a na ovu temu sam s Pearl i sulcom (mada je problem puno siri nego samo u bolnicama)....koja to crna prava i zastita osoba od seksualnog maltretiranja na radnom mjestu u BiH?????!!!!!!!
a sto se KITOLOVKE tice, ja mislim da je ista SUPER
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nije bosna jedinaPearl wrote:po nasim divnim zakonima, zena se moze krivicno goniti ukoliko nosi kao zastitu mini suzavac - i to je oruzje..ztluhcs wrote:Sistem:
"Hm, danas bi mogla biti silovana... Idem pristaviti stupicu..."
Koja glupostŽenama pištolj i nek upucaju jednostavno silovatelja...
Nešto kontam ovo će najveću primjenu naći po medicinskim ustanovama... Tamo je dosta frekventno da čiko doco pristavi...
a tek pistolj.. jos bi nju silovatelj tuzio za nanosenje tjelesnih povreda.. on bi za silovanje u zatvor na najvise godinu dana, a ona na malo vise radi pokusaja ubistva...![]()
![]()
kao sto je sad sasvim normalno da lopov uhvacen u pokusaju kradje u tudjem stanu moze tuziti vlasnika stana ukoliko ga ovaj opali stolicom po glavi u pokusaju samoodbrane (sebe i vlasnistva)..
sta ako ti prst zaglaviDobroJutroKolumbo wrote:E zato ide prvo prstic da ispita teren!!!![]()
![]()
medda wrote: Treba nesto izumiti da macan ne moze ni prici intimnim mjestima.

Btw... U potpunosti se sla¾em s tobom, silovanje poèinje mnogo prije stavljanja X u Y...medda wrote: Jest da manijak ne moze zavrsiti al vec je zrtvu osakatio u svakom pogledu.
joj humora na temi o zastiti od silovanjaVozdra_123 wrote:sta ako ti prst zaglaviDobroJutroKolumbo wrote:E zato ide prvo prstic da ispita teren!!!![]()
![]()
s tim da se oruzijem smatra i tvoje tijelo ukoliko si poducen u nekoj od borilackih vjestina (boks, karate, tae kwan doVozdra_123 wrote:nije bosna jedinaPearl wrote:po nasim divnim zakonima, zena se moze krivicno goniti ukoliko nosi kao zastitu mini suzavac - i to je oruzje..ztluhcs wrote:Sistem:
"Hm, danas bi mogla biti silovana... Idem pristaviti stupicu..."
Koja glupostŽenama pištolj i nek upucaju jednostavno silovatelja...
Nešto kontam ovo će najveću primjenu naći po medicinskim ustanovama... Tamo je dosta frekventno da čiko doco pristavi...
a tek pistolj.. jos bi nju silovatelj tuzio za nanosenje tjelesnih povreda.. on bi za silovanje u zatvor na najvise godinu dana, a ona na malo vise radi pokusaja ubistva...![]()
![]()
kao sto je sad sasvim normalno da lopov uhvacen u pokusaju kradje u tudjem stanu moze tuziti vlasnika stana ukoliko ga ovaj opali stolicom po glavi u pokusaju samoodbrane (sebe i vlasnistva)..![]()
u kanadi ti je dozvoljeno da nekog istuces u samoodbrani
ali cim koristis oruzje bilo kakvo (mozda i jastuk)
mozes i ti biti pred sudom![]()
zato volim ameriku...
pistolj - BUM. sta radis u mojoj kuci?