Klub Jež
-
bootylicious
naofirnije od svega je "RED" koji se uhvati na ulazu...par puta sam naletila na raju koja kao ceka da udje u jez i zgadilo mi se...isto ko da sve dzaba daju ili ko da tito osobno cuga dolje...tako da ne vidjoh novi jez i necu sve dok je reda...a tad ce vec bit isfurano i ofirno izlazit u jez...al bar se nece sretat svi ovi silni sarajevski cooleri
...to je nas grad!! 
- Neelix
nisi shvatio poentu...JD wrote:pa dobro je sto je red, zato dole nije guzva, sta treba da puste 1000 ljudi gdje moze stati 500 da se neko slucajno ne bi zalio sto ce sacekati malo na ulazu a dole kad udje ne moze disati...
-
bootylicious
Shvatio je ko treba, dragi NeelixNeelix wrote:nisi shvatio poentu...JD wrote:pa dobro je sto je red, zato dole nije guzva, sta treba da puste 1000 ljudi gdje moze stati 500 da se neko slucajno ne bi zalio sto ce sacekati malo na ulazu a dole kad udje ne moze disati...
Neki i ne mogu shvatiti!
-
tigris
bile ja i zmija jedne subote......sve je bilo ok dok se zmija nije napila ko deva....i pocela da skida odjecu
jedva je izvukoh.......sreca pa sam ja bila drogirana a ne pijana
inace dole su djeca ....svi frajercici nose krzno i naocale sa srnim okvirom 
-
zmijaIzmaj
tigris wrote:bile ja i zmija jedne subote......sve je bilo ok dok se zmija nije napila ko deva....i pocela da skida odjecu![]()
![]()
jedva je izvukoh.......sreca pa sam ja bila drogirana a ne pijana
![]()
![]()
![]()
inace dole su djeca ....svi frajercici nose krzno i naocale sa srnim okvirom
-
bootylicious
I ja to kazem!BABOcool wrote:hehehe ma i bolje je sto ne pustaju previse raje. Nekad je bolje i ne uci nego se gurati u nekom klubu...
- van Basten
da nije to šta na rasnoj osnovi?lampard wrote:onaj mi glavonja na ulazu ne da unici,sve cu ga sakama u glavu
- EmeraldGreen
Jeste čuli da je prošli vikend Ismet Ćelo došao i pretukao one iz Game što stoje na vratima i "kontrolišu" ulaz??
Od srca mu želim svako dobro i da slučajno ne bude imao neprilika povodom ovoga...
Pored toga Gamini zaštitari su tvrdili da ih je Ćelo tukao pištoljem, a on je izjavio da je to bila Motorola... Haha.
Od srca mu želim svako dobro i da slučajno ne bude imao neprilika povodom ovoga...
Pored toga Gamini zaštitari su tvrdili da ih je Ćelo tukao pištoljem, a on je izjavio da je to bila Motorola... Haha.
-
JD
hahahaha legendaEmeraldGreen wrote: Pored toga Gamini zaštitari su tvrdili da ih je Ćelo tukao pištoljem, a on je izjavio da je to bila Motorola... Haha.
yebiga nedaju momci da se unosi oruzje. zato ko dolazi s djevojkom fino pistolj u njenu torbu i zdravo...
-
senada
JD, je li mozda Jezev brat (E..) radio prije rata u gradskoj biblioteci?
Godinama sam svakodnevno dolazila u Vijecnicu da citam u tisini ili da zaduzim/razduzuzim knige, pri cemu mi je pomagao taj bome vrlo ugladjen, kulturan gospodicic? Zivo me zanima je li on njegov brat?
Godinama sam svakodnevno dolazila u Vijecnicu da citam u tisini ili da zaduzim/razduzuzim knige, pri cemu mi je pomagao taj bome vrlo ugladjen, kulturan gospodicic? Zivo me zanima je li on njegov brat?
-
milepitar
Ne mogu da vjerujem da neko odobrava ovakvo ponasanje bez ikakvog povoda..odgovorno tvrdim da je bilo bez razloga i sam Celo je na kraju rekao: halalite momci,greska..posao momaka `na vratima` je castan nacin zarade sredstava neophodnih za zivot..ne kazem da nema supaka medju zastitarima ili kompleksasa,naravno da ih ima kao i u svakoj profesiji,ali konkretno momak koji je dobio drskom pistolja po glavi je korektan radnik regularan momak..
-
paris_hilton
sto svi mrzite toliko srleta i sasu? ja ih licno poznajem, ok su momci a te zajedljive komentare na njihov racun obicno daju osobe koje su ljubomorne i zavidne na ono sto imaju. jbg, ljudi, neko ima vise, neko manje! 
- NeKi_LiK
...sa tim nickom teško da će te neko ozbiljno shvatitiparis_hilton wrote:sto svi mrzite toliko srleta i sasu? ja ih licno poznajem, ok su momci a te zajedljive komentare na njihov racun obicno daju osobe koje su ljubomorne i zavidne na ono sto imaju. jbg, ljudi, neko ima vise, neko manje!
- Sarayman
...i tolikim brojem postova (da te nadopunim).NeKi_LiK wrote:...sa tim nickom teško da će te neko ozbiljno shvatitiparis_hilton wrote:sto svi mrzite toliko srleta i sasu? ja ih licno poznajem, ok su momci a te zajedljive komentare na njihov racun obicno daju osobe koje su ljubomorne i zavidne na ono sto imaju. jbg, ljudi, neko ima vise, neko manje!...
-
Svemirski_Jebach
jest tacno...vidis kako sam ja zabelajio sa svima...zvijerka wrote:nemojte ljudi ici na ove sastanke, kasnije morate mijenjat nikove, sve izgubi smisao.....![]()
al ima fine raje sto jest jest...
-
Majstorinho
Sigurno su te pukli njh dvojica...paris_hilton wrote:sto svi mrzite toliko srleta i sasu? ja ih licno poznajem, ok su momci a te zajedljive komentare na njihov racun obicno daju osobe koje su ljubomorne i zavidne na ono sto imaju. jbg, ljudi, neko ima vise, neko manje!