Ko bi rekao...

infobrcko

Post by infobrcko »

dodik je puko :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Jel' Dodo prica o istom onom protokolu o kojem je Lepi pricao na dnevniku FTV-a? :-) :-) :-)
windas

Post by windas »

Pobjeze Dodik u svoju novu vilu u Beograd,
a ti ostade sa svojim komsijama, Herzog !
Neboj se nista, komsiluk je u BIH svetinja.
sebilj

Post by sebilj »

herzog wrote:...сабур...господо....сабур....8)
evo ovog opet, sikter smradu vidis da se uplasio i da nece dugo, moja prognoza je do kraja sljedece sedmice :D :D :D
zlatan01

Post by zlatan01 »

Sta, Dodiku podrska samo 99%, nista ispod 104 % nije prihvatljivo!
deset_u_pola

Post by deset_u_pola »

Dodik je konačno provalio Lajčaka i ostale Visoke predstavinike u BiH

Parafraziram: Svi se oni oduševe Sarajevom a onda nakon 7 dana shvate da je to obična kasaba i kako tamo nema nikakvih sadržaja, onda oni udare po srbima i RS.

:lol: :lol: :lol: :lol: pa opet (da malo uzmem daha) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ne bih da provociram :D ali niste li ono do prije mjesec pljuvali po tom istom Lajcaku i slali ga kuci u Beograd? :-) :D
pitt

Post by pitt »

ha ja.......laktasi su mu world capital :D:D:D
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

_BosanaC wrote:Ne bih da provociram :D ali niste li ono do prije mjesec pljuvali po tom istom Lajcaku i slali ga kuci u Beograd? :-) :D
Ne brigaj, sjetice se bosnje opet lajcakove porodice kada donese neku odluku u korist srba :D
helo

Post by helo »

Mislim da je ovaj Lajcak covjek od akcije, halo! Pogledajte malo... Amerikanci su ga potapsali po ramenu i rekli mu sve sto misls da treba uraditi da se kreira normalna situacija u ovom djelu evrope uradi imas nasu podrsku. Nije proslo 7 dana covjek donosi odlku koja je trebala da se donese prije 7 dodina... dosta spavanja i klepanja para a ništa ne raditi, ovima normalno ne odgovara. Pa znate li koliko ljudi u RS-u prima plate samo da ova zemlja ne funkcioniše i da bude zadnja rupa na sviral, i da svako radi kako hoce i zel. Mislim da je kraje vrjeme da se poradi nešto po tome, nastavimo li stajati u mjestu oticemo u kurac krasni, kada cujem da je Crna Gora parafirala sporazumu za clanstvo u EU doddze mi da se fisnem sa balkona...

Što se tice Dodika, mislim da se fata za slamku kako bi ocuvao nešto što nemoze da se ocuva, neki dan je rekao da nece poslusati ostavku ako mu je Lajcak da, a sada je sam donosi ... hmmm.... Kakve su to sve smicalice i partije igara bez granica...
dugacki

Post by dugacki »

herzog wrote:ако је хелаћ самосталност Српске - онда нећеш дуго чекати 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Starac, ja sam stvarno mislio da si ti ozbiljan i intelegentan sugovornik.
Ovo ti stvarno nije trebalo
pitt

Post by pitt »

sta fali sto covjek voli SF :lol:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

herzog wrote:ако је хелаћ самосталност Српске - онда нећеш дуго чекати 8)
nikakav problem :D viza 100km za federaciju :D i 200km za brcko, pa bujrum :D
zlatan01

Post by zlatan01 »

pitt wrote:sta fali sto covjek voli SF :lol:
Pa SF volim i ja ali se ne palim da je to faktum...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

helo wrote:Mislim da je ovaj Lajcak covjek od akcije, halo! Pogledajte malo... Amerikanci su ga potapsali po ramenu i rekli mu sve sto misls da treba uraditi da se kreira normalna situacija u ovom djelu evrope uradi imas nasu podrsku. Nije proslo 7 dana covjek donosi odlku koja je trebala da se donese prije 7 dodina... dosta spavanja i klepanja para a ništa ne raditi, ovima normalno ne odgovara. Pa znate li koliko ljudi u RS-u prima plate samo da ova zemlja ne funkcioniše i da bude zadnja rupa na sviral, i da svako radi kako hoce i zel. Mislim da je kraje vrjeme da se poradi nešto po tome, nastavimo li stajati u mjestu oticemo u kurac krasni, kada cujem da je Crna Gora parafirala sporazumu za clanstvo u EU doddze mi da se fisnem sa balkona...

Što se tice Dodika, mislim da se fata za slamku kako bi ocuvao nešto što nemoze da se ocuva, neki dan je rekao da nece poslusati ostavku ako mu je Lajcak da, a sada je sam donosi ... hmmm.... Kakve su to sve smicalice i partije igara bez granica...
ma kurac moj od akcije, od petrica na ovamo su svi visoki predstavnici kita... :D ovaj je jos dobar u poredjenju se pedijem i senilnim silingom :D da je covjek od akcije :D davno je trebo poslat i harisa i dodika u pizdu materinu :D a ne ovako ko mis trpit sranja... :D onaj bizon zove na oruzje a ohr ni mukajet :D pickice :D
Post Reply