Klub Jež

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
van Basten

Post by van Basten »

Lako ti je sad joj odgovarati kad ona mora u zatvor na mjesec i pol :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

van Basten wrote:Lako ti je sad joj odgovarati kad ona mora u zatvor na mjesec i pol :D
Aaaaaaa,zato nema te pticice,ne odgovara :D

Ja nemam nista protiv Cvjetica(haha),ali ne ide mi u glavu kako ga mogu te sponzoruse,ja njega kad cujem kako prica,pada mi mrak na oci,ima onu govornu manu,ne moze izgovarat pojedina slova.A sto se tice kluba Jez,e tu nisam nikad bio,i ne namjeravam bit.Hvala bogu,nisam finansijski slab,ima se,mogu se sponzorushe pokupit,ali ne bi ja da mene one vole radi love.Ta mjesta,tipa Jez,Bicakcic,IZBJEGAVAM U SIROKOM LUKU.
paris_hilton

Post by paris_hilton »

majstorinho, zasto odmah mora da znaci da su me "pukli njih dvojica"? ti to radis sa svim svojim prijateljicama? straaaaaaaasno.... :lol:
paris_hilton

Post by paris_hilton »

au, bre, kakvu sam ja pometnju ovde unela.... :shock:
Majstorinho

Post by Majstorinho »

paris_hilton wrote:majstorinho, zasto odmah mora da znaci da su me "pukli njih dvojica"? ti to radis sa svim svojim prijateljicama? straaaaaaaasno.... :lol:
Vidi ko nam se javio :D Ma njih dvojica su mrtvi pederi.Pogotovo Sasa.
paris_hilton

Post by paris_hilton »

Ajde dobro, ako ti tako kazes... A kako znas da su pederi? Cuo si od nekog ili...? :lol:
J.P.Montoya

Post by J.P.Montoya »

Majstorinho wrote:
paris_hilton wrote:majstorinho, zasto odmah mora da znaci da su me "pukli njih dvojica"? ti to radis sa svim svojim prijateljicama? straaaaaaaasno.... :lol:
Vidi ko nam se javio :D Ma njih dvojica su mrtvi pederi.Pogotovo Sasa.
Cuj pederi. Bogme Saša sad bio na Tenerifima sa "djevojkom", voditeljicom sa Hayata. Nema labavo :D
Neelix

Post by Neelix »

ma jah :D to ko deen sa onom kurvetinom :D pa ona posta "popularna", a on fol ima curu nije peshkir :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

paris_hilton wrote:Ajde dobro, ako ti tako kazes... A kako znas da su pederi? Cuo si od nekog ili...? :lol:
Hajde,yebo te oni,ko da se vrti svijet oko njih.Vodaju dobre koke zato sto su finansijski jaki.U danasnje vrijeme curi je najvaznije da je muskarac bogat.
skojotovski

Post by skojotovski »

nisu one vidjele pravog hasima! ne i im lova pala na pamet :D
paris_hilton

Post by paris_hilton »

Majstorinho wrote:
paris_hilton wrote:Ajde dobro, ako ti tako kazes... A kako znas da su pederi? Cuo si od nekog ili...? :lol:
Hajde,yebo te oni,ko da se vrti svijet oko njih.Vodaju dobre koke zato sto su finansijski jaki.U danasnje vrijeme curi je najvaznije da je muskarac bogat.
Ma i to sto kazes, o nekim stvarima ne vredi raspravljati... U svakom slucaju- cmoka svima! 8)
to_the_roots

Post by to_the_roots »

urbanagerila wrote:Kad se otvorilo nekad krajem novembra mislio sam da ce mozda i biti nesto od toga ali kad sam prije mjesec dana naletio na narodnjake oko pola 12 izbrisao sam ga iz svog repertoara za sva vremena ... ionako me nervira ta cirilicna sminka ....srle, sasa cvijetic i ostali kurtoncici .... smrt narodnjacima .... :D

