Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#6176 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

PriNc_ba wrote:
Globus wrote:Jel mislis da se skupimo do ove subote il sljedece ? :D par je 30.5 .. znaci ne ove sljedece nego one tamo ako sam dobar matematicar ? :D Ja sam iz Zenice .. :D mogu ja doc tamo al dodjem li djaba odmah cu do Hercegovine produzit :oops: :lol:
hahahaah pa dobijamo par u ponedeljak i treba odmah uplatiti da ne bude kakvih promijena kvota i slicno :) a ako si ti iz zenice mozemo se dogovoriti naravno da uplatis i na moju karticu s koje cemo i uplatiti na bwin. naravno imat ces sve moje podatke a mozes i po nekom poslati ili ak ti i ne bude frka da dodjes ;)

uglavnom hocemo u ponedeljak sada ili utorak da uplatimo. kad uplatim dat cu svima vama sifru da mozete uci i vidjeti da je palo kladjenje na taj i taj par :) i ak prodje odmah sutra feshtamo :)
Ima vas cetvorica, je li?! Znaci treba vam bar peti :D
Je li ide prvo uplata prve rate (pola para)?! Ako je, potvrdi, @ prinCe
PriNc_ba

#6177 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

Tomahawk11 wrote:
PriNc_ba wrote:
Globus wrote:Jel mislis da se skupimo do ove subote il sljedece ? :D par je 30.5 .. znaci ne ove sljedece nego one tamo ako sam dobar matematicar ? :D Ja sam iz Zenice .. :D mogu ja doc tamo al dodjem li djaba odmah cu do Hercegovine produzit :oops: :lol:
hahahaah pa dobijamo par u ponedeljak i treba odmah uplatiti da ne bude kakvih promijena kvota i slicno :) a ako si ti iz zenice mozemo se dogovoriti naravno da uplatis i na moju karticu s koje cemo i uplatiti na bwin. naravno imat ces sve moje podatke a mozes i po nekom poslati ili ak ti i ne bude frka da dodjes ;)

uglavnom hocemo u ponedeljak sada ili utorak da uplatimo. kad uplatim dat cu svima vama sifru da mozete uci i vidjeti da je palo kladjenje na taj i taj par :) i ak prodje odmah sutra feshtamo :)
Ima vas cetvorica, je li?! Znaci treba vam bar peti :D
Je li ide prvo uplata prve rate (pola para)?! Ako je, potvrdi, @ prinCe
cetvorica nas ima odavde :) jaran ovaj je peti , i imam jos dvojicu koji su mi klimavi :D uglavnom ocekujem da ce nas biti na kraju 10 sigurno ;) i placamo samo prvu ratu sada po 50. ukoliko dobijemo placamo mu jos po 50 :) ako ne dobijemo to je to.

i de bujrum na pvt ako si zainteresovan za detalje :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#6178 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

Jesi tu, @Prinche?!
Btw. evo jedan Freistoss (ne znam jesam li ispravno napisao :D ):

Berdych - Isner 1 1.45 Isner povrijedjen, a i ne odgovara mu podloga, zemlja i to najsporija, pa njegov servis nula.
PriNc_ba

#6179 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

Tomahawk11 wrote:Jesi tu, @Prinche?!

Berdych - Isner 1 1.45 Isner povrijedjen, a i ne odgovara mu podloga, zemlja i to najsporija, pa njegov servis nula.
eh da nisam iskeshiro svu lovu neku noc pa me zeljo povalio sad bi se i moglo to :D cuvam ove pare sto imam za ovu vamo kombinaciju :) :skoljka: :mrgreen:
awekenings

#6180 Re: Kladionica

Post by awekenings »

Isner zasad vodi 3-0 -- poslusah te al' dabogda da ovaj Berdić pobjedi kako igra ... ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#6181 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

awekenings wrote:

