belfy wrote:rekoh ja da procijeni svako za sebe. eto, ti vec jesi.
P.S. nije objektivna, jer ovo nije pratio tim ljudi da trazimo neku sredinu. ovo sam postavio samo dok ban ne legne ili dok ne bude obrisano, nek se zna. nista vise, niti manje.
Dugo sam i forumaš, a bio sam i moderator na nekoliko foruma pa mi je i preko glave nekih stvari, i vrlo dobro znam za silne žalbe, "neobjektivnosti", nepravde, aman...Hoću reći da imam i nekakvog iskustva u tom radu, razlikovanju nekih stvari, možda prepoznavavnju nečega i sl. Znate li koliko dođe žalbi od strane vjernika na neke postove na koje ja uopće ne odreagujem? Jer vidim da nema osnova...
Ništa me se to ne tiče, iskreno. Što rek'o Samir Arnautović - a ako sam dobro skužio kod njega je @Demijurg polagao Historiju filozofije 3 i 4 - "kako ću biti objektivan, pa nisam ja objekt nego subjekt!"
Ti i HCore se raspravljate danima haman, jedan drugog ocjenjujete i onda dođe do tih ličnih kvalifikacija, nebitno ko je započeo. Zato sam vas pozvao da s tim prestanete, vidi se slijed koji je doveo do toga. Ako bi HC nastavio s tim, uslijedio bi ban, naravno.
U drugom slučaju ja iznosim stav jednog od ljudi, vjernika, duhovnih velikana, pjesnika, hazreti Rumija, kojeg poštuju i nemuslimani, namjerno iznosim stav o namazu takvog jednog čovjeka a ne ibn Tejmije

, i to na temi o namazu, bez da ičim ikoga vrijeđam, a dolazi @Demijurg da se nasmije toj Rumijevoj "genijalnosti". Dolazi maksuz da se bedački naruga, iako se post i Rumijev odgovor ne tiče njega.
Poslije je uslijedio moj post u kojem spominjem napuhane neznalice a ne obraćam se njemu direktno, a on počinje da direktno vrijeđa.
A poslije je uzeo sebi oduška na nastavi s uvredama kakve ja njemu niti sam niti bih upućivao, čak je iskoristio priliku dok nije banovan da se još malo naruga na drugim temama.
To govori o njemu kao čovjeku.