Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote:Dakle bude li Engram bio neka ponese medicinsku opremu ako je ima.
nejma...lijeci pogledom
uzgred gdje se mogu pojesti cevapi u zagrebu?
ne bi zgoreg bilo da vam se javnem iz kakve "cevapnice" from zg jerbo sam do podne u zg a popodne u frankfurt am main..no motrim vas redovito 15og
Engram wrote:uzgred gdje se mogu pojesti cevapi u zagrebu?
ne bi zgoreg bilo da vam se javnem iz kakve "cevapnice" from zg jerbo sam do podne u zg a popodne u frankfurt am main..no motrim vas redovito 15og
_na svakom koraku...one dobre ćeš teško pronaći ako ne poznaješ zagreb
_ako poznaješ: na trešnjevačkom placu, na borongaju i jedni u rendićevoj ulici
_u centru na svakom koraku imaš ˝Rubelj˝, podnošljivo
_samo ne znam kako stojiš sa svinjetinom jer ti se ovdje na to ne pazi
Rubelj mi je uvijek bio odvratan.Na Tresnjevackom su brate premasni.
Na cvjetnom, jebi ga, ne sjesam se tocno ali to ti je ovako otprilike:
izadjes iz menze na cvjetnom i ides prema tramvajskoj.Udjes na , ja mislim, desnu stranu, medju one zgrade.Jebi ga zaboravio sam kako se restoran zove, odnosno grill.Ako nije zatvoren, zadnji put sam bio 2000-te godine
Al' zato lignje, ima restoran na zapadnom kolodvoru, jesi bio tamo mravojed?
Hem jeftino, hem ukusno.
Prodjes samo pored Zagrebovog stadiona i skrenes poslije onog kluba, mislim da se zove Konkordia i ides jedno 500 metara
prince jesam, jos se ne vidi stomak, ali je osjetljivo razdoblje, zato me i nema na forumu... da nesto procitam, nasekiram se i eto ti belaja...
a hecim evo ode u zagreb tako da ni sama ne znam sta bih...
sicky wrote:DE BA PRST TI SE DA BOG DA NE ZAGLAVIO MEDJU OVIM TIPKAMA NA TASTATURI...JESI LI TI NORMALAN..
DOLE JE SMETLJARNIK I ONE GUSKE SU POLUDJELE TOTALNO, AKO CE ME VEC NESTO UGRIST' BAR NEK' BUDE NESTO SA ZUBIMA, A NE ONA DIVLJAC STO PLOVI PO BOSNI
Uostalom ne kaki da ti je to blize od Barica
Haha. Sto li sam znao da cu dobiti bar jedan ovakav odgovor heheh...
Ajde dobro nek budu Barice, meni svejedno.
A ako bude vrijeme ko danas, nece biti ni Barica ni Vrela Bosne hehe.