Kasno sam shvatila/o....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jedna tamo
-
Deal
#53 Re: Kasno sam shvatila/o....
Nedaj se mima*mima* wrote:Jes jes....i mene stalno bocka.
-
Deal
#54 Re: Kasno sam shvatila/o....
Hoces sada konacno produziti daljeStrpljiva wrote:"Neki ljudi se upoznaju u pogresno vrijeme, pogledi na svijet su drugaciji (razlika u godinama), neki nisu prozivjeli nesto pa se boje da ce zaliti za najboljim godinama itd.. onda kada prodju te "lude godine" shvatimo sta zaista zelimo u zivotu i onda dodje do takvih situacija..."ne znam sta pokusavas sa tim pitanjima postici
Ko je razumio - shvatiće!
Drago mi je da pratiš moje aktivnosti na forumuili smao zelis da bockas narod kao na nekim drugim temama...
- hadzinicasa
#55 Re: Kasno sam shvatila/o....
tek se zakuhalo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#56 Re: Kasno sam shvatila/o....
Koliko god bila pobornik one da se "slomljena casa ne moze lijepiti" ipak cu se donekle sloziti sa strpljivom.
Ukoliko prvi put nije islo iz Bogznakojih razloga, a uglavnom je to "pogresno vrijeme", mozda drugi put zaista uspije, kao sto napisah prije, nije da ne znam za nekoliko takvih slucajeva.
Tako da, mozda sebi ne treba uskratiti pravo da se bar proba, ko zna...
Iako ja licno ne bih.
pri ovoj pameti

Ukoliko prvi put nije islo iz Bogznakojih razloga, a uglavnom je to "pogresno vrijeme", mozda drugi put zaista uspije, kao sto napisah prije, nije da ne znam za nekoliko takvih slucajeva.
Iako ja licno ne bih.
- JThomas
#57 Re: Kasno sam shvatila/o....
od guzice do glave je najduži metar na ovom svijetu.
- ladyblue18
#58 Re: Kasno sam shvatila/o....
Ovo zasluzuje da bude kvotano.JThomas wrote:od guzice do glave je najduži metar na ovom svijetu.
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
- Ghost_Rider_XXX
#60 Re: Kasno sam shvatila/o....
Možda si upravu, ali iz iskustva jok. Lijepio je'nom, dvaput, triput... Al kako god naspeš vodu pušta pa pušta. Iako volim iscrpiti sve opcije, kad jednom pukne teško da će se sastavit kako treba.ladyblue18 wrote:Koliko god bila pobornik one da se "slomljena casa ne moze lijepiti" ipak cu se donekle sloziti sa strpljivom.
Iako ja licno ne bih.pri ovoj pameti
![]()
- ladyblue18
#61 Re: Kasno sam shvatila/o....
Ah sve ti je ovdje zasnovana na iskustvu. 
- ladyblue18
#63 Re: Kasno sam shvatila/o....
Ma sto mimo.*mima* wrote:Nema vracanja i tacka.
-
*mima*
#64 Re: Kasno sam shvatila/o....
ladyblue18 wrote:Ma sto mimo.*mima* wrote:Nema vracanja i tacka.
Ma nema.....bilo...proslo.....djes opet ponovo.....
-
PalaSa Marsa
#65 Re: Kasno sam shvatila/o....
Hehehe, Big Boy, sta se ovo slusa.Big Boy wrote:
- ladyblue18
#66 Re: Kasno sam shvatila/o....
Ma necu ja, pu pu gluho bilo.
Ali da odgovorimo ove koji bi se vracali.
-
*mima*
#67 Re: Kasno sam shvatila/o....
ladyblue18 wrote:Ma necu ja, pu pu gluho bilo.![]()
![]()
Ah draga moja......znas i sama da ne mislimo svi isto.....ako smatra da se treba vratit.......nek se vracaju.....
- hadzinicasa
#68 Re: Kasno sam shvatila/o....
nema povratka
tacka
tacka
-
Deal
#69 Re: Kasno sam shvatila/o....
