Klub savrsenih osoba.
-
Maybach
#26 Re: Klub savrsenih osoba.
E moj care nista ti od toga navedenog ne znaci da je neko savrsen.valjda je to jasno.eto na primjer sve ti gore ispunjavam za zensko,pa i mnogo vise,kao i dosta ljudi ovdje i svugdje,ali to ne znaci da je iko od nas ni blizu savrsenstva.takodje po svemu gore imam i savrsenog dragog i mrzim svake grupe i svrstavanja.ja i volim savrseno nesavrsene ljude.u cemu je car ako ne u raznolikosti.samo je glupost ovde savrsena.
- vox-populi
#27 Re: Klub savrsenih osoba.
Ne mogu u klub????test01 wrote:daj nemoj suplje,da imas partnera ovih osobina bio-la bi presretan,isto kao i ja.vox-populi wrote:Imao je i Hitler slicnu ideju, no nije se sa istom proslavio.
imas 100 klubova i u moj ne dolazi.
E jebiga, sad zivot vise nema smisla.
Nego i ja mislio lik se malo zeza, kad ono fakat ozbiljan. Katastrofa. I naravno, lik definisao kriterije savrsenih osoba, onako kako njemu pase, nek je lijep/a, ne mora biti pametan/na.
I ko ce raditi procjenu da li je buduci eventualni clan savrsen ili ne? Vec zamisljam test01 sjedi na stolici a ispred njega paradiraju potencijalni clanovi i clanice. I kaze test01, ti ne mozes, prevelika glava, ti ne mozes ruzna ti koljena, ti ne mozes malo ti nakrivo nos....
Uzas.
- anais_nin
#28 Re: Klub savrsenih osoba.
zanima li te karijera spijuna?JThomas wrote:ja mislio da je zajebancija, kad ono lik ozbiljno![]()
ja s glave ne ispunjavam većinu navedenih uslova, ali mogu li doći na osnivačku sjednicu kao posmatrač?
- JThomas
#29 Re: Klub savrsenih osoba.
neću ja undercover da budem
ja hoću tamo transparentno da budem da im objasnim neke stvari
*skuplja prste*
- hakazvaka
#30 Re: Klub savrsenih osoba.
ako su vam ovo uvjeti za ulazak, mene za predsjednika 
BTW, ne mogu da vjerujem da neko ima ideju da skupi klub savrsenih osoba
koje bi cak imala svoja okupljanja

BTW, ne mogu da vjerujem da neko ima ideju da skupi klub savrsenih osoba
Last edited by hakazvaka on 07/05/2009 18:45, edited 1 time in total.
- JThomas
#31 Re: Klub savrsenih osoba.
i ona tabla sa slovima za testiranje dioptrijevox-populi wrote:
Ne mogu u klub????
E jebiga, sad zivot vise nema smisla.
Nego i ja mislio lik se malo zeza, kad ono fakat ozbiljan. Katastrofa. I naravno, lik definisao kriterije savrsenih osoba, onako kako njemu pase, nek je lijep/a, ne mora biti pametan/na.
I ko ce raditi procjenu da li je buduci eventualni clan savrsen ili ne? Vec zamisljam test01 sjedi na stolici a ispred njega paradiraju potencijalni clanovi i clanice. I kaze test01, ti ne mozes, prevelika glava, ti ne mozes ruzna ti koljena, ti ne mozes malo ti nakrivo nos....
Uzas.
- anais_nin
#32 Re: Klub savrsenih osoba.
ja po tvojoj definiciji ne volim ni rodjenu mamutest01 wrote: dali ti svoga partnera vidis kao savrsenog? ako vidis onda si u ljubavi,a ako ne onda nisi u ljubavi.
-
nonca
#33 Re: Klub savrsenih osoba.
fakat sam mislio da je neka zezancija po srijedi
momak, svoj klub nemoj nazvati "klub savrsenih osoba", nego "KLUB NEOBRAZOVANIH, CIJI IQ NE PRELAZI VLASTITU KILAŽU".....svasta, koji debilizam
momak, svoj klub nemoj nazvati "klub savrsenih osoba", nego "KLUB NEOBRAZOVANIH, CIJI IQ NE PRELAZI VLASTITU KILAŽU".....svasta, koji debilizam
- HAVANA
#34 Re: Klub savrsenih osoba.
test01 wrote:Da biste usli u navedeni klub,treba da imate SVAKU od sljedecih osobina:
1.osoba je fizicki i psihicki potpuno zdrava,nema vecih psihickih ili tjelesnih mana ili nedostataka
2.osoba ima odlican vid tj. ne nosi naocale ili lece
3.osoba je visoka najmanje 185 cm
4.osoba nije celava
5.osoba je misicave tjelesne gradje ,sto podrazumjeva vise od nekog prosjeka za muskarce i za zene tj.osoba je sportski tip
6.osoba nije ovisnik o drogi ili alkoholu ili kocki ili necemu sto moze znacajno da joj utice na zivot
7.osoba nema neku tezu bolest,kao sto je sida,secer,leukemija isl.,bolest za koju nema lijeka i koja znacajno utice na zivot.
8.osoba je lijepa sto bi znacilo za veliku vecinu ljudi
-Sta nije bitno: nacionalnost,vjera,boja koze,kvocijent inteligencije,obrazovanje,
Klub bi se otvorio u Sarajevu i samo bi osobe koje ispunjavaju sve uvjete bili u klubu i druzile se sa istim osobama i cilj bi bio da se iz toga prijateljstva i druzenja nesto vise dogodi.Pa ko ne bi htio savršenuosobu za partnera.
-Evo sada mozete da dodate i pokoji svoj prijedlog.
Jel se ovo zajebaješ il ozbiljno
Adolfe,otvorite ovaj klub nedje u švrakinom,lijepo će vas dočekat.
Ostačeš ti s mamom živit pošto nema SAVRŠENE osobe.
-
zemo_online
#35 Re: Klub savrsenih osoba.
anais_nin wrote:ja po tvojoj definiciji ne volim ni rodjenu mamutest01 wrote: dali ti svoga partnera vidis kao savrsenog? ako vidis onda si u ljubavi,a ako ne onda nisi u ljubavi.
tvoja mama je za tebe najbolja na svijetu i u tome smislu savrsena ,isto kao i muz ili partner.
evo,dali sada kapiras?
- JohnnyS
#36 Re: Klub savrsenih osoba.
A jebemu, zašto sam ćorav... O zašto? 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#37 Re: Klub savrsenih osoba.
Eh da si otvorio ovu temu na Ljubav i sex mozda bi te i shvatili na pravi nacin. Ovako bas ljude bunis time sto misle da si ozbiljan u ovome 
- JohnnyS
#38 Re: Klub savrsenih osoba.
A našli su forum gdje će ozbiljnost tražitanjusha wrote:Eh da si otvorio ovu temu na Ljubav i sex mozda bi te i shvatili na pravi nacin. Ovako bas ljude bunis time sto misle da si ozbiljan u ovome
-
zemo_online
#39 Re: Klub savrsenih osoba.
anjusha wrote:Eh da si otvorio ovu temu na Ljubav i sex mozda bi te i shvatili na pravi nacin. Ovako bas ljude bunis time sto misle da si ozbiljan u ovome
dali ja imam pravo da otvorim klub ili ne?
-
zemo_online
#40 Re: Klub savrsenih osoba.
u klubu mozes da nadjes nekoga kao sto si ti. zato dodji.zagazaga wrote:nisam ni znala da sam savrsena.....al' hebi ga
ne volim klubove, uniforme, kalupe i ukalupljene ljude
sta cu sad
- ProbuseniDolar
#41 Re: Klub savrsenih osoba.
zagazaga wrote:nisam ni znala da sam savrsena.....al' hebi ga
sta cu sad
Udaj se za mene!
- vox-populi
#42 Re: Klub savrsenih osoba.
Ocigledno gramatika bosanskog jezika nije jedan od uslova za clanstvo u pomenutom klubu.test01 wrote:anjusha wrote:Eh da si otvorio ovu temu na Ljubav i sex mozda bi te i shvatili na pravi nacin. Ovako bas ljude bunis time sto misle da si ozbiljan u ovome
-
fixer
#43 Re: Klub savrsenih osoba.
test01 wrote:u klubu mozes da nadjes nekoga kao sto si ti. zato dodji.zagazaga wrote:nisam ni znala da sam savrsena.....al' hebi ga
sta cu sad
-
ocaj
#44 Re: Klub savrsenih osoba.
JohnnyS wrote:A jebemu, zašto sam ćorav... O zašto?
-
ocaj
#45 Re: Klub savrsenih osoba.
ja sam lijepa, mogu li ja??

