Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑04/02/2025 15:52
Ja iskreno nisam odusevljen nesto. Meni je to sve neudobno toliko, da one cifre kojim se oni gadjaju, djeluju neozbiljno.
jesi li probao
ima drugi brand koji nije udoban ali nećemo ga spominjati. isto hend đob, ali daleko drugačije, a cijena ista.
konektovan wrote: ↑04/02/2025 15:52
Ja iskreno nisam odusevljen nesto. Meni je to sve neudobno toliko, da one cifre kojim se oni gadjaju, djeluju neozbiljno.
jesi li probao
ima drugi brand koji nije udoban ali nećemo ga spominjati. isto hend đob, ali daleko drugačije, a cijena ista.
Pa probao, jakako. Mislim, da su malo pretjerali u toj svojoj ekskluzivnosti.
Planiram i ja probati taj Kuvet. Kad malo bolje sagledas nije to bas toliko ni skupo, ako je kvalitet i izrada na mjestu (kako predstavljaju).
Dizajnerske (stare) modele se prodaju po ovim i vecim cijenama.
Patkica druze.
Nit je film bio dovoljno kultni da tako nesto postigne, nit je lionsdale danas kao prije 15tak, 20 godina.
Ovaj lionsdale danas je plastika i najlon.
Sergio se drzi jedini mensecini kako bog zapovijeda.
Pogotovo sa vracanjem plisanih trenerki.
Sergio i australian sto se trenerki tice, oduvjek konstantan kvalitet.
Njanjavi wrote: ↑04/02/2025 23:44
Patkica druze.
Nit je film bio dovoljno kultni da tako nesto postigne, nit je lionsdale danas kao prije 15tak, 20 godina.
Ovaj lionsdale danas je plastika i najlon.
Sergio se drzi jedini mensecini kako bog zapovijeda.
Pogotovo sa vracanjem plisanih trenerki.
Sergio i australian sto se trenerki tice, oduvjek konstantan kvalitet.
Film ce biti sigurno kultni,..previse je mlad da bi to postao na prvu,...u ovoj trenutnoj hiperprodukciji, dok raja malo ne skonta koliko je lud i dobar.
Ka'e se Lonsdale, ne Lionsdale..
A brend itekako ima kultni status u krugovima boksera...kao i everlast.