Ko bi rekao...
-
deset_u_pola
Dodik je konačno provalio Lajčaka i ostale Visoke predstavinike u BiH
Parafraziram: Svi se oni oduševe Sarajevom a onda nakon 7 dana shvate da je to obična kasaba i kako tamo nema nikakvih sadržaja, onda oni udare po srbima i RS.
pa opet (da malo uzmem daha)

Parafraziram: Svi se oni oduševe Sarajevom a onda nakon 7 dana shvate da je to obična kasaba i kako tamo nema nikakvih sadržaja, onda oni udare po srbima i RS.
- Prpa.ba
Ne brigaj, sjetice se bosnje opet lajcakove porodice kada donese neku odluku u korist srba_BosanaC wrote:Ne bih da provociramali niste li ono do prije mjesec pljuvali po tom istom Lajcaku i slali ga kuci u Beograd?
![]()
- helo
Mislim da je ovaj Lajcak covjek od akcije, halo! Pogledajte malo... Amerikanci su ga potapsali po ramenu i rekli mu sve sto misls da treba uraditi da se kreira normalna situacija u ovom djelu evrope uradi imas nasu podrsku. Nije proslo 7 dana covjek donosi odlku koja je trebala da se donese prije 7 dodina... dosta spavanja i klepanja para a ništa ne raditi, ovima normalno ne odgovara. Pa znate li koliko ljudi u RS-u prima plate samo da ova zemlja ne funkcioniše i da bude zadnja rupa na sviral, i da svako radi kako hoce i zel. Mislim da je kraje vrjeme da se poradi nešto po tome, nastavimo li stajati u mjestu oticemo u kurac krasni, kada cujem da je Crna Gora parafirala sporazumu za clanstvo u EU doddze mi da se fisnem sa balkona...
Što se tice Dodika, mislim da se fata za slamku kako bi ocuvao nešto što nemoze da se ocuva, neki dan je rekao da nece poslusati ostavku ako mu je Lajcak da, a sada je sam donosi ... hmmm.... Kakve su to sve smicalice i partije igara bez granica...
Što se tice Dodika, mislim da se fata za slamku kako bi ocuvao nešto što nemoze da se ocuva, neki dan je rekao da nece poslusati ostavku ako mu je Lajcak da, a sada je sam donosi ... hmmm.... Kakve su to sve smicalice i partije igara bez granica...
- Alfons Kauders
nikakav problemherzog wrote:ако је хелаћ самосталност Српске - онда нећеш дуго чекати
- Alfons Kauders
ma kurac moj od akcije, od petrica na ovamo su svi visoki predstavnici kita...helo wrote:Mislim da je ovaj Lajcak covjek od akcije, halo! Pogledajte malo... Amerikanci su ga potapsali po ramenu i rekli mu sve sto misls da treba uraditi da se kreira normalna situacija u ovom djelu evrope uradi imas nasu podrsku. Nije proslo 7 dana covjek donosi odlku koja je trebala da se donese prije 7 dodina... dosta spavanja i klepanja para a ništa ne raditi, ovima normalno ne odgovara. Pa znate li koliko ljudi u RS-u prima plate samo da ova zemlja ne funkcioniše i da bude zadnja rupa na sviral, i da svako radi kako hoce i zel. Mislim da je kraje vrjeme da se poradi nešto po tome, nastavimo li stajati u mjestu oticemo u kurac krasni, kada cujem da je Crna Gora parafirala sporazumu za clanstvo u EU doddze mi da se fisnem sa balkona...