_BosanaC wrote:Da me veca i konyan zikzena21 wrote:_BosanaC wrote: Otvoooori draga proooozor
I sluuusaj nase note
O ljubavi cemo pjevat
La muzika di note![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel me to muntas![]()
![]()
![]()
![]()
Kamere na raskrsnicama???
-
Sarafcina
zena21 wrote:ja se vracam starom nacinu muntanja i dogovaranja - asikovanje ispod prozora![]()
mobitel - zdraaaaavo
ima ba nacina i njih da zeznes
svim skakljivim stvarima dadnes neka obicna imena
tipa kopiranje, printanje, ljudska imena zamijenis sa imenima kafica (ako su u pitanju mjesta sastajanja)... a ako citiras govor.... onda ih pripises politicarima suprotnog pola
-
_BosanaC
-.- --- -- . -. .. .--- . -- .-. ... -.- --- -. . -.- .- -. .- ..- -.-. .. -.-. .--Sarafcina wrote:zena21 wrote:ja se vracam starom nacinu muntanja i dogovaranja - asikovanje ispod prozora![]()
mobitel - zdraaaaavo
tipa kopiranje, printanje, ljudska imena zamijenis sa imenima kafica (ako su u pitanju mjesta sastajanja)... a ako citiras govor.... onda ih pripises politicarima suprotnog pola
- zena21
i ja tebe_BosanaC wrote:-.- --- -- . -. .. .--- . -- .-. ... -.- --- -. . -.- .- -. .- ..- -.-. .. -.-. .--Sarafcina wrote:zena21 wrote:ja se vracam starom nacinu muntanja i dogovaranja - asikovanje ispod prozora![]()
mobitel - zdraaaaavo
- sffovac
meni nije mrskozena21 wrote:i ja tebe_BosanaC wrote:-.- --- -- . -. .. .--- . -- .-. ... -.- --- -. . -.- .- -. .- ..- -.-. .. -.-. .--Sarafcina wrote:
tipa kopiranje, printanje, ljudska imena zamijenis sa imenima kafica (ako su u pitanju mjesta sastajanja)... a ako citiras govor.... onda ih pripises politicarima suprotnog pola![]()
![]()
![]()
-
ticoroman
Nisu potrebni nikakvi ukopani senzori za odredjivanje brzine. Ovdje, u Svedskoj, postoji veliki broj kamera za mjerenje brzine. Izgledaju ovako:spider124 wrote:ja mislim da te kamere nisu u stanju da slikaju i da odredjuju koliko km/h je neko vozio.
Za takvo nesto su trebali ugraditi(urezati) senzore u asfalt.

Na gornjem dijelu je kamera. Medjutim ispod kamere ima "radar" koji mjeri brzinu, koji je naravno povezan sa kamerom.
-
Sarafcina
za kamere ima i lijepa zajebancija.... snimi te pri ulasku na dio puta gdje je ogranicenje 60km/h .... i snimi na izlasku sa te dionice (refistracije se odavno prepoznaju)... i na osnovu formule v=s/t ti lijepo izracuna jesi li na dionici prosjecno propicio brze ili nisi... i onda ti na osnovu toga posalje cestitku.
i to je jako lijepo
Ono sto mene sekira kod takvih sistema je ... da se u svakom momentu zna "ublizu" gdje se nalazis ... a sve ostalo je 1984.
i orvel...
i to je jako lijepo
Ono sto mene sekira kod takvih sistema je ... da se u svakom momentu zna "ublizu" gdje se nalazis ... a sve ostalo je 1984.
- A-R-N-I
Speed dome camera, ¼ Super HAD CCD 480TVL; 27X Optical Zoom and 10X Digital Zoom; 0.01Lux Day/Night function(IR Cut filter); Built in Fan and heater; Pan 360° (Endless)/Tilt 90; Preset Speed: 400°/sec; Manual Speed: 0.05°/180°/sec; Preset Accuracy: 0.05°; OSD Function; 127 Presets/4 Pattern (1 min each)/8 Swing/8 Group.
-
šega
ovakve se stvari kod nas nebi zadržale ni mjesec dana.Samo ukopavanje u asfalt i tačkaticoroman wrote:Nisu potrebni nikakvi ukopani senzori za odredjivanje brzine. Ovdje, u Svedskoj, postoji veliki broj kamera za mjerenje brzine. Izgledaju ovako:spider124 wrote:ja mislim da te kamere nisu u stanju da slikaju i da odredjuju koliko km/h je neko vozio.
Za takvo nesto su trebali ugraditi(urezati) senzore u asfalt.
Na gornjem dijelu je kamera. Medjutim ispod kamere ima "radar" koji mjeri brzinu, koji je naravno povezan sa kamerom.
-
branimir_s
Ne. Mozda ne znaju da ih trebaju ukljuciti.