Isner zasad vodi 3-0 -- poslusah te al' dabogda da ovaj Berdić pobjedi kako igra ... ;-)
hEBO ga patak, valjda ce doci sebi.
awekenings

#6182 Re: Kladionica

Post by awekenings »

Evo ... dolazi sebi ... uzeo je gejm .. sad je 5-1 --- :D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#6183 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

awekenings wrote:Evo ... dolazi sebi ... uzeo je gejm .. sad je 5-1 --- :D :D
Ne bih da te demoralisem, i ja potrcao da uplatim, al izgleda neka mucka, evo bas gledam na forumu sa kojeg je info, zestoka svadja, izgleda da je neki lik ovo provalio pa sad zahebaje...nadam se da nije tako :(
awekenings

#6184 Re: Kladionica

Post by awekenings »

Ma ajde ba, shta bude bice ... bice popravni ...ha ja ... evo poveo je 1-0 u drugom .. mozda sta i bude ... :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6185 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

awekenings wrote:Ma ajde ba, shta bude bice ... bice popravni ...ha ja ... evo poveo je 1-0 u drugom .. mozda sta i bude ... :thumbup:
Evo 2-0, brejk i servira :-D
awekenings

#6186 Re: Kladionica

Post by awekenings »

1-2 ... vracen brejk ... :lol: :lol: .. bice valjda opet ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#6187 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

awekenings wrote:1-2 ... vracen brejk ... :lol: :lol: .. bice valjda opet ...
1-6 6-1 :lol: :lol: :lol: E sad opet 6 - 1 i under gemova u 3 seta :-)
awekenings

#6188 Re: Kladionica

Post by awekenings »

Evo .. pobedi ovaj Berdić--- jedva ... tomy .. zahvaljujem ... :thumbup:
Globus

#6189 Re: Kladionica

Post by Globus »

1 5054 Grčka-Finska 21.05. 16:00 2 1.40

2 5060 Slovenija-Mađarska 21.05. 19:00 1 1.20

3 5832 Bellinzona-FC Lugano (sp) 21.05. 20:15 1 2.15

4 5055 Turska-Rumunjska 21.05. 16:30 1 1.25

5 533 Caja Laboral-Estudiantes 21.05. 20:15 1 1.20

Ukupna kvota: 5.42
awekenings

#6190 Re: Kladionica

Post by awekenings »

Globus wrote:1 5054 Grčka-Finska 21.05. 16:00 2 1.40

2 5060 Slovenija-Mađarska 21.05. 19:00 1 1.20

3 5832 Bellinzona-FC Lugano (sp) 21.05. 20:15 1 2.15

4 5055 Turska-Rumunjska 21.05. 16:30 1 1.25

5 533 Caja Laboral-Estudiantes 21.05. 20:15 1 1.20

Ukupna kvota: 5.42
shta je s ovim luganom, jel to nesh sigurno ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#6191 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

awekenings wrote:Evo .. pobedi ovaj Berdić--- jedva ... tomy .. zahvaljujem ... :thumbup:
Ma ne gotivim ga ni ja u teniskom svijetu, ali Isner-zemlja-povreda, ma reko ide Berdich

Idemo dalje... Slovenija odbojka 1.20 protiv Madjara, kaze lik Bosanac, zivi u Sloveniji, da je kec.
Grcka - Engleska do 17 god 2 na engleze 1.50, metu sve, ovo je neki vid turnira, Englezi prvbu dobili, grci zijanili.
Bili su ovi Finci u odbojci, ali poceli...1.40

Ono sto cu ja igrati jos je Barcelona-Gran Canaria under 146,5 1,85 i Pamesa-Unicaja under 153,5. Mozda ovo dvoje uvezem sa 1 na Caja Laboral.
Ma bjezi, napisah sve ovdje, igrajte kontra :-D
Globus

#6192 Re: Kladionica

Post by Globus »

