karanana wrote:stvar za koji bi kibra trebo da odgovara je ta sto je pored vehabija u BiH doveo i ovakve poput ovoga frankestajna koji se okrenuo protiv svojih tvoraca.
Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
- sargon
#26 Re: Kibra Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
- Damir_5
#27 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Evo ga, Fahro "najutjecjajniji politicar u BiH"!
Ne znam ko ce imati muda, ali stvarno trebao bi neko stisnusti muda i zatvoriti taj Avaz. Taj toalet papir je sramota za demokratiju.
http://www.dailymotion.com/video/xy0akh ... 2-dio_news
Ne znam ko ce imati muda, ali stvarno trebao bi neko stisnusti muda i zatvoriti taj Avaz. Taj toalet papir je sramota za demokratiju.
http://www.dailymotion.com/video/xy0a0l ... 1-dio_newsNeću zataškavati kriminal bošnjačke državne mafije, kako su radili moji prethodnici - naglasio je Radončić.
http://www.dailymotion.com/video/xy0akh ... 2-dio_news
Last edited by Damir_5 on 06/03/2013 23:54, edited 4 times in total.
- sargon
#28 Re: Kibra Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Opet nemaš niti jednog jedinog dokaza za ono što tvrdiš... Spasili nisu, pomogli jesu, bilo je ekscesa i zločina pojedinih boraca iz islamskih zemalja to je činjenica... I u Armiji BiH bilo je ekscesa i pojedinačnih zločina (Kazani, Trusina itd) pa je li to razlog da Armiju nazovemo štetnom zločinačkom organizacijom?Futavats wrote:Rodila majka pamet!! Treba ga rascerecit ako je on (izgleda jeste), a spominjat kako su vehabije spasile Bosnu je dno dna!!stari grad Visegrad wrote:Da ne bi Vehabija ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine. Trebali su doci 2 dana rata, tad ne bi bilo rata.
- area51
#29 Re: Kibra Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
nosara wrote:Valjda kirba...
Edit
Evo ispravio je
- %tacno*
#30 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Znam da je tema otvorena sa ciljem provociranja ali eto da i idemo u tom pravcu dok se ne zamandali (nadam se brzo).
Ako bih morao da biram izmedju onih koji su branili ovu zemlju kada joj niko nije htio pomoci i nekakvog sandzaklije koji dodje iz koristi i da je blati i pljacka, biram one prve.
Ako bih morao da biram izmedju onih koji su branili ovu zemlju kada joj niko nije htio pomoci i nekakvog sandzaklije koji dodje iz koristi i da je blati i pljacka, biram one prve.
-
Futavats
#31 Re: Kibra Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Ma sta pricas vise?sargon wrote:
Opet nemaš niti jednog jedinog dokaza za ono što tvrdiš... Spasili nisu, pomogli jesu, bilo je ekscesa i zločina pojedinih boraca iz islamskih zemalja to je činjenica... I u Armiji BiH bilo je ekscesa i pojedinačnih zločina (Kazani, Trusina itd) pa je li to razlog da Armiju nazovemo štetnom zločinačkom organizacijom?
Maloprije odmah na Fahru prebacujes nesta kofol zavisi ko su za tebe vehabije. ko da je Tornjak bitan Kibra NISTA. Sad opet relativiziranja vehabijskih uticaja (ne samo u ratu nego sta su napravili opcenito). Raja se za vratove hvataju zbog njihovih mahnitanja tebi je to nista.Znam je tu felu i Ceric je do skoro govorio nema nikakvih vehabija
- slucajni prolaznik
#32 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
%tacno* wrote: Ako bih morao da biram izmedju onih koji su branili ovu zemlju kada joj niko nije htio pomoci i nekakvog sandzaklije koji dodje iz koristi i da je blati i pljacka, biram one prve.
Taj Sandzaklija je rat proveo na ratnom rasporedu u Glavnom stabu Armije RBiH. Neko ga je tu smjestio. Ko i zasto?
- sargon
#33 Re: Kibra Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Opet ti kažem da ne poznaješ problem (a da bi o nečemu raspravljao moraš se prvo upoznati sa tim)... Ja ti kažem da ove današnjevehabije niko nije doveo, rijetko je ko od njih 1995. i bio "vehabija", to su ljudi koji su u zadnje vrijeme usvojili tu ideologiju... Sada možemo pričati o tome ko je omogućio "ideološki utjecaj" ali u društvu sa demokratskim načelima propagiranje određenih ideja se ne smije sankcionisati i onemogućavati osim ako one ne propagiraju rušenje ustava ili negiraju zakonske regulative...Futavats wrote:Ma sta pricas vise?sargon wrote:
Opet nemaš niti jednog jedinog dokaza za ono što tvrdiš... Spasili nisu, pomogli jesu, bilo je ekscesa i zločina pojedinih boraca iz islamskih zemalja to je činjenica... I u Armiji BiH bilo je ekscesa i pojedinačnih zločina (Kazani, Trusina itd) pa je li to razlog da Armiju nazovemo štetnom zločinačkom organizacijom?
