kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Bosnolog

#751 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Bosnolog »

Samo da se podsjetimo na izavu babinog lopova i lazovcine datu uoci posljednjeg Kongresa secijasko sektasko minderaske SDA stranke,,.........
Bakir Izetbegović: Odlazim ako ne budem predsjednik SDA

Potpredsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je za da će se povući iz aktivnog djelovanja u toj stranci ako na predstojećem Kongresu 26. maja ne bude izabran za predsjednika najjače bošnjačke stranke.
“Ili ću u cijelosti preuzeti odgovornost za ovo što radim ili ću se potpuno osloboditi te odgovornosti. Ne bih više bio spreman raditi nešto napola. Osim toga, svako ko izgubi utrku za predsjednika, logično, nije više u rukovodstvu stranke. Jasno, ostao bih u Parlamentu BiH, jer me je narod izabrao i završio bih svoj parlamentarni mandat – rekao je Izetbegović.
(Seebiz.eu, 20. 4. 2009.)

Komentar:
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić danas je na 15. redovnoj sjednici Predsjedništva Stranke u Bosanskom Šamcu predložio Bakira Izetbegovića za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na predstojećim općim izborima.
(Sarajevo-x.com/FENA, 26. 6. 2010.)
Malo vise od dva mjeeca nakon sto pljunu pa poliza ova nemoralna i nesposobna bitanga ,nerazdvojni Sajin ahbab i zastitnik glavnih bosnjacko podzemnih krimokorumpiranih poglavica i vucibatina bi da bude prva secija glavnog drzavnog mindera da dokusuri ono sto je jos ostalo od BIH :x :x :x

Ne samo da nije istupio iz stranke, nego je Bakir Izetbegović (nekim čudom) kandidat za Predsjedništvo BiH.
Da li će na predizbornim skupovima SDA Bakir Izetbegović izjavljivati da će se povući iz BiH ukoliko ne bude izabran (jer “ne voli raditi polovično”), ostaje da se vidi.
Jolpaz

#752 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Jolpaz »

Mozda i da je najposteniji covjek ovog svijeta Bakir I. je izgubio povjerenje onog trenutka kada je Saju nazvao prijateljem i obrnuto.Ipak ne ide da jedan tako obrazovan covjek ima za prijatelja djilkosa seoskog koji je sada i novokomponovani milioner braneci drzavu iz dijaspore.A ono sa crncem necu ni komentarisati.
Dobro je napomenuti mada su isti, Saja je i Fahrin prijatelj.
Takoda ih treba ostaviti da uzivaju u prijateljstvu ovog evolucijski zaostalog bica.
vee-jay

#753 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by vee-jay »

Bosnolog wrote:Samo da se podsjetimo na izavu babinog lopova i lazovcine datu uoci posljednjeg Kongresa secijasko sektasko minderaske SDA stranke,,.........

Potpredsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je za da će se povući iz aktivnog djelovanja u toj stranci ako na predstojećem Kongresu 26. maja ne bude izabran za predsjednika najjače bošnjačke stranke.
“Ili ću u cijelosti preuzeti odgovornost za ovo što radim ili ću se potpuno osloboditi te odgovornosti. Ne bih više bio spreman raditi nešto napola. Osim toga, svako ko izgubi utrku za predsjednika, logično, nije više u rukovodstvu stranke. Jasno, ostao bih u Parlamentu BiH, jer me je narod izabrao i završio bih svoj parlamentarni mandat – rekao je Izetbegović.

Komentar:
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić danas je na 15. redovnoj sjednici Predsjedništva Stranke u Bosanskom Šamcu predložio Bakira Izetbegovića za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na predstojećim općim izborima.
Malo vise od dva mjeeca nakon sto pljunu pa poliza ova nemoralna i nesposobna bitanga ,nerazdvojni Sajin ahbab i zastitnik glavnih bosnjacko podzemnih krimokorumpiranih poglavica i vucibatina bi da bude prva secija glavnog drzavnog mindera da dokusuri ono sto je jos ostalo od BIH :x :x :x

