Ko ispada u slijedecem krugu OBN-Folk Talents?
Moderator: _BataZiv_0809
- giordania
e moram jos nesto
sto se tice zirija,mislim da su normalni i fer s obzirom na nas narod i to da se nikome ne moze udovoljiti.neko rece za sukija kao udara po gitari,pa da udara po ne znam cemu to sigurno radi bolje od onoga ko je to rekao,zatim gljiva,hitmaker,covjek koji je napisao neke od najljepsih pjesama,a svi ih pjevamo,i sta to fali dusku kulisu?zar treba komentirati njegov talenat i rad???????e sad kad mi neko rekne glupi ziri!!!!!!!mislim ko god je loser u zivotu,nadje za shodno da kaze drugima da su glupi ili neobrazovani i tako.....sta ces,tako ti je u bosni
sto se tice zirija,mislim da su normalni i fer s obzirom na nas narod i to da se nikome ne moze udovoljiti.neko rece za sukija kao udara po gitari,pa da udara po ne znam cemu to sigurno radi bolje od onoga ko je to rekao,zatim gljiva,hitmaker,covjek koji je napisao neke od najljepsih pjesama,a svi ih pjevamo,i sta to fali dusku kulisu?zar treba komentirati njegov talenat i rad???????e sad kad mi neko rekne glupi ziri!!!!!!!mislim ko god je loser u zivotu,nadje za shodno da kaze drugima da su glupi ili neobrazovani i tako.....sta ces,tako ti je u bosni
-
Mjesecarka
Samo jedna napomena za giordaniu: Ono što oni pjeveju deinitivno nije naša narodna muzika. Oni pjevaju turbo-folk koji nema nikakve veze sa narodnom tradicijom.(Možda jedino na nekim derncima sas profinjenom rajom
)
- sicky
erna ispada prva... i to naglavacke...mozda joj se posreci u kafani da zapjeva ali daj Boze jer ni u kafani sa onakvim glasom nece proci
onda emir jer je mlad
pa onda amir
jer pojma nema osim se upicanit'
to znaci da....amra pobjedjuje..realno! uzivila se ili ne, najbolje pjeva
onda emir jer je mlad
pa onda amir
-
Selma-SA-
sicky wrote:erna ispada prva... i to naglavacke...mozda joj se posreci u kafani da zapjeva ali daj Boze jer ni u kafani sa onakvim glasom nece proci![]()
![]()
onda emir jer je mlad![]()
pa onda amirjer pojma nema osim se upicanit'
-
Selma-SA-
Zar nisi znao da jos u tri kafane pjeva,ma ona ti je kafanska pjevacica,Pooll wrote:Amra isto Zorica?
Ama Zokija je pjevaljka staroga kova...
Amra cujem pjeva u restoranu BOSNA na ilidzi vec 2-3 godine...
A i fina cura
Mom muzu izvaljivala sise ovo ti je ziva istina
-
DJ Cool
Ti sigurno selma SA mislis da si mozda bolja od Amre.Zaista su ti gnusni ti komentari koje dajes. Nije ti fer da sudis o nekome koga u potpunosti ne poznajes. Mozda si i ti isto tako jedna debelguza koja samo sjedi za kompjuterom slaze salo i daje svoje glupe komentare. Postedi nas, majke ti! 
-
Selma-SA-
Ok hvala na komentaru.DJ Cool wrote:Ti sigurno selma SA mislis da si mozda bolja od Amre.Zaista su ti gnusni ti komentari koje dajes. Nije ti fer da sudis o nekome koga u potpunosti ne poznajes. Mozda si i ti isto tako jedna debelguza koja samo sjedi za kompjuterom slaze salo i daje svoje glupe komentare. Postedi nas, majke ti!
Ja sam samo istinu rekla,a ti je prihvati kako hoces
-
Selma-SA-
ERNA ostaje zvjezda zapamti to
ERNA CESTITAM NA OSVOJENOM DRUGOM MJESTU
Emir i Erna su bili oduvjek moji favoriti.
I stvarno mi je drago sto je momak pobjedio,Jesi vidila Amre krave uzas je bila,i uzasno pjevala,I OPET 5 MJESTO
Posla Amra u Zetru da mitira Emira sa onom turskom pjesmom samo se prosula hahahahhhhahhahahha

ERNA CESTITAM NA OSVOJENOM DRUGOM MJESTU
Emir i Erna su bili oduvjek moji favoriti.
I stvarno mi je drago sto je momak pobjedio,Jesi vidila Amre krave uzas je bila,i uzasno pjevala,I OPET 5 MJESTO
Posla Amra u Zetru da mitira Emira sa onom turskom pjesmom samo se prosula hahahahhhhahhahahha
Last edited by Selma-SA- on 05/06/2004 21:46, edited 2 times in total.
-
Selma-SA-
Erna je 2 mjesto osvojila a Amra ti je 5sicky wrote:Selma sine places li?![]()
![]()
![]()
pa tebi su prvoj ladje potonule jer je bilo bas kako sam rekla...erna prva ŠICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Eto sinoc sam te nasmijala...ali ko se zadnji smije..najsladje se smije![]()
![]()
![]()
Jesi li cula Elvir kako je najavio
Kad budes gledala stavi i naocale
Ko se zadnji smije najsladze sam ti se nasmijala
Prosula si se samo tako.
I da znas da su najgori bili sinoc u Zetri AMRA I JAKOV SICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Last edited by Selma-SA- on 06/06/2004 02:12, edited 1 time in total.

u sljedecem