klofate li sta...?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

dacina_curica

#76 Re: klofate li sta...?

Post by dacina_curica »

mamice nesreco :D sjetim te se cesto ovih dana :-) :-) :-) .....mori me nesanica pa samo radim po kuci :roll: juce sam peglala u 1 ujutro :shock: :roll: .....jutros u 3 auto cistila :roll: :roll: :roll: .....ajmeeeeeeeeeeeeeeee vracajte se na forum :-) izludicu :sad: :-) :-) :-) :-)
vajkrem

#77 Re: klofate li sta...?

Post by vajkrem »

To je nama naša borba dala.... :-D
Nije nam bilo dovoljno što imamo toliko kucnih poslova pa se izborismo da se školujemo....sada fino školovane odemo na posao,odradimo 8 (ili vise) sati, pa fino kuci i opet te sve ono kucnih poslova ceka koje su zene imale i kada nisu radile.
Moja tetka rahmetli je znala reci "Hvala ti babo sto me nisi skolovo,sad bi i ja ko ove zene ujutro po snijegu vucarala djecu po obdanistu, pa na posao,pa opet po djecu, pa kuca,rucak....ovako fino ko hadžinica sjedim i gledam te jadne žene kroz prozor...." :-D
Utjesih se kad ovo sve sto ste pisali procitah. Ja sam mislila da jedino ja rondam kada radim, da jedino ja peglam po potrebi, usisavam jednom sedmicno....
Hvala vam žene!
mamica papucarka

#78 Re: klofate li sta...?

Post by mamica papucarka »

dacina_curica wrote:mamice nesreco :D sjetim te se cesto ovih dana :-) :-) :-) .....mori me nesanica pa samo radim po kuci :roll: juce sam peglala u 1 ujutro :shock: :roll: .....jutros u 3 auto cistila :roll: :roll: :roll: .....ajmeeeeeeeeeeeeeeee vracajte se na forum :-) izludicu :sad: :-) :-) :-) :-)
kakva ti je to nesanica pa izdjes u 3 h ( u noci :shock: ) chistit auto :shock: :lol:
ja nemam pojma sta je nesanica jer sam je imala samo nekoliko puta u zivotu kad me je brinulo necije zdravlje. Inace, spavam ko top :D
dacina_curica

#79 Re: klofate li sta...?

Post by dacina_curica »

zaboravih ti reci :oops: klofala sam staze neki dan :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: ......u nedjelju kad ono ne bi struje :roll: klofala (tj. klepala ih od ogradu na balkonu :lol: :-) ) i spominjala te :oops: :lol: :lol: :lol: :evil: ...............ne klofala ih vise vala, sledeci put sve leti u smece :evil: :-) :-) :-) ...kicma mi se ukocila :-? :-) :-) :-)
Post Reply