KimTec - ubio ga grom

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

SHOCK

Post by SHOCK »

Meni je jednom od velike grmljavine crko samo modem. A stvarno ne vjerujem da je u tom tvom računaru moglo sve otići. To oni pokušavaju da te izlevate. Ali, lijepo je što si ovdje upozorio raju na to kakvi su.

Zapravo ja kod njih ne bih ništa kupio samo zbog toga što su iz Viteza, jer čim oni to moraju slati van Sarajeva, eto odmah problema. A toliko naših firmi odavde.
dr.iver

Post by dr.iver »

SHOCK wrote:
Zapravo ja kod njih ne bih ništa kupio samo zbog toga što su iz Viteza, jer čim oni to moraju slati van Sarajeva, eto odmah problema. A toliko naših firmi odavde.
Cudan kriteriji :-?
SHOCK

Post by SHOCK »

Možda jeste čudan, ali eto takav je, jer zašto bih recimo ja čekao da oni nešto šalju u drugi grad na popravak, to je odmah prilika za odugovlačenje.

A nije baš ono na šta misliš, isto bih rekao i za druge gradove BiH
dr.iver

Post by dr.iver »

Ne, ne mislim na to.
Nego stvar je da im je sjediste firme u Vitezu, ako ne znaju rijesiti problem u Sarajevu, salju u Vitez, tamo im je centrala.
rimac

#30 u drugu državu

Post by rimac »

dr.iver wrote:Ne, ne mislim na to.
Nego stvar je da im je sjediste firme u Vitezu, ako ne znaju rijesiti problem u Sarajevu, salju u Vitez, tamo im je centrala.
Nisu oni PC slali u drugi grad nego u drugu državu. Sređivanje papira za izvoz radi uvoza je uzelo cijelu vjecnost....
dr.iver

Post by dr.iver »

To je vec do drzave i propisa
Post Reply