a bas si joj dobro reklaBond_JaneBond wrote:Sutiti barem imas nekoga ko ce ti se i vratiti
![]()
i imas obraza kukati zbog 2 dana
Kakvi ste kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fa84
#26 Re: Kakvi ste kad...
-
mamica papucarka
#27 Re: Kakvi ste kad...
e sad sam ja sama
do nedjelje 
- Dori
#28 Re: Kakvi ste kad...
Ja sam 3 mjeseca sama, pa mjesec nisam, pa opet 3 sama, pa mjesec nisam.....
Ali, navikne se covijek na sve. U pocetku je pravo nezgodno....pusta kuca....Preko dana i nekako, tu je posao, raja, ali noci su pravo ruzne
Naravno nako mjesec dana se naviknem da ne zatvaram vrata od WC-a, ostavljam stvari i nalazim ih na istom mjestu i taman kad se naviknem na te male sitnice moram opet podijeliti "svoj" prostor s nekim
Ali puno mi se lakse naviknuti da ga dijelim, nego da ga imam za sebe. Par dana je OK, ali 3 mjeseca su bas duga..... 
Ali, navikne se covijek na sve. U pocetku je pravo nezgodno....pusta kuca....Preko dana i nekako, tu je posao, raja, ali noci su pravo ruzne
Naravno nako mjesec dana se naviknem da ne zatvaram vrata od WC-a, ostavljam stvari i nalazim ih na istom mjestu i taman kad se naviknem na te male sitnice moram opet podijeliti "svoj" prostor s nekim
-
d2
#29 Re: Kakvi ste kad...
sve kojima samoca tesko pada ostavite telefone (mozete i na nocni ormaric u spavacoj)
btw dobro jutro
btw dobro jutro
-
chudna
#30 Re: Kakvi ste kad...
Jooj te traume rastanaka iz veze su uzasne. Moj suprug i ja trebamo sada ici na odmor kod mojih i postoji mogucnost da cu ja biti bez njega 2 sedmice. Vec sam se zabrinula kako cu prezivjeti citave 2 sedmice, sva sreca da smo isti pa zajednicki pravimo kalkulacije kako da razdvajanje svedemo na minimum...