaescobar_ wrote:jel' to ono malo bacanje prašine u oči?lolita_xx wrote:na pocetku pustim njega, kasnije ja preuzimam stvari u svoje ruke![]()
- Ridjobrki
#31 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Ma ja kako god se organizujem uvijek na kraju nekako ispadne po njenom a da sam ja to upravo tako želio... 
- MoHiKaNaC
#32 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Pa ipak je iskustvo na njenoj stranisuspect_zero wrote:Njegova mama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#33 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
mima wrote:Sve mi se cidi da test hoce da promijeni spol pa ispituje teren.
- x0z0y0
#34 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
ako je to istina bas ce biti cestito zenskomima wrote:Sve mi se cidi da test hoce da promijeni spol pa ispituje teren.
ima da kuha, pere, radja djecu i redovno se posvecuje muzu
- ladyblue18
#35 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Compos_Sui wrote:ako je to istina bas ce biti cestito zenskomima wrote:Sve mi se cidi da test hoce da promijeni spol pa ispituje teren.
ima da kuha, pere, radja djecu i redovno se posvecuje muzu
jos samo da mu (joj) nadjemo valjanog muza
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#36 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Ja sam sretna u vezi. Je li se to pika?
- sinus
#37 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Bravo, odlično napisanoanais_nin wrote:shvatam ja tvoju logiku ali se ne slazem s njom...barem ne bih birala tako za sebeljubav_aha wrote: eh,sto se tice bankovnog racuna,dobro je imati jedan za koji niko ne zna,jer se nikad ne zna sto se moze desiti u zivotumeni je to u rangu razmisljanja - ma hajde vjencacemo se, ako ne bude frceralo, uvijek se mozemo razvest
za mene je brak puno vise od toga...jedina, ali jedina situacija u kojoj bih pribjegla takvom "nepovjerenjem potaknutom ponasanju" je ukoliko bi mi se desilo kojim zivotnim zlom da me muz pocne zlostavljati (ne daj Boze) pa da nemam druge opcije nego da tako bjezim...inace zaista ne vidim smisla u tome...
nemoguce je podjeliti svaki djelic sebe sa drugom osobom, ne imati po neku tajnu, tako je i bolje i zdravije za vezu, ali po meni su finansije izuzetno bitan dio zajednickog (bracnog) zivota i za mene bi to bio vid prevare...
nikad se ne zna sta zivot nosi...i da, naravno da mi se moze desiti da me bracni drug jednog dana prestane voliti, ili ja njega...ali ako i kada se to desi onda cu se nositi s tim...mozda sam naivna, ali iz moje perspektive nema nikakve poente da se uopste udajem za nekog kome nisam u stanju da se predam u potpunosti, sa totalnim povjerenjem...ako mogu dijeliti s njim svoju dusu, svoje tijelo, svoj um, ne vidim zasto ne bih dijelila i finansije![]()
to je samo moj stav naravno...
-
zemo_online
#38 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
ladyblue18 wrote:mima wrote:Sve mi se cidi da test hoce da promijeni spol pa ispituje teren.
pa da me j.... ? sta ti je ba?
- Highlander_girl
#39 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Da,da da...to je ono sto sam i ja mislila napisati...Hahahahah.... Toooo!!!BarbaDue wrote:moja je uvjek zadnja..."da draga"...
- ljubav_aha
#40 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
anais_nin wrote:shvatam ja tvoju logiku ali se ne slazem s njom...barem ne bih birala tako za sebeljubav_aha wrote: eh,sto se tice bankovnog racuna,dobro je imati jedan za koji niko ne zna,jer se nikad ne zna sto se moze desiti u zivotumeni je to u rangu razmisljanja - ma hajde vjencacemo se, ako ne bude frceralo, uvijek se mozemo razvest
za mene je brak puno vise od toga...jedina, ali jedina situacija u kojoj bih pribjegla takvom "nepovjerenjem potaknutom ponasanju" je ukoliko bi mi se desilo kojim zivotnim zlom da me muz pocne zlostavljati (ne daj Boze) pa da nemam druge opcije nego da tako bjezim...inace zaista ne vidim smisla u tome...
nemoguce je podjeliti svaki djelic sebe sa drugom osobom, ne imati po neku tajnu, tako je i bolje i zdravije za vezu, ali po meni su finansije izuzetno bitan dio zajednickog (bracnog) zivota i za mene bi to bio vid prevare...
nikad se ne zna sta zivot nosi...i da, naravno da mi se moze desiti da me bracni drug jednog dana prestane voliti, ili ja njega...ali ako i kada se to desi onda cu se nositi s tim...mozda sam naivna, ali iz moje perspektive nema nikakve poente da se uopste udajem za nekog kome nisam u stanju da se predam u potpunosti, sa totalnim povjerenjem...ako mogu dijeliti s njim svoju dusu, svoje tijelo, svoj um, ne vidim zasto ne bih dijelila i finansije![]()
anais_nin,pa to bi bila i jedina tajna,bankovni racun
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#41 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Americki nema sta!ljubav_aha wrote:anais_nin wrote:shvatam ja tvoju logiku ali se ne slazem s njom...barem ne bih birala tako za sebeljubav_aha wrote: eh,sto se tice bankovnog racuna,dobro je imati jedan za koji niko ne zna,jer se nikad ne zna sto se moze desiti u zivotumeni je to u rangu razmisljanja - ma hajde vjencacemo se, ako ne bude frceralo, uvijek se mozemo razvest
anais_nin,pa to bi bila i jedina tajna,bankovni racunipak , treba rezervisati jedan dio sebe samo za sebe,ali tvoj stav takodjer razumijem
- suncokretna
#42 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Ridjobrki wrote:Ma ja kako god se organizujem uvijek na kraju nekako ispadne po njenom a da sam ja to upravo tako želio...