Ne samo da nije istupio iz stranke, nego je Bakir Izetbegović (nekim čudom) kandidat za Predsjedništvo BiH.
Da li će na predizbornim skupovima SDA Bakir Izetbegović izjavljivati da će se povući iz BiH ukoliko ne bude izabran (jer “ne voli raditi polovično”), ostaje da se vidi.
clanak je zasluzio da se ponovi :-D mozda bez ove drame, ali ipak @bosnolog je :D
ja.neron

#754 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by ja.neron »

svi na forumu trebaju glasati za Aidu Jusić ako joj neko pronađe fotografiju i postavi je ovdje na podforum Izbori 2010
spreca

#755 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by spreca »

ja.neron wrote:svi na forumu trebaju glasati za Aidu Jusić ako joj neko pronađe fotografiju i postavi je ovdje na podforum Izbori 2010

jel udata :D

Silajdzic je sigurno pobjednik za clana iz reda bosnjaka,jer mu nema konkurenta
almirony

#756 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by almirony »

Za izbor bosnjackog clana predsjednistva presudnu ulogu ce imati ocitovanje reisa na hutbama i imama po dzamijama netom prije izbora. Kome oni daju podrsku, taj pobjedjuje. Trenutno se ne moze reci kome su naklonjeni, barem ja ne vidim.
StupskaBitanga

#757 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by StupskaBitanga »

almirony wrote:Za izbor bosnjackog clana predsjednistva presudnu ulogu ce imati ocitovanje reisa na hutbama i imama po dzamijama netom prije izbora. Kome oni daju podrsku, taj pobjedjuje. Trenutno se ne moze reci kome su naklonjeni, barem ja ne vidim.
onda ti trebaju naočale
Utemeljitelj je njihov izbor
almirony

#758 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by almirony »

StupskaBitanga wrote:
almirony wrote:Za izbor bosnjackog clana predsjednistva presudnu ulogu ce imati ocitovanje reisa na hutbama i imama po dzamijama netom prije izbora. Kome oni daju podrsku, taj pobjedjuje. Trenutno se ne moze reci kome su naklonjeni, barem ja ne vidim.
onda ti trebaju naočale
Utemeljitelj je njihov izbor
poslusaj zadnju hutbu reisove, ne bih se reklo da je za utemeljitelja
ht_90

#759 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by ht_90 »

reis ce podrzati najvjerovatnije izetbegovica... mislim da je uopste neupitna pobjeda silajdzica..
von borojevic

#760 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by von borojevic »

ht_90 wrote:reis ce podrzati najvjerovatnije izetbegovica... mislim da je uopste neupitna pobjeda silajdzica..
Zašto glasati za silajdzica kada u 4 godina nista nije nista uradio, niti je pokusao.
brucos7

#761 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by brucos7 »

Za razliku od Izetbegovica juniora i Fahre (gluho bilo) Haris je premija!
BSn

#762 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by BSn »

brucos7 wrote:Za razliku od Izetbegovica juniora i Fahre (gluho bilo) Haris je premija!

da, bosnjaci su svedeni na to da im je lepi premija. ova druga dvojica su tamni bezdab u odnosu na hareta koji je samo propast.

doduse, ne glasam za bosnjackog clana i ta je funkcija gotovo totalno nebitna, al' ako prodje junior ili utemeljitelj, onda sam skroz na skroz siguran da bosnjaci ili nemaju nista protiv totalnog srljanja u ambis, ili to licemjerno podupiru, ili su fakat od kraja osamdesetih na ovamo totalno dezorijentirani.
ht_90

#763 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by ht_90 »

muslimanski narod bi trebao izabrat silajdzica.. i mislim da je covjek premija po pitanju odlika koje bi trebao imati predsjednik... poliglota je iznad svega
opa22

#764 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by opa22 »

von borojevic wrote:
ht_90 wrote:reis ce podrzati najvjerovatnije izetbegovica... mislim da je uopste neupitna pobjeda silajdzica..
Zašto glasati za silajdzica kada u 4 godina nista nije nista uradio, niti je pokusao.

ti ocito ne kuzis u kakvoj drzavi zivis nitko ne moze nista uciniti u ovoj drzavi a da za to nisu i ostala dva naroda sve bi bilo lakse kad bismo imali jednog predsjednika jednog premijere i po jednog ministra a ne mi sve po svetom trojstvu cccc :x
bornheim

#765 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by bornheim »