-
zemo_online
#46 Re: Klub savrsenih osoba.
vox-populi wrote:Ocigledno gramatika bosanskog jezika nije jedan od uslova za clanstvo u pomenutom klubu.test01 wrote:anjusha wrote:Eh da si otvorio ovu temu na Ljubav i sex mozda bi te i shvatili na pravi nacin. Ovako bas ljude bunis time sto misle da si ozbiljan u ovome
gramatika je nebitna.
nego,otvorio sam ovu temu da vidim koliko ste licemjerni.
svi bi htjeli partnera slicnih osobina,a ovde prosipate nesto drugo.
- ProbuseniDolar
#47 Re: Klub savrsenih osoba.
Ali ja vec imam 3 zene. Popuni moju kolekcijuzagazaga wrote:ProbuseniDolar wrote:
Udaj se za mene!![]()
zar brak nije kalup
- KemooSA
#48 Re: Klub savrsenih osoba.
test01 wrote:Da biste usli u navedeni klub,treba da imate SVAKU od sljedecih osobina:
1.osoba je fizicki i psihicki potpuno zdrava,nema vecih psihickih ili tjelesnih mana ili nedostataka
2.osoba ima odlican vid tj. ne nosi naocale ili lece
3.osoba je visoka najmanje 185 cm
4.osoba nije celava
5.osoba je misicave tjelesne gradje ,sto podrazumjeva vise od nekog prosjeka za muskarce i za zene tj.osoba je sportski tip
6.osoba nije ovisnik o drogi ili alkoholu ili kocki ili necemu sto moze znacajno da joj utice na zivot
7.osoba nema neku tezu bolest,kao sto je sida,secer,leukemija isl.,bolest za koju nema lijeka i koja znacajno utice na zivot.
8.osoba je lijepa sto bi znacilo za veliku vecinu ljudi
-Sta nije bitno: nacionalnost,vjera,boja koze,kvocijent inteligencije,obrazovanje,
Klub bi se otvorio u Sarajevu i samo bi osobe koje ispunjavaju sve uvjete bili u klubu i druzile se sa istim osobama i cilj bi bio da se iz toga prijateljstva i druzenja nesto vise dogodi.Pa ko ne bi htio savrsenu osobu za partnera.
-Evo sada mozete da dodate i pokoji svoj prijedlog.

- ProbuseniDolar
#49 Re: Klub savrsenih osoba.
Jao sise

- anais_nin
#50 Re: Klub savrsenih osoba.
otkud ti znas kakva je (meni) moja mama?test01 wrote: tvoja mama je za tebe najbolja na svijetu i u tome smislu savrsena ,isto kao i muz ili partner.
evo,dali sada kapiras?