al ne mozemo napisati fee hugs...moram napraviti bosansku verziju...tipa djaba te grlimzmijaIzmaj wrote:evo, ima nas trojeLace wrote:i ja...hos me i ti zagrliti?konyan wrote:Hajde kad cemo.. Totalno sam za..hajmo dalje (ono, kad nas je vise, bicemo opusteniji
![]()
)
Kampanja besplatnih zagrljaja!
Moderator: anex
- Lace
-
zmijaIzmaj
Lace wrote:al ne mozemo napisati fee hugs...moram napraviti bosansku verziju...tipa djaba te grlimzmijaIzmaj wrote:evo, ima nas trojeLace wrote: i ja...hos me i ti zagrliti?hajmo dalje (ono, kad nas je vise, bicemo opusteniji
![]()
)
grlim mufte
- Lace
zmijaIzmaj wrote:Lace wrote:al ne mozemo napisati fee hugs...moram napraviti bosansku verziju...tipa djaba te grlimzmijaIzmaj wrote: evo, ima nas trojehajmo dalje (ono, kad nas je vise, bicemo opusteniji
![]()
)
![]()
grlim mufte
-
zmijaIzmaj
a ima i ona, daj sta dasdanas wrote:ali niko nece dzaba kad dajeszmijaIzmaj wrote:danas je neozbiljnane moze biti i pristojno i da se naplati
odmah misle felericna roba
naplacujte vi to
![]()
-
zmijaIzmaj
pojasniVingo wrote:Zmijo nemojte....strah me za vas
-
Pearl
jest vala.. i ja sam na ovo prva pomislila...... ili da smo hare krisha.. ili djeca cvijeca.. u svakom slucaju nesto sto nije "normalno".. ne daj boze da je nesto fino...Vingo wrote:zeljni gradjani smijati. U najgorem ce vas poistovjetiti sa Q udruzenjem. I istuci.
Last edited by Pearl on 12/12/2006 14:45, edited 1 time in total.
- Lace
los ti citat...nisam ovo ja rekla ...samo sam citiralaPearl wrote:jest vala.. i ja sam na ovo prva pomislila...... ili da smo hare krisha.. ili djeca cvijeca.. u svakom slucaju nesto sto nije "normalno".. ne daj boze da je nesto fino...Lace wrote:zeljni gradjani smijati. U najgorem ce vas poistovjetiti sa Q udruzenjem. I istuci.
-
zmijaIzmaj
sulciga, hoces i ti dociztluhcs wrote:Kojoj treba uplatiti?
-
Pearl
ma skontah, al kasno... jer sam citirala i tebe, pa izbacih ono tvoje bljak..Lace wrote:los ti citat...nisam ovo ja rekla ...samo sam citiralaPearl wrote:jest vala.. i ja sam na ovo prva pomislila...... ili da smo hare krisha.. ili djeca cvijeca.. u svakom slucaju nesto sto nije "normalno".. ne daj boze da je nesto fino...Lace wrote:zeljni gradjani smijati. U najgorem ce vas poistovjetiti sa Q udruzenjem. I istuci.
sorry
- Lace
djes moje bljak izbacitiPearl wrote:ma skontah, al kasno... jer sam citirala i tebe, pa izbacih ono tvoje bljak..Lace wrote:los ti citat...nisam ovo ja rekla ...samo sam citiralaPearl wrote: jest vala.. i ja sam na ovo prva pomislila...... ili da smo hare krisha.. ili djeca cvijeca.. u svakom slucaju nesto sto nije "normalno".. ne daj boze da je nesto fino...i ostade umjesto vingo
sorry
-
Pearl
pa da ne vrijedjamo nikogaLace wrote:djes moje bljak izbacitiPearl wrote:ma skontah, al kasno... jer sam citirala i tebe, pa izbacih ono tvoje bljak..Lace wrote: los ti citat...nisam ovo ja rekla ...samo sam citiralai ostade umjesto vingo
sorry
joj, ovo ko predizborna kampanja
- Lace
evo ko ce nositi prvi natpisPearl wrote:pa da ne vrijedjamo nikogaLace wrote:djes moje bljak izbacitiPearl wrote: ma skontah, al kasno... jer sam citirala i tebe, pa izbacih ono tvoje bljak..i ostade umjesto vingo
sorry... ako cemo se grliti, moramo biti multikulturalni, multikonfesionalni i ne mrziti (ili bljakovati) one koje su drugaciji od nas...
joj, ovo ko predizborna kampanja:D: jos da pocnem potpise skupljati
-
zmijaIzmaj
eh svi bi mi rado...dinchy84 wrote:Ja bih rado...ali bojim se da je Vingo u pravu...
sto kaze mesa s. boj se ovna boj se govna
a kakvi bi tek revolucionari bili