-
Kafica
#43 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Ma ko koga sta pita?
HA JA!
HA JA!
-
PalaSa Marsa
#45 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Sljedeca tema ce mu garant' bit', mislitel' da trebamo uvest' kaznu za vasu ljepsu polovinu i koju vrstu kazne.
- ladyblue18
#46 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Da otvorimo neku kladionicu o potencijalnoj buducoj temi?PalaSa Marsa wrote:![]()
Teme, zanimljivo je samo to, kakve test01 ima dileme, seme il' sta li.
![]()
![]()
Sljedeca tema ce mu garant' bit', mislitel' da trebamo uvest' kaznu za vasu ljepsu polovinu i koju vrstu kazne.
-
PalaSa Marsa
#47 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Hajd'
ako nije protiv pravila Foruma

- maybelline
#48 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Znas, dok citam sve ove tvoje teme koje nicu kao gljive poslije kise, naumpadne mi jedan stari, muslimanski bracni par koji su jednom bili na nekoj emisiji na tv-u, povodom teme slicne ovim tvojima, ono, ko je glava kuce, zena mora biti pokorna i blablabla.... I tako prica taj djedica, onako vrlo mirno i odlucno, dok mu supruga, koja je zavijena, mirno i tiho sjedi do njega, kako je u njihovoj kuci, zaboga, naravno on glava kuce! On je glavni, on sve odredjuje, zeni se zna gdje joj je mjesto. Bogami, k`o da tebe slusam kako pricas. Zavrsi on pricu, a onda njegova supruga dodade, jednako mirno i stalozeno kao on: "Da, u nasoj kuci muz je glava porodice. Ali je zena vrat koji tu glavu okrece tamo kako ona hoce i gdje ona hoce." I djedica ostao bez rijeci na sve totest01 wrote:Nemoj te se pretvarati i govoriti o kompromisu i dogovoru nego priznajte ko u vezi vodi, pa makar i za nijasu, glavnu riječ.Naravno i da li vam smeta..
- sinus
#49 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
Zašto je pojedinima ovo pitanje hajde da kažem toliko zaprepaščujuće?...Pitanje je sasvim na mjestu.
Znam dosta žena ili djevojaka koje nemaju nikoga i same su iz razloga što ne žele da im neko bude gazda u vezi. Odnosno, one i same u stvari žele da budu gazda i kada se sukobe sa muškom stranom koja isto želi da bude gazda...pošto nisu spremne na kompromis onda ta veza puca jer kako kažu sastala se vatra i vatra...a potpuno paradoksalno svemu ovome je ta njihova priča u kojoj su za kompromis, dogovor, žele svoja prava isl., a suština svega je sasvim suprotna od njihove priče odnosno tu je želja za komandovanjem i šefovanjem samo što to ne žele direktno da priznaju (naravno pojedinci/pojedine)...
Mislim da ne treba da bude tog komandovanja u vezi, ali uvijek se neko pita za nešto i to je činjenica...tako da bi trebale biti neke stvari za koje se pita žena, a neke za koje se pita muškarac, odnosno kompromis...
Znam dosta žena ili djevojaka koje nemaju nikoga i same su iz razloga što ne žele da im neko bude gazda u vezi. Odnosno, one i same u stvari žele da budu gazda i kada se sukobe sa muškom stranom koja isto želi da bude gazda...pošto nisu spremne na kompromis onda ta veza puca jer kako kažu sastala se vatra i vatra...a potpuno paradoksalno svemu ovome je ta njihova priča u kojoj su za kompromis, dogovor, žele svoja prava isl., a suština svega je sasvim suprotna od njihove priče odnosno tu je želja za komandovanjem i šefovanjem samo što to ne žele direktno da priznaju (naravno pojedinci/pojedine)...
Mislim da ne treba da bude tog komandovanja u vezi, ali uvijek se neko pita za nešto i to je činjenica...tako da bi trebale biti neke stvari za koje se pita žena, a neke za koje se pita muškarac, odnosno kompromis...
- ljubav_aha
#50 Re: Ko je gazda u vasoj vezi?
corolla02,to je moj stav,i nije rodjen dolaskom u SAD,vec je zivotario prije dolaska u SAD,znaci,nastao je nacinom kako meni odgovaracorolla02 wrote:Americki nema sta!ljubav_aha wrote:anais_nin,pa to bi bila i jedina tajna,bankovni racunanais_nin wrote: shvatam ja tvoju logiku ali se ne slazem s njom...barem ne bih birala tako za sebemeni je to u rangu razmisljanja - ma hajde vjencacemo se, ako ne bude frceralo, uvijek se mozemo razvest
to je samo moj stav naravno...ipak , treba rezervisati jedan dio sebe samo za sebe,ali tvoj stav takodjer razumijem