Maloprije odmah na Fahru prebacujes nesta kofol zavisi ko su za tebe vehabije. ko da je Tornjak bitan Kibra NISTA. Sad opet relativiziranja vehabijskih uticaja (ne samo u ratu nego sta su napravili opcenito). Raja se za vratove hvataju zbog njihovih mahnitanja tebi je to nista.Znam je tu felu i Ceric je do skoro govorio nema nikakvih vehabija
- Warhead
#34 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
@Futavats - Providan si. Ako je SBB spao na trolove tvog kalibra onda im se crno piše. Bolje da te zamjene sa nekim ko je vještiji i bolje motivisan. Ili traži od Fahra povišicu i beneficirani staž za kasnonoćno blejanje po forumu. 
-
Futavats
#35 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Ma Fahro je kriv za vehabije, a ja sam Fahrin trol
Kibra nista nije kriv jer i nema za sta biti kriv 
- sargon
#36 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Kirba je kriv za mnoge druge stvari, Tornjaku se ne može vjerovati ni kada govori o vlastitoj stručnoj spremi...Futavats wrote:Ma Fahro je kriv za vehabije, a ja sam Fahrin trolKibra nista nije kriv jer i nema za sta biti kriv
- Warhead
#37 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Je li Kirba kriv ili ne to se da raspravljati (mada s obzirom na izvor i cilj onog ko je plasirao informaciju mnogo prije bih rekao da nije kriv). Da si Fahrin trol to je jasno svakom. Šef ti je moralni kepec (kako ga svojevremeno nazva drug Zlaja) i samim tim jako je upitan kao izvor bilo kakvih informacija, a posebno onih kojima blati do jučerašnje prijatelje (sada političke protivnike).Futavats wrote:Ma Fahro je kriv za vehabije, a ja sam Fahrin trolKibra nista nije kriv jer i nema za sta biti kriv
-
Futavats
#38 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Bosnjaci vole da im Kibra lazeeee. A ne vole da im Fahro malo laze. Dje ce meni Shoshon pricat?sargon wrote:Kirba je kriv za mnoge druge stvari, Tornjaku se ne može vjerovati ni kada govori o vlastitoj stručnoj spremi...Futavats wrote:Ma Fahro je kriv za vehabije, a ja sam Fahrin trolKibra nista nije kriv jer i nema za sta biti kriv
Jos ako su SDA nema diskusije nikakve. Kibra nije kriv nizasta!!!
- Warhead
#39 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Hahaha, je li ovo najbolje što znaš?Futavats wrote:Bosnjaci vole da im Kibra lazeeee. A ne vole da im Fahro malo laze. Dje ce meni Shoshon pricat?sargon wrote:Kirba je kriv za mnoge druge stvari, Tornjaku se ne može vjerovati ni kada govori o vlastitoj stručnoj spremi...Futavats wrote:Ma Fahro je kriv za vehabije, a ja sam Fahrin trolKibra nista nije kriv jer i nema za sta biti kriv
![]()
- sargon
#40 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Ubacite malo logike Fahrini trolovi, ako se kaže da Kirba nije kriv za vehabije ne znači da se automatski tvrdi da nizašta nije kriv... Jesu li predavali logiku u Vučitrnu?Futavats wrote:Bosnjaci vole da im Kibra lazeeee. A ne vole da im Fahro malo laze. Dje ce meni Shoshon pricat?sargon wrote:Kirba je kriv za mnoge druge stvari, Tornjaku se ne može vjerovati ni kada govori o vlastitoj stručnoj spremi...Futavats wrote:Ma Fahro je kriv za vehabije, a ja sam Fahrin trolKibra nista nije kriv jer i nema za sta biti kriv
![]()
-
Futavats
#41 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Dalo bi se raspravljat ali sigurno nikad necemo doc do ikakve rasprave. Zato cemo stalno raspravljati o Fahri slatko je kad mu suknes sto je Sandzaklija i kepec. Zbog takvih kao ti i drago mi je za Kibru da ce da jase jos dugooooooWarhead wrote:Je li Kirba kriv ili ne to se da raspravljati (mada s obzirom na izvor i cilj onog ko je plasirao informaciju mnogo prije bih rekao da nije kriv). Da si Fahrin trol to je jasno svakom. Šef ti je moralni kepec (kako ga svojevremeno nazva drug Zlaja) i samim tim jako je upitan kao izvor bilo kakvih informacija, a posebno onih kojima blati do jučerašnje prijatelje (sada političke protivnike).Futavats wrote:Ma Fahro je kriv za vehabije, a ja sam Fahrin trolKibra nista nije kriv jer i nema za sta biti kriv
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#42 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Ma lako cemo mi za vehabije, kamo srece da su nam oni najveci problem.
