Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vidim da zalite za Hulk Hoganom, ukucah ga na youtube, da se i ja sjetim djecijih dana i fazona i naletih na kompletan show, gdje se on kao vratio na scenu... ja mislio taj covjek je sad neki dedo u kolicima...
ovo je relativno frisko, od 4. januara
gtamoding wrote:glupost je cijela ideja kecera. pretvaranje i pretjerivanje. pa da je gluma cemu pa nesto bi rekao nego se bas VIDI da se preseravaju.
jos kad dario i fadil to komentarisu sa adisom u kompotu, o moj boze, ravno komediji. nisu oni za toga.
fadil i dario ludnica. ja se bas ismijem kad naletim na te kecere
Sjeća li se ko onoga lika u helankama sa dezenom američke zastave sa daskom. Ja ga zvao daskać.
Taj je i Hulka Hogana mlatio. Al samo kad uzme dasku - naravno. Neka ba ove razbrige. Treba i toga. Ovo najviše i jeste za tinejđera. Smiješno je kečere preozbiljno shvatati.
Ma nije ovo prvi put u BiH, ali vjerovatno jeste prvi put na OBN-u. Sjecam se da je na Hayatu bilo prije (u gluho doba noci).
Prije je bilo i bacanje praha u oci,i raznih smicalica i takodjer bile su mjesovite borbe (musko zenski tim protiv drugog musko zenskog tima, pa ko koga dohvati ). To je jedina vrsta borbi u kojima volim da vidim zene, ono jedna na jednu mi nije nesto, treba ih pustiti u coporu jedne na druge, ako nista . (Jah, jah zensko sam).
A sto se tice ovih boraca Randy Orton mi je nekako prirastao srcu (btw jeste mu vidjeli noge ).
chengaba wrote:A jel' ko pratio one luchadore na Hayatu sto su bili nekada. Vicko Jovica mi je bio jedan od boljih komentatora koje sam ikada gledao!
Vicko, izbacio ga je vanjka.... a kada ga protivnik davi, kaze ovo s uzasni bolovi sada i sada ce se ovaj davljeni spavati, i tako se lik komira kao ugusen je a kako se sjecam i sam vicko je ucestvovao u tim borbama neki staronja sijedi i stalno je najavljivao da keceri dolaze u Sarajevo
Marklar wrote:imaju i scenario, jebo zaplet u sapunicama!
neki stari kecer zvao nekog lika da se pobije sa njegovim sinom, a oni ustvari da namlate sudiju kojeg je tata od ovoga zvao da sudi.... samo cekam izgubljenog brata blizanca s amnezijom