koliko je meni poznato,Maraschino wrote:100 % si u pravu alisuncokret13 wrote:ja,
ovo je izgleda skontano u vremenu kada je hare bio u americi,s vojim ''jaranom''( dodikom).
Najinteresantnije je sto sam hare,pod u ''DIJASPORU'' ubraja samo JEDNU naciju ????????
a ostale dvije ( a ima ih )i ne spominje ??? kao da nisu drzavljani Bosne i Hercegovine ??
e sad' da li je to njegov licni stav ili stav njegove stranke ili zajednicki stav susjedne mu stranke ( ciji je nakada bio vrlo aktivan clan,dok nije DEFINITIVNO po ''n-ti'' put napustio polikitu ).
odraz stvarne MULTI................Bosne i Hercegovine ?????
yebiga,
sto se stalno ''buba u prsa'' i stalno potencira MULTI........?
Bosna i Hercegovina je zemlja,kako jednih,tako i drugih ,tako i trecih.
ni jedna nacija nema pravo uzimati MONOPOL nad Bosnom i Hercegovinom !
u dijaspori samo Bosnjaci kazu da su iz BiH i jedan mali broj Srba i Hrvata (na zalost ) ali to je 100 % tako. Reci ti meni gdje u dijaspori ima udruzenje,klub,... gdje se svi okupljaju pod istom zastavom.
Ako grijesim,oprostite mom neznanju.
nigdje.
.Maraschino wrote:u dijaspori samo Bosnjaci kazu da su iz BiH i jedan mali broj Srba i Hrvata (na zalost ) ali to je 100 % tako. Reci ti meni gdje u dijaspori ima udruzenje,klub,... gdje se svi okupljaju pod istom zastavom.
Ako grijesim,oprostite mom neznanju.
e tu je i pitanje,zasto ?
da li su drugi i treci ODBACENI od sluzbenog Sarajeva STVARNO ?
jer mora se priznati da se drugi i treci teze,sporije odlucuju na povratak u Bosnu i Hercegovinu ?