Za sada me "precutne" afere ne interesuju. Prozvao si direktno i mene, zato sam i ono i pitao: molio bih da me citiras barem jednom gdje branim, podrzavam ili sta bilo SDA ili koaliciju SDA-SDP?joker wrote:Svi vrlo dobro znamo, a ja sam i ranije skretao paznju na ovom forumu za precutnu koaliciju SDA i SDP, kako su se Zlatko i Tihic medjusobno castili komplimentima i hvalili jedan drugom stranke (kao ozbiljan partner, ponasaju se kao ustavotvorna i drzavotvorna stranka, ozbiljni politicki faktori i sl. bljuvotine), a takodje i svi vrlo dobro znaju da je SDP svoju kampanju zasnovao na demoniziranju SBiH i Harisa Silajdzica i njenom predstavljanju kao gorom i od SDA, a da su pri tom SDA dirali tek sporadicno da to lizanje ne bi bas bilo otvoreno. A istu vrstu kampanje je pokrenula i SDA koja je takodje zestoko napadala SBiH i Silajdzica, a SDP je gotovo potpuno bila postedjena napada. A sada oni koji ne znaju sagledati ukupnu sliku BH politicke realnosti sada imaju i objasnjenje zasto je to tako u izbornim rezultatima._BosanaC wrote: Kad je to neko od ovih koje si gore prozvao rekao da SDA nije crni djavo, rekao nesto u korist koalicije SDA-SDP i generalno branio SDA po bilo kojoj osnovi?
Ili si poceo ljudima citati misli, pa znas bolje od mene sta ja mislim?