Kakva veza, ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

dr.Gonzo

#451 Re: Kakva veza, ba?

Post by dr.Gonzo »

dobro je da si svjestan toga, mozda ti pomogne u preovladavanju tog problema ili jednostavno naucis da ne osudjujes druge za iste greske koje i ti pravis
Ne osudjujem ja nikoga na ovoj temi, vec malo karikiram situaciju ;)
Koga mi ovdje uopste mozemo kritikovati ili osudivati? Obicno se to krece od imaginarnih, pojednostavljenih likova koji personificiraju stvari prema kojima mi imamo averziju, do stvarnih ljudi koje cesto ne poznajemo dovoljno dobro :)

Seks je fizioloska potreba ljudi, i ako je ignosiremo, to cesto vodi u psihicki patoloska stanja. Zdrav stav prema seksu se moze steci iskljucivo praksom. Zato, bez moralisanja i u akciju :mrgreen:
ajmin

#452 Re: Kakva veza, ba?

Post by ajmin »

sto mi ne dozvoljavate da imam svoje misljenje? ja smatram da je to u najmanju ruku neprimjereno, a brate ko hoce da se "udara" nakon 5 minuta, nakon 2 sekunde, nek se "udara" i tacka. :D

ne osudjujem nikoga, ne mrzim nikoga (a koga da mrzim kad nikog ovdje i ne znam licno), samo imam misljenje da nije u redu i to je to. @realna: naravno da je drugacije ako ste se upoznali, toliko ste neodoljivi jedno drugom ili ste pijani ili zelite da prevarite partnere dok ste na moru i da ne nabrajam vishe, ne odobravam, ali razumijem (nisam ni ja u 12. vijeku, vjerovali ili ne) ali ako ti svaki dan mjenjas partnera, kao sto je bila prica naseg inicijatora teme, koji je imao dvocifren broj partnerica u krevetu, vjerovatno na to dodas i trocifren broj partnerica koje nisu otisle tako daleko, vec samo do odredjene granice, ja dodjem do misljenja da je to, opet u najmanju ruku, neprimjereno jednom covjeku, bez namjere da ikoga uvrijedim.

Peace
realna do boli

#453 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

Sex i ljubav nisu bas jednostavne stvari za objasniti....Neko to moze razdvojiti za druge je to neodvojivo.
Licemjerstvo postoji...mijenjati partnere kao raukavice, a onda zahtjevati od budece supruge, najcesce supruge, da bude nevina...eh, pa sad. Druga tema..ima vec negdje.
Dok je ljudi bice i ovakvih pitanja, osuda ili odobravanja, sex-a bez ljubavi, ljubavi bez sex-a..i bezbroj kombinacija.
madner

#454 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

Sta je tu licemjerno, zna covjek tacno sta hoce nakon sto je probo razne modele.
ajmin

#455 Re: Kakva veza, ba?

Post by ajmin »

madner wrote:Sta je tu licemjerno, zna covjek tacno sta hoce nakon sto je probo razne modele.
hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ali pitanje je zasto bas hoce nevinu? - jel' mozda zato sto nijedna "isprobana" ne valja ili opcenito niko ne voli polovno?! :P
madner

#456 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

A sto ne bi, mislim ko moze da bira. Nije to ono bas, nego i nevinu :D
realna do boli

#457 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

Mozemo ovako u krug beskonacno..jaje..kokos..
Ja nebih da imam posla sa nevinim muskarcem...jos i s tim da se bakcem, a gdje da on jadan nauci...kod onih koje daju ili prodaju..pa mora jadnicak negdje..jel tako ... :D, a nakon poduke..kurvetina jedna..dala mi odmah.
madner

#458 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

Tsk tsk, stvarno ne treba kritikovati radodajke. Nego ih cuvati u dobrom sjecanju, kada covjek nadje pravu da joj objasni sta da radi. :D
Tranquilizer

#459 Re: Kakva veza, ba?

