nema narodnjaka. ponekad stave one neke grcke, turske..sta li su vec... i lice malo na narodnjake.amrino wrote:Jao bas sam se razocarala- kad se sjetim kakav je Jazz club Jez prije bio...a sad narodnjaci...ma nemozes da vjerujes!!!![]()
Nemojte mi samo reci da su i u Buldogu poceli s narodnjacima?!
Klub Jež
- karanana
-
urbanagerila
Svasta se kod nas zalomi ....JD wrote:narodnjaka nema, zalome se nekad kad je neka posebna proslava ili par pjesama u toku noci, ali generalno se pusta house i takva muzikaurbanagerila wrote:Kad se otvorilo nekad krajem novembra mislio sam da ce mozda i biti nesto od toga ali kad sam prije mjesec dana naletio na narodnjake oko pola 12 izbrisao sam ga iz svog repertoara za sva vremena ... ionako me nervira ta cirilicna sminka ....srle, sasa cvijetic i ostali kurtoncici .... smrt narodnjacima ....
-
mamica papucarka
de ba gerilac, reci mi gdje ono bi Jezurbanagerila wrote:Svasta se kod nas zalomi ....JD wrote:narodnjaka nema, zalome se nekad kad je neka posebna proslava ili par pjesama u toku noci, ali generalno se pusta house i takva muzikaurbanagerila wrote:Kad se otvorilo nekad krajem novembra mislio sam da ce mozda i biti nesto od toga ali kad sam prije mjesec dana naletio na narodnjake oko pola 12 izbrisao sam ga iz svog repertoara za sva vremena ... ionako me nervira ta cirilicna sminka ....srle, sasa cvijetic i ostali kurtoncici .... smrt narodnjacima ....
-
Pearl
mamica 31 wrote:de ba gerilac, reci mi gdje ono bi Jezurbanagerila wrote:Svasta se kod nas zalomi ....JD wrote: narodnjaka nema, zalome se nekad kad je neka posebna proslava ili par pjesama u toku noci, ali generalno se pusta house i takva muzikazaboravi se
valjda zbog godina
jest da nisam gerilac
u prolazu kod opstine stari grad, preko puta pravoslavne crkve... s lijeve strane pa dole u podrum
-
mamica papucarka
Pearl wrote:mamica 31 wrote:a jojjjjjjjjjjurbanagerila wrote: Svasta se kod nas zalomi ....izlazila sam tu ponekad
hej starosti
![]()
koliko se sjecam (a zadnji put sam ulazila prije 1,5) uvijek je bilo starije raje![]()
de ba gerilac, reci mi gdje ono bi Jezzaboravi se
valjda zbog godina
jest da nisam gerilacali:
u prolazu kod opstine stari grad, preko puta pravoslavne crkve... s lijeve strane pa dole u podrum
-
urbanagerila
Jest da kasnim ali vidim dobila si pojasnjenje ...sorry mamice .... ma nista nisi propustila .... lokalna kurtonijada vec navedeno u ranijim postovima ... 
-
mamica papucarka
jel radi onaj Foaje poredurbanagerila wrote:Jest da kasnim ali vidim dobila si pojasnjenje ...sorry mamice .... ma nista nisi propustila .... lokalna kurtonijada vec navedeno u ranijim postovima ...
ma nama sa plus 30 je najbolje u Jasnu na kolace
-
urbanagerila
Ma jooook odavno toga nema... ja sam se ustalio kod Ramisa na zito i bozu ...mamica 31 wrote:jel radi onaj Foaje poredurbanagerila wrote:Jest da kasnim ali vidim dobila si pojasnjenje ...sorry mamice .... ma nista nisi propustila .... lokalna kurtonijada vec navedeno u ranijim postovima ...![]()
-
Pearl
ja sam jednom otisla prije par mjeseci i vidjela red ispred
naravno red "kokica", red "lafaca"...
kontam, kad li je ovo postalo popularno.. okrenula se i otisla..
tako da ne bih znala reci kako je unutra.. tako daleko nisam stigla
:D
kontam, kad li je ovo postalo popularno.. okrenula se i otisla..
tako da ne bih znala reci kako je unutra.. tako daleko nisam stigla
-
urbanagerila
Znam ja (nazalost) i sve sam vam rekao .... qvazi sminkeraj prada, armani a kad se cajke "zalome" padaju maske ...ma fuj ko i vecina toga u gradu ... 
-
mamica papucarka
nedavno sretoh prijatelja i pitam ga jel jos uvijek izlazi, a on ce meni "ne mogu bona stid me"urbanagerila wrote:Ma jooook odavno toga nema... ja sam se ustalio kod Ramisa na zito i bozu ...mamica 31 wrote:jel radi onaj Foaje poredurbanagerila wrote:Jest da kasnim ali vidim dobila si pojasnjenje ...sorry mamice .... ma nista nisi propustila .... lokalna kurtonijada vec navedeno u ranijim postovima ...![]()
-
urbanagerila
Ma ja sam nepopravljivi optimista jos uvjek izlazim i to vrtim svuda u nadi da ce nekad biti nesto ali avaj .... stid je i mene ali okoline .... 
-
mamica papucarka
... a Svilene ne izlaze 
-
urbanagerila
Samo kad moraju ...mamica 31 wrote:... a Svilene ne izlaze
-
mamica papucarka
mora da ih pazisurbanagerila wrote:Samo kad moraju ...mamica 31 wrote:... a Svilene ne izlaze....pa valja organizovat docek kad se vratim ...
a iskreno da ti kazem i nemaju nesto meraka u zadnje vrijeme .... kazu u kuci ko u dzenetu, nigdje ljepse ...
-
cigo
#91 Klub Jez
Ovako kad vec pricate o klub Jezu da vam malo informatike ubacim o gazdi tog kluba: Adem Jez sin rahmetli Meha (Efendie) I majke Hasibe rodjen je u Sarajevu Adem ima jos brata Envera i sestru Bahru.Babo mu je rahmetli bio imam i Adem zvani(ace)je iz jedne lijepe ugledne i vjerske porodice i familije.U ratu se je pokazao kao patriota sto i jest bio sto i dokazuje cinjenica da je nagradjen sa zlatnim ljiljanom,brat mu Enver je isto nastradao uratu izgubio je nogu kod izvrsnog vijeca,eto toliko nadam se da nece nikom smetati sto sam ovo napisao
-
cigo
debela idi ti vec znas gdje ,sta t iznas sta je fakat i mahalanje nisam pisao radi tebe i mars u picku materinu jesil cula kozo jedna,ti ces mi reci mahalanje a neznas ni slina obrisati jebla ti sebe jesil culadebela wrote:ja fakat ne vidim svrhu iznosenja tih privatnih podataka o svim ovim ljudima. jebo vas mahalanje
-
debela
cigo wrote:debela idi ti vec znas gdje ,sta t iznas sta je fakat i mahalanje nisam pisao radi tebe i mars u picku materinu jesil cula kozo jedna,ti ces mi reci mahalanje a neznas ni slina obrisati jebla ti sebe jesil culadebela wrote:ja fakat ne vidim svrhu iznosenja tih privatnih podataka o svim ovim ljudima. jebo vas mahalanje
-
Pearl
da ne znam debelu, sad bih rekla:
Jerry Jerry Jerry....
:D::D
Jerry Jerry Jerry....
-
Pearl
samo po terslukudebela wrote:zar me znas?Pearl wrote:da ne znam debelu, sad bih rekla:
Jerry Jerry Jerry....:D::D
nisam stoker-ka, casna pionirska