KITOLOVKA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Nosferatu i ztluchs, raspravljajte se do mile volje, ali samo BEZ VRIJEDJANJA!!!!!

a na ovu temu sam s Pearl i sulcom (mada je problem puno siri nego samo u bolnicama)....koja to crna prava i zastita osoba od seksualnog maltretiranja na radnom mjestu u BiH?????!!!!!!! :roll: mislim stvarno.... :-? ima li osoba koje su spremne koristiti svoje tijelo da bi napredovale u zivotu??? pa naravno da ima, ne samo kod nas, nego svuda....ali to nimalo ne umanjuje legitimnost i tezinu slucajeva u kojima su takvi "zahtjevi" i pokusaji neopravdani i nicim izazvani :roll: zna se dobro koliko se kod nas u zatvor ide za POCINJENO silovanje, a ne za POKUSAJE seksualnog maltretiranja :roll:

a sto se KITOLOVKE tice, ja mislim da je ista SUPER :D bolja zastita od pistolja :D
Last edited by anais_nin on 06/12/2006 18:49, edited 1 time in total.
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Ja to vec jednom napisah ali evo da u ovoj dokonosti i ponovim od danas silijem samo u zweite klasse .... :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Pearl wrote:
ztluhcs wrote:Sistem:

"Hm, danas bi mogla biti silovana... Idem pristaviti stupicu..."

Koja glupost :) Ženama pištolj i nek upucaju jednostavno silovatelja...

Nešto kontam ovo će najveću primjenu naći po medicinskim ustanovama... Tamo je dosta frekventno da čiko doco pristavi...
po nasim divnim zakonima, zena se moze krivicno goniti ukoliko nosi kao zastitu mini suzavac - i to je oruzje..

a tek pistolj.. jos bi nju silovatelj tuzio za nanosenje tjelesnih povreda.. on bi za silovanje u zatvor na najvise godinu dana, a ona na malo vise radi pokusaja ubistva... :zzzz: :zzzz:

kao sto je sad sasvim normalno da lopov uhvacen u pokusaju kradje u tudjem stanu moze tuziti vlasnika stana ukoliko ga ovaj opali stolicom po glavi u pokusaju samoodbrane (sebe i vlasnistva)..
nije bosna jedina :-?

u kanadi ti je dozvoljeno da nekog istuces u samoodbrani
ali cim koristis oruzje bilo kakvo (mozda i jastuk :D )
mozes i ti biti pred sudom :-)

zato volim ameriku...
pistolj - BUM. sta radis u mojoj kuci? :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

DobroJutroKolumbo wrote:E zato ide prvo prstic da ispita teren!!! :lol: :lol: :lol:
sta ako ti prst zaglavi :lol:
medda

Post by medda »

Ova stvar treba da SPRIJECI silovanje a silovatelj treba da prodre u zrtvu da bi bio SPRIJECEN...hm... Zar zrtva u ovom slucaju nije vec silovana?
Jest da manijak ne moze zavrsiti al vec je zrtvu osakatio u svakom pogledu.
Treba nesto izumiti da macan ne moze ni prici intimnim mjestima.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

medda wrote: Treba nesto izumiti da macan ne moze ni prici intimnim mjestima.
Image
:D

medda wrote: Jest da manijak ne moze zavrsiti al vec je zrtvu osakatio u svakom pogledu.
Btw... U potpunosti se sla¾em s tobom, silovanje poèinje mnogo prije stavljanja X u Y...
BHG

Post by BHG »

Vozdra_123 wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:E zato ide prvo prstic da ispita teren!!! :lol: :lol: :lol:
jebo prst imas ih jos 9....iskljucujuci one na nogama... :D al chuna is one and only one!!! :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Vozdra_123 wrote:
joj humora na temi o zastiti od silovanja
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote:
Pearl wrote:
ztluhcs wrote:Sistem:

"Hm, danas bi mogla biti silovana... Idem pristaviti stupicu..."

Koja glupost :) Ženama pištolj i nek upucaju jednostavno silovatelja...

Nešto kontam ovo će najveću primjenu naći po medicinskim ustanovama... Tamo je dosta frekventno da čiko doco pristavi...
po nasim divnim zakonima, zena se moze krivicno goniti ukoliko nosi kao zastitu mini suzavac - i to je oruzje..

a tek pistolj.. jos bi nju silovatelj tuzio za nanosenje tjelesnih povreda.. on bi za silovanje u zatvor na najvise godinu dana, a ona na malo vise radi pokusaja ubistva... :zzzz: :zzzz:

kao sto je sad sasvim normalno da lopov uhvacen u pokusaju kradje u tudjem stanu moze tuziti vlasnika stana ukoliko ga ovaj opali stolicom po glavi u pokusaju samoodbrane (sebe i vlasnistva)..
nije bosna jedina :-?

u kanadi ti je dozvoljeno da nekog istuces u samoodbrani
ali cim koristis oruzje bilo kakvo (mozda i jastuk :D )
mozes i ti biti pred sudom :-)

zato volim ameriku...
pistolj - BUM. sta radis u mojoj kuci? :lol:
s tim da se oruzijem smatra i tvoje tijelo ukoliko si poducen u nekoj od borilackih vjestina (boks, karate, tae kwan do :roll:)
Zvucnjak

Post by Zvucnjak »

Kakav je vakat dosao .... ova kitolovka ce prije muskarcima trebati nego zenama ... :D ... samo nemojte zaboraviti izvaditi pomenutu stvar kad vam se prisere ....
Post Reply