Ma svicarska druga play off za ulazak u prvu .. lugano proslu tekmu igro kuci 1 1 u 90.oj mislim da su primili go i tako prokockali sansu da udju u prvu ligu direktno..prosle godine isto ispali u ovom play offu.. a bellinzona proslo kolo odmarala sve bitnije igrace jer nisu mogli direktno uci a nisu ni mogli ostat bez ovog mjesta u play offu...pa cemo vidjet sta ce bit ... zakasnio na grcka finska i dodam slovacka belgija 1 ... budala :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#6193 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

Globus wrote:Ma svicarska druga play off za ulazak u prvu .. lugano proslu tekmu igro kuci 1 1 u 90.oj mislim da su primili go i tako prokockali sansu da udju u prvu ligu direktno..prosle godine isto ispali u ovom play offu.. a bellinzona proslo kolo odmarala sve bitnije igrace jer nisu mogli direktno uci a nisu ni mogli ostat bez ovog mjesta u play offu...pa cemo vidjet sta ce bit ... zakasnio na grcka finska i dodam slovacka belgija 1 ... budala :D
@Globus, slazem se za Belinzonu, ide to 1.
marselaaaa

#6194 Re: Kladionica

Post by marselaaaa »

Ja se nadam da se nećete naljutiti što vam upadam u forum ali me interesuje vaše mišljenje o tome kako klađenje utiče na vaše najbliže uz to se nadam da vas nema puno nepovratno "zaraženih" ovom vrstom adrenalina, da li uopšte razmišljate o tome koliko vremena provodite uz teletext , jeste li svjesni ukoliko je takva situacija a nadam se da kod većine nije, da upropaštavate rezultate svog i rada drugih samim tim što ih demorališete u bilo kakvom materijalnom sticanju jer većina toga uglavnom završi u kladionici i naravno pitanjem "Imaš mi posudit",

Uopšte nemam namjeru nikoga da kritikujem izvinjavam se što možda tako djeluje , znam da će rijetko ko ako uopšte onda iskreno odgovoriti, uglavnom će tvrditi da daju minimalno na opklade, da nikada ne bi ugrozili kućni budžet itd...
Ali ipak se nadam da će biti neke svrhe, mada mi vremenom postaje jasnije da je u pitanju ovisnost prvenstveno o adrenalinu koji je na zadovoljavajućoj razini jedino ako je uplata min.50 km dnevno da ne kažem 100km bar u ovom slučaju , znam da niko nije savršen da je svaka ovisnost teška ali .........
lerdi

#6195 Re: Kladionica

Post by lerdi »

marselaaaa wrote:Ja se nadam da se nećete naljutiti što vam upadam u forum ali me interesuje vaše mišljenje o tome kako klađenje utiče na vaše najbliže uz to se nadam da vas nema puno nepovratno "zaraženih" ovom vrstom adrenalina, da li uopšte razmišljate o tome koliko vremena provodite uz teletext , jeste li svjesni ukoliko je takva situacija a nadam se da kod većine nije, da upropaštavate rezultate svog i rada drugih samim tim što ih demorališete u bilo kakvom materijalnom sticanju jer većina toga uglavnom završi u kladionici i naravno pitanjem "Imaš mi posudit",

Uopšte nemam namjeru nikoga da kritikujem izvinjavam se što možda tako djeluje , znam da će rijetko ko ako uopšte onda iskreno odgovoriti, uglavnom će tvrditi da daju minimalno na opklade, da nikada ne bi ugrozili kućni budžet itd...
Ali ipak se nadam da će biti neke svrhe, mada mi vremenom postaje jasnije da je u pitanju ovisnost prvenstveno o adrenalinu koji je na zadovoljavajućoj razini jedino ako je uplata min.50 km dnevno da ne kažem 100km bar u ovom slučaju , znam da niko nije savršen da je svaka ovisnost teška ali .........
Hmm, sad si me bacila u razmišljanje. Ima ti ova mjesta, nego imaš li kakav siguran za danas? :D
Globus

#6196 Re: Kladionica

Post by Globus »

Globus wrote:Ma svicarska druga play off za ulazak u prvu .. lugano proslu tekmu igro kuci 1 1 u 90.oj mislim da su primili go i tako prokockali sansu da udju u prvu ligu direktno..prosle godine isto ispali u ovom play offu.. a bellinzona proslo kolo odmarala sve bitnije igrace jer nisu mogli direktno uci a nisu ni mogli ostat bez ovog mjesta u play offu...pa cemo vidjet sta ce bit ... zakasnio na grcka finska i dodam slovacka belgija 1 ... budala :D
i naravno ... ofulo ovo sto sam dodo .. a ono sto sam htio ce haman proci ..
awekenings

#6197 Re: Kladionica

Post by awekenings »

Globus wrote:
i naravno ... ofulo ovo sto sam dodo .. a ono sto sam htio ce haman proci ..
Tako to uvijek biva ... ;-)
Globus

#6198 Re: Kladionica

Post by Globus »

Et ono sto sam stavio gore proslo :D :lol: yebem te lopto ..opet me baksuzluk kreno ... bellinzona u 90oj dala za 2:1
Globus

#6199 Re: Kladionica

Post by Globus »

Evo dojava za sutra..Ciki navija za Inter..Znate sta vam je cinit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ludak_

#6200 Re: Kladionica

Post by ludak_ »

marselaaaa wrote:Ja se nadam da se nećete naljutiti što vam upadam u forum ali me interesuje vaše mišljenje o tome kako klađenje utiče na vaše najbliže uz to se nadam da vas nema puno nepovratno "zaraženih" ovom vrstom adrenalina, da li uopšte razmišljate o tome koliko vremena provodite uz teletext , jeste li svjesni ukoliko je takva situacija a nadam se da kod većine nije, da upropaštavate rezultate svog i rada drugih samim tim što ih demorališete u bilo kakvom materijalnom sticanju jer većina toga uglavnom završi u kladionici i naravno pitanjem "Imaš mi posudit",

Pazi, sve je to individualno...neko ima dobru kontrolu, zna kad treba stat. Ali u vecini slucajeva najvise novca se gubi na 'popravnom'. To ti ga dodje kad se zavalis, pa onda hoces bar da se izvadis, i onda ode sve u helac. Tipa pao mi je tiket tokom dana na 100 KM i ja idem navece da vratim tih 100 KM, iako znam da je ponuda znatno losija. Desava se da izgubis recimo 70% budzeta i onda se sa tih 30% pokusava izvadit sve odjednom. Ako tu dobijes i povratis novac, skontas da si na nuli, i onda moras odigrat da bi jel bio na dobitku. Eh sad, ljudi su svjesni da su im to zadnje pare, ali slabo ko zna stati, uzet pauzu... A onaj ko bas zagrize ne razmislja puno o drugim stvarima jer prati situaciju na tiketu ili razmislja o tome sta i kako sutra igrat. To su neka moja iskustva i iskustva ljudi koje poznajem... Naravno postoji vise sistema kladjenja, pa kao sto rekoh sve je to od osobe do osobe. Eh sad, kod nas svi hoce para a nece lopatu u ruke, i to je ono sto je obogatilo danasnje vlasnike nasih kladionica. A gledao sam kad osobe gube po pola plate u roku od pola sata a sve pokusavajuci izvuci izgubljeno. I jako tesko se izvuci iz ovog, nije nemoguce ali potrebno je imati nekoga ko ce te stalno vuci za rukav na drugu stranu... Koliko daleko je ovo otishlo kod nas govori ona vijest od neki dan da je BiH cini mi se 1 ili 2 u evropi po broju kladionicarskih poslovica... Znam ja da se u ostalim zemljama vecina normalno kocka preko interneta, ali kod nas se najvise novca gubi u ovim zemaljskim kladionicama.
Locked