Kriminal, korupcija i nepotizam, to je ono sto urusava, a moguce jei sto ce totalno urusiti, ovu zemlju.
Ali dobro, uvijek se mogu baciti dimne bombe i praviti dimne zavjese...pa sa najproblematicnijih stvari preci na vehabije, ukidanje i odcjepljenje. U prevodu, sisanje motke za narod.
Kriminal, korupcija i nepotizam, to je ono sto urusava, a moguce jei sto ce totalno urusiti, ovu zemlju.
Ali dobro, uvijek se mogu baciti dimne bombe i praviti dimne zavjese...pa sa najproblematicnijih stvari preci na vehabije, ukidanje i odcjepljenje. U prevodu, sisanje motke za narod.
-
udrch
#43 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
garaplijino svjedočenje je njemu relevantno, sa nikolićem treba sjesti i dogovoriti se, Turska je nepoželjna..
ovom industrijalcu i najvećem bošnjačkom vakifu se crno piše na izborima, a ako Bog da i poslije izbora..čvrsto vjerujem da će ga SDA uništiti ako dobije onakvu podršku kakvu ja predviđam da će dobiti 2014. godine..
ovom industrijalcu i najvećem bošnjačkom vakifu se crno piše na izborima, a ako Bog da i poslije izbora..čvrsto vjerujem da će ga SDA uništiti ako dobije onakvu podršku kakvu ja predviđam da će dobiti 2014. godine..
-
Futavats
#44 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Ne branim Radoncica, ali vjerovatno mislis da ce SDA pomesti na sljedecim izboriam ?udrch wrote:garaplijino svjedočenje je njemu relevantno, sa nikolićem treba sjesti i dogovoriti se, Turska je nepoželjna..
- slucajni prolaznik
#45 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Futavats wrote:.. Zato cemo stalno raspravljati o Fahri...
Nikad nije utvrdjen osnov na koji je Radoncic stekao BiH drzavljanstvo. I ko mu ga je omogucio
-
Futavats
#46 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Hajmo malo o Fahrinom drzavljanstvuslucajni prolaznik wrote:Futavats wrote:.. Zato cemo stalno raspravljati o Fahri...
Nikad nije utvrdjen osnov na koji je Radoncic stekao BiH drzavljanstvo. I ko mu ga je omogucio
- %tacno*
#47 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
zar je bitno ko ce pobijediti, bitno je da ce taj isti kepec izgubitiFutavats wrote:Ne branim Radoncica, ali vjerovatno mislis da ce SDA pomesti na sljedecim izboriam ?udrch wrote:garaplijino svjedočenje je njemu relevantno, sa nikolićem treba sjesti i dogovoriti se, Turska je nepoželjna..
ovom industrijalcu i najvećem bošnjačkom vakifu se crno piše na izborima, a ako Bog da i poslije izbora..čvrsto vjerujem da će ga SDA uništiti ako dobije onakvu podršku kakvu ja predviđam da će dobiti 2014. godine..Srece slatke jedva cekam da SDA ponovo pobjedi
- sargon
#48 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Tema je bila je li Kirba doveo vehabije ili nije... Skrenuo si sa teme jer je objavljena čisto kao SBB-ovski trol ...Futavats wrote:Hajmo malo o Fahrinom drzavljanstvuslucajni prolaznik wrote:Futavats wrote:.. Zato cemo stalno raspravljati o Fahri...
Nikad nije utvrdjen osnov na koji je Radoncic stekao BiH drzavljanstvo. I ko mu ga je omogucioI sad bi ja trebao rec ma treba Fahri drzavljanstvo, a ti velis ne treba i tako.... Ti Sandzaklija, ja pa sta... Samo Kibra Pacifik jaseeeee
-
Futavats
#49 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Ma ja ba, nakakav Sandzakljija sad i kepec. Eto ti argumenatcije u temi o Kibrinom dovodjenju vehabija u BiH%tacno* wrote: zar je bitno ko ce pobijediti, bitno je da ce taj isti kepec izgubiti
- sargon
#50 Re: Kirba Izetbegoovic doveo vehabije- nije odgovoran?
Opet nastavljaš sa trolanjemFutavats wrote:Ma ja ba, nakakav Sandzakljija sad i kepec. Eto ti argumenatcije u temi o Kibrinom dovodjenju vehabija u BiH%tacno* wrote: zar je bitno ko ce pobijediti, bitno je da ce taj isti kepec izgubiti