Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gray wrote:A koja je priča oko toga, za nas što ne znamo?
Otidji da ti procijene auto, i znaces.
Bio, procijenili, uzeo staro za novo, bio više nego zadovoljan sa cijenom koju sam dobio. Kolegica sa druge strane je dobila ponudu koja je dosta manja nego što misli da auto vrijedi. Ali to da svi servisi nude manje za staro auto nego što vrijedi se valjda zna, nije to nikakva tajna?
Kakve poluinformacije? Svaki oglas na piku se javljaju, dodjite i sve rijeseno. Ja prodajem 06 touareg 3.0 tdi za 17.500, oni 3.2 benzin amerikanac 04 sa duplo vise kilometara za 6 hiljada vise. I jos telefonom zovu, preporucio neko.
vauvau wrote:Ja kad vidim koji likovi reklamiraju kiju ovdje na forumu i ko je prodaje u ovlaštenim, ne bih to nikad kupio.
Iako je KIA dobro auto ima ti ova mjesta.
Njihovi zastupnici iz Rajlovca su prevaranti bjelosvjetski,a forumski KIA fanovi su teski smaraci
Korektno rečeno.
Vozio novu Kiju, bio zadovoljan autom i servisom, ali ne i prodavačima, Prešao na VAG i ušao u grupu seljaka. Fanovima nema kraja sreći, još mi jedan reče ovdje "to ti ljubomoran", a ja 2012. sa led ćizama ispisivao povijest na Pofalićima
1. Moze se ubosti dobra cijena za novo vozilo.
2. Ako imas dobar auto i ako si bezobrazan makar onoliko koliko i oni, dobices dosta realnu cifru za stari auto.
3. Servis je deranje guzova. Takodjer, nemaju svoju lakirnicu nego aute voze lokalnim dundjerima i otprilike ono sto njima taj dundjer uzme oni pomnoze sa 3 ili 4.
Moja preporuka za servisiranje KIA-e je Kantic Tesanj. Ovi bi davno propali da je Kantic blize (takodjer Kantic ima svoju vlastitu lakirnicu koja je vrhunska).