eh... unatoc svojim pretezno pacifistickim uvjerenjima, jednog dana vise necu moci izdrzati, te cu pocet bacat bombe po lokalima di pustaju drmagishe. ovo je postalo nesnosljivo, nemas vise gdje izaci! nakon 12 - u 98% klubova, barova u sarajevu treste narodnjaci! sva dobra mjesta zatvaraju, da bi pravili parkinge, ambasade, shopping centre, a podsticu stvaranje klubova-rupa, u cijem ambijentu se ugodno osjecati mogu samo ljudi ozbiljno narusenih estetskih kriterija.
pa jebemu mater, postacu jos nasilna zbog toga! al baaash nasilna.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

to_the_roots wrote:
urbanagerila wrote:Kad se otvorilo nekad krajem novembra mislio sam da ce mozda i biti nesto od toga ali kad sam prije mjesec dana naletio na narodnjake oko pola 12 izbrisao sam ga iz svog repertoara za sva vremena ... ionako me nervira ta cirilicna sminka ....srle, sasa cvijetic i ostali kurtoncici .... smrt narodnjacima .... :D

eh... unatoc svojim pretezno pacifistickim uvjerenjima, jednog dana vise necu moci izdrzati, te cu pocet bacat bombe po lokalima di pustaju drmagishe. ovo je postalo nesnosljivo, nemas vise gdje izaci! nakon 12 - u 98% klubova, barova u sarajevu treste narodnjaci! sva dobra mjesta zatvaraju, da bi pravili parkinge, ambasade, shopping centre, a podsticu stvaranje klubova-rupa, u cijem ambijentu se ugodno osjecati mogu samo ljudi ozbiljno narusenih estetskih kriterija.
pa jebemu mater, postacu jos nasilna zbog toga! al baaash nasilna.
Meni kazes...Stvarno,ubise nas s tim turbo-folkom.
paris_hilton

Post by paris_hilton »

gde ste ljudi? cmoka od plavushe... :P
JokTiSi

Post by JokTiSi »

to_the_roots wrote:

pa jebemu mater, postacu jos nasilna zbog toga!al baaash nasilna.
Ovako nasilna :D :lol:
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Majstorinho wrote:
van Basten wrote:Lako ti je sad joj odgovarati kad ona mora u zatvor na mjesec i pol :D
Aaaaaaa,zato nema te pticice,ne odgovara :D

Ja nemam nista protiv Cvjetica(haha),ali ne ide mi u glavu kako ga mogu te sponzoruse,ja njega kad cujem kako prica,pada mi mrak na oci,ima onu govornu manu,ne moze izgovarat pojedina slova.A sto se tice kluba Jez,e tu nisam nikad bio,i ne namjeravam bit.Hvala bogu,nisam finansijski slab,ima se,mogu se sponzorushe pokupit,ali ne bi ja da mene one vole radi love.Ta mjesta,tipa Jez,Bicakcic,IZBJEGAVAM U SIROKOM LUKU.
odkad to??? :D
nausnica

Post by nausnica »

Kako je sad u Jezzu, valja li sta?

Je li jos uvijek puno djecurlije?
skojotovski

Post by skojotovski »

bodljikavo :D
zena21

Post by zena21 »

skojotovski wrote:bodljikavo :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cico x

Post by cico x »

pa cim je kreten maca preuzeo jez,mogu mislit na sta to tamo lici,parada kica i pink-turbo-dernek male raje
aminchev2

#196 Re: Klub Jež

Post by aminchev2 »

BABOcool wrote:Jel ko bio dole?
I imal kakvih kritika pozitivnih?
znam da kasnim par mjeseci, ali boli me cosak

bila sam u jezu 2 puta
obadva puta se skuhala kao janje na raznju

fuj

jedan od tih dva puta sam morala vani cekati mada mi je sva raja bila unutra. gdje je to covjek cuo da cura sama stoji pred vratima RUPE?
a muzika...
tobe jarabi

makar imaju secije vani za zaspati kao covijek
latinalover

Post by latinalover »

cico x wrote:pa cim je kreten maca preuzeo jez,mogu mislit na sta to tamo lici,parada kica i pink-turbo-dernek male raje

dragan marinkovic?
skojotovski

Post by skojotovski »

jah
elmedink

#199 Re: Klub Jež

Post by elmedink »

Odgovor Cigi
A znas li i to sta je to radio Adem sa volvom i seharom sto on i Topa ukradose od doktora
Pa dobili kafane, kucu na brdu ......
Post Reply