Post by Tranquilizer »

Znam ja jednog koji je došao do trocifrenog broja...živjele radodajke :D
ajmin

#460 Re: Kakva veza, ba?

Post by ajmin »

ajde da ne zakljucaju temu, necu ja vishe, vidim da sam u manjini (samim tim u pravu :D ) pa se pisemo na drugoj temi.
madner

#461 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

Manjina misli da je zemlja ravna :wink:
A sto ce kljucat temu?

Svako ima pravo izbora i niko nema pravo da se ljuti. Nece sada valjda neka pokusati drugog natjerati da prihvatu polovnu kao jednao validnu opciju?
Tranquilizer

#462 Re: Kakva veza, ba?

Post by Tranquilizer »

Nemoj tako, ako nastavimo dobicemo Sarajevsko ljeto :D
realna do boli

#463 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

Ovdje ima matematicara..pa neka matematicki dokazu koji je to broj ..koji kada predjes postajes ...frajer ili radodajka( ako si zensko).
A vidi ljeta, sunca..livade.... 8-) ne mora se dati samo poslije kafica...pa hladovina, pa potocic...pa vjetar u kosi..ma ko bi odolio.
Zimi treba drugacije razmisljati..ne dati nikome do proljeca...a mozda se do tada i udas ..pardon, ozenis.
Ma.Le.Na

#464 Re: Kakva veza, ba?

Post by Ma.Le.Na »

Tranquilizer wrote:Nemoj tako, ako nastavimo dobicemo Sarajevsko ljeto :D
prije zimu :D
"ladovinu :D

cuj ljeto :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#465 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

realna do boli wrote:Ovdje ima matematicara..pa neka matematicki dokazu koji je to broj ..koji kada predjes postajes ...frajer ili radodajka( ako si zensko).
A vidi ljeta, sunca..livade.... 8-) ne mora se dati samo poslije kafica...pa hladovina, pa potocic...pa vjetar u kosi..ma ko bi odolio.
Zimi treba drugacije razmisljati..ne dati nikome do proljeca...a mozda se do tada i udas ..pardon, ozenis.
Ma mogu oni brojati do sutra, ali ih zeza broj X, koji iz nule obicno predje iz 2 i ne mrda
(poslije prvog svaki je drugi :mrgreen: )
madner

#466 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

realna do boli wrote:Ovdje ima matematicara..pa neka matematicki dokazu koji je to broj ..koji kada predjes postajes ...frajer ili radodajka( ako si zensko).
Zato je djevica postena cura a sve preko radodajke.
plain vanilla

#467 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

madner wrote:
Zato je djevica postena cura a sve preko radodajke.
:lol: :lol: :lol:

srecom, pa sad ima operacija koja od radodajke napravi postenu curu :D
madner

#468 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

MOS sve dozna :D
plain vanilla

#469 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

madner wrote:MOS sve dozna :D
nije to bas lako saznati, ali volim ja sto ti mislis da si na sve spreman
imat ces se kad iznenaditi :mrgreen:
madner

#470 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

Tjesite se, superiorna inteligencija je to. :D
Ma.Le.Na

#471 Re: Kakva veza, ba?

Post by Ma.Le.Na »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plain vanilla

#472 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

madner wrote:Tjesite se, superiorna inteligencija je to. :D
Izvini, nisam je prepoznala :D
madner

#473 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

U redu je, znas kako kazu
Takes one to know one :D
plain vanilla

#474 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

madner wrote:U redu je, znas kako kazu
Takes one to know one :D
Ima li kakvo pametno musko da ovaj forum napravi da radi :oops: :D
awaken

#475 Re: Kakva veza, ba?

Post by awaken »

plain vanilla wrote: Ma mogu oni brojati do sutra, ali ih zeza broj X, koji iz nule obicno predje iz 2 i ne mrda
(poslije prvog svaki je drugi :mrgreen: )
Dok nisam skontao stalno sam govorio a jes' je onaj prvi dobro naučio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply