Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fiore wrote:Jucerasnji dan mi je licio na neki aprilski dan '92.. Toliko rafala.,razlicite municije od svjetlecih metaka do finih eksplozija sve dok nije kisa smirila strast.... jel tako hocete da slavite praznike?
Rijec je dakako o srbima iz Lukavice koji ocigledno ne shvataju sta rade..
Pazite da ne bude kontre..
A tako će to bit' dok se ne proslave svi praznici, pa pauza tamo negdje do Uskrsa/Vaskrsa i Hidžetske nove godine
Ja kolko znam Hidzretska je sada 9.
A ne fakat i ja sam sinoc bas cula pucnjavu a zivim u starom gradu i to je bas u bilizini bilo
Ne branim ni nase kad pucaju za Bajram ili sta vec,al ovo sinoc nije bilo bas prijatno za slusat i ne moze se nikako poredit sa nasim "slavljem"
Fiore wrote:Jucerasnji dan mi je licio na neki aprilski dan '92.. Toliko rafala.,razlicite municije od svjetlecih metaka do finih eksplozija sve dok nije kisa smirila strast.... jel tako hocete da slavite praznike?
A tako će to bit' dok se ne proslave svi praznici, pa pauza tamo negdje do Uskrsa/Vaskrsa i Hidžetske nove godine
A ne fakat i ja sam sinoc bas cula pucnjavu a zivim u starom gradu i to je bas u bilizini bilo
Ne branim ni nase kad pucaju za Bajram ili sta vec,al ovo sinoc nije bilo bas prijatno za slusat i ne moze se nikako poredit sa nasim "slavljem"
Lady, meni su sve to idioti koji nesto sto je sveto pretvore u VIDI MOJ PISTOLJ VIDI STA JA MOGU...
Ono sto je najgore sto na tefericima u lukavici, kod crkve, policija stoji i cuva SLAVLJENIKE od federalaca...
Ali...moze im se...jer nije bila reforma policije, jer nemamo jedinstvenu policiju...
nego...sta cemo za Kosovo...
robzombie wrote:Nakazo jedna i misu mali, naravno da pucamo, cijeli svijet mora da zna kad Srbi slave svoje, a ti ako imas problema sa tim, izvoli prici nekom od tih sto pucaju, pa im kazi ovo sto si ovde napis'o, a ne ko preplasena budala, po forumima komentare ostavljat..
Bonnie-Clydova mala wrote:
Lady, meni su sve to idioti koji nesto sto je sveto pretvore u VIDI MOJ PISTOLJ VIDI STA JA MOGU...
Ono sto je najgore sto na tefericima u lukavici, kod crkve, policija stoji i cuva SLAVLJENIKE od federalaca...
Ali...moze im se...jer nije bila reforma policije, jer nemamo jedinstvenu policiju...
To i jest najtuznije...sto im se moze.
A Kosovo pa ima tema za to Al Dodo je rekao kod Stankovica u emisiji da ce ovdje svasta bit ako FBiH prizna Kosovo
Al dobro gledajuci tako ako bude svasta onda nam i ne treba reforma policije a ni bilo cega drugog
ladyblue18 wrote:
To i jest najtuznije...sto im se moze.
A Kosovo pa ima tema za to Al Dodo je rekao kod Stankovica u emisiji da ce ovdje svasta bit ako FBiH prizna Kosovo
Al dobro gledajuci tako ako bude svasta onda nam i ne treba reforma policije a ni bilo cega drugog
juce u laktasima se vozali u 2 traktora okiceni kokardama i majcama s kojekakvim likovima i natpisima i naravno vijoreceom zastavom komsijske im zemlje
Ja ne volim da cujem nikakve pucnje ni petarde.Prostakluk.
Nazalost najkrvavije kontre su uvek bile za Bozic.
Fakat ne znam cemu ovolika prepucavanja.....
Za Novu godinu nije se moglo gradom normalno hodati od raznih pirotehnickih sredstava.....
Puca se za svaki praznik, sto neko reko cisti papanluk, al jbg tako je.....
izvjestaj sa dobrinje...
juce kriza prava, iskreno bi me strah izac vani da ne bi dobila koji zalutali metak...imam osjecaj da je svake godine sve gore i gore....
jutros kontam hajd malo su stali, jesu vraga molila boga da udjem u auto i sto prije se docepam grada
SsTtEeLlAa wrote:Fakat ne znam cemu ovolika prepucavanja.....
Za Novu godinu nije se moglo gradom normalno hodati od raznih pirotehnickih sredstava.....
Puca se za svaki praznik, sto neko reko cisti papanluk, al jbg tako je.....
I od mene ko slavi nek mu je sretan praznik !
U tome i jest stvar,sto mi ne pricamo o pirotehnici
BALKANSKI PRIMITIVCI...
puca se vala i za nas bayram, i ne kazem da ne treba (a mozda i ne treba), al, nekako to dyeluye pravo selyacki...
a sto ye yos gore, kod nas ye vyera = naciya!!! i zbog toga se i puca!!! nema potrebe da on puca u moskwi, nema ga ko i vidyet,...
YA
robzombie wrote: Nakazo jedna i misu mali, naravno da pucamo, cijeli svijet mora da zna kad Srbi slave svoje, a ti ako imas problema sa tim, izvoli prici nekom od tih sto pucaju, pa im kazi ovo sto si ovde napis'o, a ne ko preplasena budala, po forumima komentare ostavljat..
sut' poturice jedan
Jel ova cetnicka nakaza still around?
Vidim miss Mircerki ne smeta cetnikovanja ali dobro idu lazi
mIRCerka wrote:...Il Bozic il Bajram, rokaju rafali...
robzombie wrote: Nakazo jedna i misu mali, naravno da pucamo, cijeli svijet mora da zna kad Srbi slave svoje, a ti ako imas problema sa tim, izvoli prici nekom od tih sto pucaju, pa im kazi ovo sto si ovde napis'o, a ne ko preplasena budala, po forumima komentare ostavljat..
sut' poturice jedan
Jel ova cetnicka nakaza still around?
Vidim miss Mircerki ne smeta cetnikovanja ali dobro idu lazi
mIRCerka wrote:...Il Bozic il Bajram, rokaju rafali...
Gdje se to puca za Bajram?
Tebi fakat treba jedna dobra lekcija iz čitanja! Bi li mogao za promjenu dati kakav primjer, znaš ono post koji dokazuje tvoje tvrdnje i slično?! Ti vidiš samo ono što želiš da vidiš. Niti ko brani kako ti kažeš četnikovanje, niti se za Bajram ne puca!