Klub Jež
- van Basten
Lako ti je sad joj odgovarati kad ona mora u zatvor na mjesec i pol 
-
Majstorinho
Aaaaaaa,zato nema te pticice,ne odgovaravan Basten wrote:Lako ti je sad joj odgovarati kad ona mora u zatvor na mjesec i pol
Ja nemam nista protiv Cvjetica(haha),ali ne ide mi u glavu kako ga mogu te sponzoruse,ja njega kad cujem kako prica,pada mi mrak na oci,ima onu govornu manu,ne moze izgovarat pojedina slova.A sto se tice kluba Jez,e tu nisam nikad bio,i ne namjeravam bit.Hvala bogu,nisam finansijski slab,ima se,mogu se sponzorushe pokupit,ali ne bi ja da mene one vole radi love.Ta mjesta,tipa Jez,Bicakcic,IZBJEGAVAM U SIROKOM LUKU.
-
paris_hilton
majstorinho, zasto odmah mora da znaci da su me "pukli njih dvojica"? ti to radis sa svim svojim prijateljicama? straaaaaaaasno.... 
-
paris_hilton
au, bre, kakvu sam ja pometnju ovde unela.... 
-
Majstorinho
Vidi ko nam se javioparis_hilton wrote:majstorinho, zasto odmah mora da znaci da su me "pukli njih dvojica"? ti to radis sa svim svojim prijateljicama? straaaaaaaasno....
-
paris_hilton
Ajde dobro, ako ti tako kazes... A kako znas da su pederi? Cuo si od nekog ili...? 
- J.P.Montoya
Cuj pederi. Bogme Saša sad bio na Tenerifima sa "djevojkom", voditeljicom sa Hayata. Nema labavoMajstorinho wrote:Vidi ko nam se javioparis_hilton wrote:majstorinho, zasto odmah mora da znaci da su me "pukli njih dvojica"? ti to radis sa svim svojim prijateljicama? straaaaaaaasno....Ma njih dvojica su mrtvi pederi.Pogotovo Sasa.
-
Majstorinho
Hajde,yebo te oni,ko da se vrti svijet oko njih.Vodaju dobre koke zato sto su finansijski jaki.U danasnje vrijeme curi je najvaznije da je muskarac bogat.paris_hilton wrote:Ajde dobro, ako ti tako kazes... A kako znas da su pederi? Cuo si od nekog ili...?
-
skojotovski
nisu one vidjele pravog hasima! ne i im lova pala na pamet 
-
paris_hilton
Ma i to sto kazes, o nekim stvarima ne vredi raspravljati... U svakom slucaju- cmoka svima!Majstorinho wrote:Hajde,yebo te oni,ko da se vrti svijet oko njih.Vodaju dobre koke zato sto su finansijski jaki.U danasnje vrijeme curi je najvaznije da je muskarac bogat.paris_hilton wrote:Ajde dobro, ako ti tako kazes... A kako znas da su pederi? Cuo si od nekog ili...?
-
to_the_roots
urbanagerila wrote:Kad se otvorilo nekad krajem novembra mislio sam da ce mozda i biti nesto od toga ali kad sam prije mjesec dana naletio na narodnjake oko pola 12 izbrisao sam ga iz svog repertoara za sva vremena ... ionako me nervira ta cirilicna sminka ....srle, sasa cvijetic i ostali kurtoncici .... smrt narodnjacima ....
eh... unatoc svojim pretezno pacifistickim uvjerenjima, jednog dana vise necu moci izdrzati, te cu pocet bacat bombe po lokalima di pustaju drmagishe. ovo je postalo nesnosljivo, nemas vise gdje izaci! nakon 12 - u 98% klubova, barova u sarajevu treste narodnjaci! sva dobra mjesta zatvaraju, da bi pravili parkinge, ambasade, shopping centre, a podsticu stvaranje klubova-rupa, u cijem ambijentu se ugodno osjecati mogu samo ljudi ozbiljno narusenih estetskih kriterija.
pa jebemu mater, postacu jos nasilna zbog toga! al baaash nasilna.
