Kakvo je to slavlje?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#26 Re: Kakvo je to slavlje?

Post by ladyblue18 »

Bonnie-Clydova mala wrote:
Fiore wrote:Jucerasnji dan mi je licio na neki aprilski dan '92.. Toliko rafala.,razlicite municije od svjetlecih metaka do finih eksplozija sve dok nije kisa smirila strast.... jel tako hocete da slavite praznike?

Rijec je dakako o srbima iz Lukavice koji ocigledno ne shvataju sta rade..

Pazite da ne bude kontre.. 8)
A tako će to bit' dok se ne proslave svi praznici, pa pauza tamo negdje do Uskrsa/Vaskrsa i Hidžetske nove godine :D
Ja kolko znam Hidzretska je sada 9. :D
A ne fakat i ja sam sinoc bas cula pucnjavu a zivim u starom gradu i to je bas u bilizini bilo :roll:
Ne branim ni nase kad pucaju za Bajram ili sta vec,al ovo sinoc nije bilo bas prijatno za slusat i ne moze se nikako poredit sa nasim "slavljem" :roll: :roll:
Fiore

#27 we

Post by Fiore »

Dobro je da nisam JA jedini koji je bar cuo ono juce.. :) Vidis ja im govorim al mi slabo razumiju..
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#28 Re: Kakvo je to slavlje?

Post by mIRCerka »

ladyblue18 wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:
Fiore wrote:Jucerasnji dan mi je licio na neki aprilski dan '92.. Toliko rafala.,razlicite municije od svjetlecih metaka do finih eksplozija sve dok nije kisa smirila strast.... jel tako hocete da slavite praznike?

A tako će to bit' dok se ne proslave svi praznici, pa pauza tamo negdje do Uskrsa/Vaskrsa i Hidžetske nove godine :D
A ne fakat i ja sam sinoc bas cula pucnjavu a zivim u starom gradu i to je bas u bilizini bilo :roll:
Ne branim ni nase kad pucaju za Bajram ili sta vec,al ovo sinoc nije bilo bas prijatno za slusat i ne moze se nikako poredit sa nasim "slavljem" :roll: :roll:
Lady, meni su sve to idioti koji nesto sto je sveto pretvore u VIDI MOJ PISTOLJ VIDI STA JA MOGU...
Ono sto je najgore sto na tefericima u lukavici, kod crkve, policija stoji i cuva SLAVLJENIKE od federalaca... :shock: :shock: :shock: :shock:

Ali...moze im se...jer nije bila reforma policije, jer nemamo jedinstvenu policiju...
nego...sta cemo za Kosovo... :x
Fair Life

Post by Fair Life »

robzombie wrote:Nakazo jedna i misu mali, naravno da pucamo, cijeli svijet mora da zna kad Srbi slave svoje, a ti ako imas problema sa tim, izvoli prici nekom od tih sto pucaju, pa im kazi ovo sto si ovde napis'o, a ne ko preplasena budala, po forumima komentare ostavljat.. :) :dance:
Konjino hrabra... pucaj karabitom.
ladyblue18

#30 Re: Kakvo je to slavlje?

Post by ladyblue18 »

mIRCerka wrote:
ladyblue18 wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote: A tako će to bit' dok se ne proslave svi praznici, pa pauza tamo negdje do Uskrsa/Vaskrsa i Hidžetske nove godine :D
Lady, meni su sve to idioti koji nesto sto je sveto pretvore u VIDI MOJ PISTOLJ VIDI STA JA MOGU...
Ono sto je najgore sto na tefericima u lukavici, kod crkve, policija stoji i cuva SLAVLJENIKE od federalaca... :shock: :shock: :shock: :shock:

Ali...moze im se.
..jer nije bila reforma policije, jer nemamo jedinstvenu policiju...
To i jest najtuznije...sto im se moze.
A Kosovo pa ima tema za to :D Al Dodo je rekao kod Stankovica u emisiji da ce ovdje svasta bit ako FBiH prizna Kosovo :D :shock:
Al dobro gledajuci tako ako bude svasta onda nam i ne treba reforma policije a ni bilo cega drugog :oops:
Umjetnik a

#31 Re: Kakvo je to slavlje?

Post by Umjetnik a »

ladyblue18 wrote:
mIRCerka wrote:
ladyblue18 wrote: Ja kolko znam Hidzretska je sada 9. :D

Ali...moze im se.
..jer nije bila reforma policije, jer nemamo jedinstvenu policiju...
To i jest najtuznije...sto im se moze.
A Kosovo pa ima tema za to :D Al Dodo je rekao kod Stankovica u emisiji da ce ovdje svasta bit ako FBiH prizna Kosovo :D :shock:
Al dobro gledajuci tako ako bude svasta onda nam i ne treba reforma policije a ni bilo cega drugog :oops:
kako će FBIH priznati kosovo
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

don't ask me ask Dodo :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

pustite ljude (ovce) hljeba i igara
burekodsira

Post by burekodsira »

juce u laktasima se vozali u 2 traktora okiceni kokardama i majcama s kojekakvim likovima i natpisima i naravno vijoreceom zastavom komsijske im zemlje :D

sretan praznik ko slavi!
polara

#35 Re: Kakvo je to slavlje?