JThomas wrote:od guzice do glave je najduži metar na ovom svijetu.
- Lady Bella
#70 Re: Kasno sam shvatila/o....
Kao i u svemu teško je naći generalna pravila. Meni se moj dilber dva puta vraćao...i sad mislim da neće više nigdje ići.
Teško je kad svako prolazi neke svoje razvojne faze, čovjeka i prevari trenutna situacija. Kod nas se zapravo i kada
smo bili zajedno i kada nismo veza samo produbljivala. To je za neke koje bolje poznaju psihologiju možda
i jasnije, veliki dio onoga što se događa u nama događa se u nesvjesnom. Mislim ima nekih procesa koji teku tako bez prestanka.
I onda vidiš da ste počeli da dijelite neku simboliku u snovima ili kada se najednom među stotine ljudi osjetiš sama...i tako pogled ti odluta... onda znaš nema drugog nema trećeg...
Teško je kad svako prolazi neke svoje razvojne faze, čovjeka i prevari trenutna situacija. Kod nas se zapravo i kada
smo bili zajedno i kada nismo veza samo produbljivala. To je za neke koje bolje poznaju psihologiju možda
i jasnije, veliki dio onoga što se događa u nama događa se u nesvjesnom. Mislim ima nekih procesa koji teku tako bez prestanka.
I onda vidiš da ste počeli da dijelite neku simboliku u snovima ili kada se najednom među stotine ljudi osjetiš sama...i tako pogled ti odluta... onda znaš nema drugog nema trećeg...
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#71 Re: Kasno sam shvatila/o....
Eto... gdje ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje. Neko to napisa na ovoj temi pa me to asocira na ovu pjesmu.PalaSa Marsa wrote:Hehehe, Big Boy, sta se ovo slusa.
-
Deal
#72 Re: Kasno sam shvatila/o....
Deal, evo ja ne bocam narod
, al' fakat ne kontam, ako ti imas taj stav "lako te se odreknem" ne razumijem sto si postavio temu, jel' se kajes, jel' nisi siguran da je to u redu imat' takav stav, ili 'pak sta je po srijedi?
[/quote]
Nemam ja razloga da se kajem
nisam ja taj kojem je doslo kao sto neko rece "iz guzice u glavu"
samo me zanimaju iskustva drugih u slicnim situacijama...
Nemam ja razloga da se kajem
- Ghost_Rider_XXX
#73 Re: Kasno sam shvatila/o....
Pa onda provedi istraživanje, a ne nas vamo bacat u očaj i zabludu da ti treba pomoći, mi se ubismo da sastavimo šta pametno, kad ono ložionička. 
-
Deal
#74 Re: Kasno sam shvatila/o....
Pa ne mora svaka tema biti sa svrhom "spasite me, ne znam kako dalje da zivim"Ghost_Rider_XXX wrote:Pa onda provedi istraživanje, a ne nas vamo bacat u očaj i zabludu da ti treba pomoći, mi se ubismo da sastavimo šta pametno, kad ono ložionička.
-
Katy
#75 Re: Kasno sam shvatila/o....
Neki su 'dali drugu priliku pa se razocarali',neki su dali drugu priliku i osjecali to kao ispravnu odluku i bili sretni,a ima i onih koji nisu dali drugu priliku,a jos uvijek voljeli tu istu osobu....ponos igra veliku ulugu u ovakvim situacijama.Deal wrote:Pa ne mora svaka tema biti sa svrhom "spasite me, ne znam kako dalje da zivim"Ghost_Rider_XXX wrote:Pa onda provedi istraživanje, a ne nas vamo bacat u očaj i zabludu da ti treba pomoći, mi se ubismo da sastavimo šta pametno, kad ono ložionička.ovo je postavljeno sa svrhom da raja podijeli svoja iskustva u slicnim situacijama. A kao sto ti rece onda, ako se meni desi situacija i to bude "The One" onda mozda pruzim drugu priliku
sve zavisi od situacije, emocija itd..
Eto....svako odluci za sebe s cim moze zivjeti.