Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koja spika...................mi smo u sluzbi gradanja i otvoreni i fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............ ovo je stvarno drzava za pozelit................jao zvonko ja volim sebe svog jedinog sebe..................o samire pa suze ti u ocima.............ali ja sam emotivan zvonko tj labilan i ne mogu biti vise premijer pa eto odo...............
Nisam gledao taj odron od emisije ali sam nekoliko puta u zadnje vrijeme upratio Bajrama Demicija (Zvonko Maric) i pitam se gdje su granice njegovog poltronstva i kako ima obraza prosetati gradom?
Prije sedam dana ide predizborno suceljavanje kandidata iz svih stranaka iz Opcine Centar. Hajde, pusti Demici prvo covjeka iz SDP-a da kaze svoje, ovaj isprica sta su uradili, brojke crno na bijelo, koliko je budzet povecan, gdje su otisle pare itd itd, na glasacima je da ocijene je li to bilo dovoljno ili ne za novi izbor. Drugi prica SDA-ovac selebriti-maneken, propali kosarkas i propali politicar Elmedin "Dino" Konakovic i potvrdi otprilike ovo sto je rekao SDP-ovac, ali onda, nicim izazvan. kaze "jeste, ali Opcina radi sa 40 posto kapaciteta!!???" Kada bi Bajram bio pravi a ne poltronski novinar pitao bi "Signore Dinu" sta su to kapaciteti Opcine, kako je dosao do cifre 40 procenata (odokativno ili ima neka matematicka formula). Ali, jok, Bajram Poltron Demici, prelazi na narednog kandidata iz neke bogtepita stranke i uvodi ga u razgovor rijecima "evo, gospodin Konakovic kaze da Opcina radi sa 40 posto kapaciteta..." i jos to izgovori takvim tonom sugerisuci gledaocima i biracima da su nebuloze SDA-manekena istinite. Mozete zamisliti Demicijevo razocarenje rezultatima izbora u Centru.
Ako nakon Tajine ostavke, dodje do smjene Kantonalne vlade, skidajte ove parazite Kantonalne TV sa budzeta! Ko to ucini, osigurat ce sebi pobjedu na izborima u Kantonu 2010. godine!!!