Post by polara »

Ja ne volim da cujem nikakve pucnje ni petarde.Prostakluk.
Nazalost najkrvavije kontre su uvek bile za Bozic.
Jara

#36 Re: Kakvo je to slavlje?

Post by Jara »

mIRCerka wrote:
black wrote: nešto ne znam da se za Bajram pucalo iz pištolja i pušaka ali et...
Dobrinja, naselje Mahala, pored OS Nikola Tesla. Pitaj stanare Pancirke.
Ne samo tu, nego i na Dobrinji 2 i 3... U mene mi komšije pucale iz pištolja i za Bajram i za Novu... :x
BigGringo

Post by BigGringo »

Mi u Dobrinji se pucamo, nešto nisam siguran da se i vi pucate , pa su vam komentari obestrašćeni.

Šalu na stranu ali i ja sam mislio ETOHIN IĐU. Ne jeda GARONJA već cijeli arsenal uz pratnju kalaša i TT.

Nije sve zrelo za Žetve, ali nije mi poznato da li kosci oštre kose.
Last edited by BigGringo on 07/01/2008 14:37, edited 1 time in total.
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

Fakat ne znam cemu ovolika prepucavanja.....
Za Novu godinu nije se moglo gradom normalno hodati od raznih pirotehnickih sredstava.....:)
Puca se za svaki praznik, sto neko reko cisti papanluk, al jbg tako je.....

I od mene ko slavi nek mu je sretan praznik !
semmy

Post by semmy »

izvjestaj sa dobrinje...
juce kriza prava, iskreno bi me strah izac vani da ne bi dobila koji zalutali metak...imam osjecaj da je svake godine sve gore i gore....
jutros kontam hajd malo su stali, jesu vraga molila boga da udjem u auto i sto prije se docepam grada

sretan praznik ko slavi
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

SsTtEeLlAa wrote:Fakat ne znam cemu ovolika prepucavanja.....
Za Novu godinu nije se moglo gradom normalno hodati od raznih pirotehnickih sredstava.....:)
Puca se za svaki praznik, sto neko reko cisti papanluk, al jbg tako je.....

I od mene ko slavi nek mu je sretan praznik !
U tome i jest stvar,sto mi ne pricamo o pirotehnici :-)
admir karic

Post by admir karic »

BALKANSKI PRIMITIVCI...
puca se vala i za nas bayram, i ne kazem da ne treba (a mozda i ne treba), al, nekako to dyeluye pravo selyacki...
a sto ye yos gore, kod nas ye vyera = naciya!!! i zbog toga se i puca!!! nema potrebe da on puca u moskwi, nema ga ko i vidyet,...
YA
madner

Post by madner »

Meni nestalo svjetlosne municije za šarac. Ako ko ima mjenjam za pancirnu. 500 za 500.
Comrad

Post by Comrad »

Mene stid izac pucat, svi automatske imaju, kod mene samo karabin :roll:
:D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Minnela wrote:Da nije gavro iz Svicarske dosao :D pa priredili slavlje njemu u cast :? :roll: :D
gavru mi ne dirajte ni u sali, vadim teNJak iz garaze za njega ! :D
pitt

Post by pitt »

ma gavro samo puca corke iz kubure :D:D
suncica24

Post by suncica24 »

Nasi...vasi... oni...mi... pucaju... ne pucamo...
piiiihh :x

Blago nasoj djeci :(
pitt

Post by pitt »

ma to ti je ono....e kad oni slave i pucaju onda mozemo i mi. Samo nek komsiji crkne krava.....makar i mojih 5 usput krepalo :roll: :D
Meraklos

Post by Meraklos »

robzombie wrote: Nakazo jedna i misu mali, naravno da pucamo, cijeli svijet mora da zna kad Srbi slave svoje, a ti ako imas problema sa tim, izvoli prici nekom od tih sto pucaju, pa im kazi ovo sto si ovde napis'o, a ne ko preplasena budala, po forumima komentare ostavljat.. :) :dance:

sut' poturice jedan
Jel ova cetnicka nakaza still around?

Vidim miss Mircerki ne smeta cetnikovanja ali dobro idu lazi
mIRCerka wrote:...Il Bozic il Bajram, rokaju rafali...
Gdje se to puca za Bajram?
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

Post by Romeo 80 »

Meraklos wrote:
robzombie wrote: Nakazo jedna i misu mali, naravno da pucamo, cijeli svijet mora da zna kad Srbi slave svoje, a ti ako imas problema sa tim, izvoli prici nekom od tih sto pucaju, pa im kazi ovo sto si ovde napis'o, a ne ko preplasena budala, po forumima komentare ostavljat.. :) :dance:

sut' poturice jedan
Jel ova cetnicka nakaza still around?

Vidim miss Mircerki ne smeta cetnikovanja ali dobro idu lazi
mIRCerka wrote:...Il Bozic il Bajram, rokaju rafali...
Gdje se to puca za Bajram?
Tebi fakat treba jedna dobra lekcija iz čitanja! :shock: :roll: Bi li mogao za promjenu dati kakav primjer, znaš ono post koji dokazuje tvoje tvrdnje i slično?! Ti vidiš samo ono što želiš da vidiš. Niti ko brani kako ti kažeš četnikovanje, niti se za Bajram ne puca!
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Eto sad i primitivizam ima nacionalnost :roll:
Post Reply