Silajdzic je za Tihica i Radoncica visa liga.Steta sto SDP nije profilirao onog Becirevica,vidi se da covijek ima potencijal,ocigledno je da neko treba da zamijeni olinjalog Lagumdziju koji nema nikakvih sansi na izborima
(na zalost SPD-a ,mislim)...
Been

#766 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Been »

Evo gledam upravo imovinske kartone ekipe za predsjedništvo... najmoćniji podatak je kod Fahre Radončića u polju prihodi navodi : Godišnja plaća - 27.000, Ostalo - 500,000

Živio transparentni Fahrudin ! :bih: :bih:
elixiaboy

#767 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by elixiaboy »

Been wrote:Evo gledam upravo imovinske kartone ekipe za predsjedništvo... najmoćniji podatak je kod Fahre Radončića u polju prihodi navodi : Godišnja plaća - 27.000, Ostalo - 500,000

Živio transparentni Fahrudin ! :bih: :bih:
zaista, transparentnost na djelu :D :D :D
forza milan

#768 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by forza milan »

von borojevic wrote:
kako nije? omogucio je svojoj klapi oko ministartstva energije da se nakrade narodnih para. :D
keran

#769 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by keran »

Harisa nema 4 godine, pod tepih se zavuce i onda se pred izbore pojavi samo da nas razjedini, napravi koalicije i opet ga nema...
Udbas klasicni

NAROD ZNA! :D
mr.gugl

#770 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by mr.gugl »

bornheim wrote:(na zalost SPD-a ,mislim)...
ali zato na nasu radost!!! :D :bih: :bih:
MrMaliJoe

#771 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by MrMaliJoe »

Komentar:

Da li će na predizbornim skupovima SDA Bakir Izetbegović izjavljivati da će se povući iz BiH ukoliko ne bude izabran (jer “ne voli raditi polovično”), ostaje da se vidi. :mrgreen: :-)

http://istinomjer.ba/bakir-izetbegovic- ... ednik-sda/
forza milan

#772 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by forza milan »

MrMaliJoe wrote: Ne samo da nije istupio iz stranke, nego je Bakir Izetbegović (nekim čudom) kandidat za Predsjedništvo BiH.
Da li će na predizbornim skupovima SDA Bakir Izetbegović izjavljivati da će se povući iz BiH ukoliko ne bude izabran (jer “ne voli raditi polovično”), ostaje da se vidi. :mrgreen: :-)

Pricajte vi sta hocete ali SDA je pokazala da ima najveci nivo demokratije unutar same stranke od svih stranaka u BIH, bas me zanima kako bi prosao protukandidat Silajdzicu, Radoncicu ili Lagumdziji nakon njhovog kongresa.
Bakir je jedini ispravan izbor u ovakvoj situaciji.
ultima_palabra

#773 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by ultima_palabra »

Haris i Fahro nemaju stranke, odnosno stranka su oni sami... ali i to je bolja situacija nego kod Bakira, čija stranka radi protiv njega :-)
nosara

#774 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by nosara »

mr.gugl wrote:
bornheim wrote:(na zalost SPD-a ,mislim)...
ali zato na nasu radost!!! :D :bih: :bih:
... povikase kriminalci, ratni profiteri i rusitelji drzave...! :-)
Better Man

#775 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Better Man »

forza milan wrote:
MrMaliJoe wrote: Ne samo da nije istupio iz stranke, nego je Bakir Izetbegović (nekim čudom) kandidat za Predsjedništvo BiH.

Pricajte vi sta hocete ali SDA je pokazala da ima najveci nivo demokratije unutar same stranke od svih stranaka u BIH, bas me zanima kako bi prosao protukandidat Silajdzicu, Radoncicu ili Lagumdziji nakon njhovog kongresa.
Bakir je jedini ispravan izbor u ovakvoj situaciji.
Znas li ti da je Tihic svjestan da ne moze pobjediti i zato je Bakira isturio kao kandidata. Da moze pobjediti Tihic bi bio kandidat, a ovako je gurnuo Bakira u siguran poraz i provaliju iz koje vise nce moci izaci i tako ce ga se zauvjek rijesiti. SDA ima demokratije koliko i Cesi, Poljaci, Slovaci imaju more. SDA je svorila navece kriminalce i lopove u drzsvi i omogucila im da pljackaju drzavu i njene gradjane.
Post Reply