Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
debela wrote:ja fakat ne vidim svrhu iznosenja tih privatnih podataka o svim ovim ljudima. jebo vas mahalanje
debela idi ti vec znas gdje ,sta t iznas sta je fakat i mahalanje nisam pisao radi tebe i mars u picku materinu jesil cula kozo jedna,ti ces mi reci mahalanje a neznas ni slina obrisati jebla ti sebe jesil cula
debela wrote:ja fakat ne vidim svrhu iznosenja tih privatnih podataka o svim ovim ljudima. jebo vas mahalanje
debela idi ti vec znas gdje ,sta t iznas sta je fakat i mahalanje nisam pisao radi tebe i mars u picku materinu jesil cula kozo jedna,ti ces mi reci mahalanje a neznas ni slina obrisati jebla ti sebe jesil cula
ja te kolutajuće smajlije stavim uvijek kad vidim da je cigo još uvijek s nama... svaki post do sada je uvijek bio pun ovakve topline i lijepih riječi da se ne mogu načuditi da još nije na putu za Banoviće...
A jež... pa valjda se ljudi prilagođavaju novom vremenu... koje i nas većinu polako al sigurno ostavlja iza sebe
ma tanki smo na organizaciji. bojimo se vidjeti jedni druge jer mislimo da nam jezici nece biti ovoliko dugi kad se sretnemo licem u lice.
Ako sta skontate-zovite- ja sam za !
Moja jezicina je uvijek pozamasna...salim se u prirodi sam mnogo ljubaznija- jer ovaj forum za mene ugl. ima terapetsku ulogu...da se ovdje malo istresem i onda mi super!