Smeta njoj to sto je tema na filozofiji, ona i filozofija?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Hvala na odgovoru.Secer_033 wrote:Kad si vec postavio to pitanje, budi malo open minded za sljedece. Prije 4-5 godina mi je pricao drug koji provodi dosta u autu da stalno vidi duple cifre na dig. satu u autu. Nije htio pricati o tome ali zna da bih ga ja saslusala bez osudjivanja. Naime, gledao je pocesto na sat zbog posla pa je cesto vidjao duple cifre. Na svom rucnom satu, poklopljene kazaljke. On je to malo istrazio i saznao da ima to neko znacenje za koje mi nismo sigurni jeli tacno ali ocito ima neki razlog zbog cega ljudi to vidjaju. Nasi andjeli/cuvari, nazovi ih kako hoces, na taj nacin komuniciraju s nama.
Rekao mi je drug da cu i ja od sad vidjati duple cifre. Nije mi se dogodilo to duze vrijeme. Unazad 3 godine, ne samo da vidjam duple cifre na satovima i racunarima kao 12.12/12.21/21.21/19.19 nego na svom rucnom satu su mi cesto kazaljke poklopljene ili rasirene. Cesto vidim brojeve 7 i 11 i jedni vrijeme sam se svaku noc budila u 3.33. Ne opterecujem se previse, ne znam znacenja ali malo istrazi. Mozda neko vrijeme ima posebno znacenje za tebe.
Towelie lozionicaru stariTowelie wrote:Masonska posla, mogu ti reci. Verovatno si nekad pogledao na sat da je 18:30h i 30 sekundi, ili 666 sve kazaljke.
Slucajnost? Ne bih rekao.
insomnia78 wrote:Neko mislina tebe
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Što znači to s anđelima? Da anđeli štele kazaljke ili da nam upućuju pogled na sat baš kad se one poklope?Secer_033 wrote:Kad si vec postavio to pitanje, budi malo open minded za sljedece. Prije 4-5 godina mi je pricao drug koji provodi dosta u autu da stalno vidi duple cifre na dig. satu u autu. Nije htio pricati o tome ali zna da bih ga ja saslusala bez osudjivanja. Naime, gledao je pocesto na sat zbog posla pa je cesto vidjao duple cifre. Na svom rucnom satu, poklopljene kazaljke. On je to malo istrazio i saznao da ima to neko znacenje za koje mi nismo sigurni jeli tacno ali ocito ima neki razlog zbog cega ljudi to vidjaju. Nasi andjeli/cuvari, nazovi ih kako hoces, na taj nacin komuniciraju s nama.
Rekao mi je drug da cu i ja od sad vidjati duple cifre. Nije mi se dogodilo to duze vrijeme. Unazad 3 godine, ne samo da vidjam duple cifre na satovima i racunarima kao 12.12/12.21/21.21/19.19 nego na svom rucnom satu su mi cesto kazaljke poklopljene ili rasirene. Cesto vidim brojeve 7 i 11 i jedni vrijeme sam se svaku noc budila u 3.33. Ne opterecujem se previse, ne znam znacenja ali malo istrazi. Mozda neko vrijeme ima posebno znacenje za tebe.
Mozda ti je stao sat...Brat wrote:Meni se dešava vrlo slična situacija, al' za razliku od tebe, meni se u 90% slučajeva na satu prikazuje 19:21.
Poludio si 100%Cerebrum wrote:Joj i meni se nesto cudno desava. Kad god stavim prste na vrat nesto kuca. Sta mislite da bi to moglo bit ?
da ti se možda kakav žoAr nije uvukao pa te zajebava sad okolo?Cerebrum wrote:Joj i meni se nesto cudno desava. Kad god stavim prste na vrat nesto kuca. Sta mislite da bi to moglo bit ?