-
Majstorinho
Meni kazes...Stvarno,ubise nas s tim turbo-folkom.to_the_roots wrote:urbanagerila wrote:Kad se otvorilo nekad krajem novembra mislio sam da ce mozda i biti nesto od toga ali kad sam prije mjesec dana naletio na narodnjake oko pola 12 izbrisao sam ga iz svog repertoara za sva vremena ... ionako me nervira ta cirilicna sminka ....srle, sasa cvijetic i ostali kurtoncici .... smrt narodnjacima ....
eh... unatoc svojim pretezno pacifistickim uvjerenjima, jednog dana vise necu moci izdrzati, te cu pocet bacat bombe po lokalima di pustaju drmagishe. ovo je postalo nesnosljivo, nemas vise gdje izaci! nakon 12 - u 98% klubova, barova u sarajevu treste narodnjaci! sva dobra mjesta zatvaraju, da bi pravili parkinge, ambasade, shopping centre, a podsticu stvaranje klubova-rupa, u cijem ambijentu se ugodno osjecati mogu samo ljudi ozbiljno narusenih estetskih kriterija.
pa jebemu mater, postacu jos nasilna zbog toga! al baaash nasilna.
-
JokTiSi
Ovako nasilnato_the_roots wrote:urbanagerila wrote:Kad se otvorilo nekad krajem novembra mislio sam da ce mozda i biti nesto od toga ali kad sam prije mjesec dana naletio na narodnjake oko pola 12 izbrisao sam ga iz svog repertoara za sva vremena ... ionako me nervira ta cirilicna sminka ....srle, sasa cvijetic i ostali kurtoncici .... smrt narodnjacima ....
pa jebemu mater, postacu jos nasilna zbog toga!al baaash nasilna.
- lolita_xx
odkad to???Majstorinho wrote:Aaaaaaa,zato nema te pticice,ne odgovaravan Basten wrote:Lako ti je sad joj odgovarati kad ona mora u zatvor na mjesec i pol![]()
Ja nemam nista protiv Cvjetica(haha),ali ne ide mi u glavu kako ga mogu te sponzoruse,ja njega kad cujem kako prica,pada mi mrak na oci,ima onu govornu manu,ne moze izgovarat pojedina slova.A sto se tice kluba Jez,e tu nisam nikad bio,i ne namjeravam bit.Hvala bogu,nisam finansijski slab,ima se,mogu se sponzorushe pokupit,ali ne bi ja da mene one vole radi love.Ta mjesta,tipa Jez,Bicakcic,IZBJEGAVAM U SIROKOM LUKU.
-
aminchev2
#196 Re: Klub Jež
znam da kasnim par mjeseci, ali boli me cosakBABOcool wrote:Jel ko bio dole?
I imal kakvih kritika pozitivnih?
bila sam u jezu 2 puta
obadva puta se skuhala kao janje na raznju
fuj
jedan od tih dva puta sam morala vani cekati mada mi je sva raja bila unutra. gdje je to covjek cuo da cura sama stoji pred vratima RUPE?
a muzika...
tobe jarabi
makar imaju secije vani za zaspati kao covijek
-
latinalover
cico x wrote:pa cim je kreten maca preuzeo jez,mogu mislit na sta to tamo lici,parada kica i pink-turbo-dernek male raje
dragan marinkovic?
-
elmedink
#199 Re: Klub Jež
Odgovor Cigi
A znas li i to sta je to radio Adem sa volvom i seharom sto on i Topa ukradose od doktora
Pa dobili kafane, kucu na brdu ......
A znas li i to sta je to radio Adem sa volvom i seharom sto on i Topa ukradose od doktora
Pa dobili kafane, kucu na brdu ......