Kenwood Excelon KDC-X889; i stavio sam ga prije 3 godine, i nista nisam losije ni zalije kupio za nekih $220!
http://www.crutchfield.com/S-oq3YyJ4wMb ... -X889.html
A vi??
Moderators: _BataZiv_0809, anex
corolla02 wrote:Kenwood jeste, ali Kenwood Excelon je top of the line od njih, zato sam i mislio da je dobar.
Mozda bi kod nekog drugog i prosao ali za moj profinjeni ukus ne!
Ma, pitao sam tako svjesno jer nisam htio da ispadnem ono nesto "sofisticirano",atko wrote:Oj sto se ja ospem na ovaj naziv "muzika u autu"![]()
![]()
![]()
Isto ko da za racunar pitas kakvi su ti megabajti![]()
... moze li se to ikako drugacije zvati ... muzicki sistem, 'saund' sistem , ozvucenje, muzicko pojacalo ... kako god boga ti al nemoj samo muzika
![]()
muzika je ono sto reprodukuje taj sistem ...
hey to je Aristokratski, nema sta!Šeha wrote:Harman Kardon premium audio i Ipod / Iphone prikljucak u pretincu. Kontrola playlista na volanu![]()
Ekstra!
corolla02 wrote:Kenwood jeste, ali Kenwood Excelon je top of the line od njih, zato sam i mislio da je dobar.
Mozda bi kod nekog drugog i prosao ali za moj profinjeni ukus ne!
@hadzofield, Kenwood pjeva sve glazbe, samo zavisi cime ga posluzis
Da ti pravo kazem i mene je to proslo, ali neko kad sjedne u auto hoces da imas; mada ja licno vise volim radio danas nego muziku.chuchumbamayumbe wrote:Nejmam muziku u autu, a vala mi i ne treba.
Čitav dan radim sa ljudima, ono malo vremena koje provedem u autu u odlasku i dolasku na posao koristim da uživam u tišini (i zvuku motora).
Kod mene u G2 isti biodottore wrote:mećimo ovo
covjece trzni se maloza_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Nemam nikakvu muziku, a dok vozim obično slusam rock.