Kakva veza, ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

♥ Julianna ♥

#426 Re: Kakva veza, ba?

Post by ♥ Julianna ♥ »

HAVANA wrote:Kako izgleda to kad dogori do nokata? :D
Ha čuj, ne znam, nije sigurno ugodno :D
Tranquilizer

#427 Re: Kakva veza, ba?

Post by Tranquilizer »

Daj neka nam neka nemoralna kaže kako je to :D
Ma.Le.Na

#428 Re: Kakva veza, ba?

Post by Ma.Le.Na »

Tranquilizer wrote:Daj neka nam neka nemoralna kaže kako je to :D
zar nije logicno zakljuciti...po dosadasnjoj diskusiji :D ...da nemoralne ne znaju kako je to kada dogori zagori sta vec do noktiju :D
Tranquilizer

#429 Re: Kakva veza, ba?

Post by Tranquilizer »

Dobro si, hajmo onda ove moralne :D
madner

#430 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

Nema takvih ovdje. Znam 100% :D
♥ Julianna ♥

#431 Re: Kakva veza, ba?

Post by ♥ Julianna ♥ »

Jes vala..imaju samo nemorlane kojima jeste i kojima nije dogorilo...i još nešto čega nema su neodoljivi :cry:
Tranquilizer

#432 Re: Kakva veza, ba?

Post by Tranquilizer »

Dobar je pepermint, on konta ako bi on namah okrenuo djevojku koja mu je muškomamna onda po toj logici i djevojka bi trebala da okrene frajera koji je njoj ženskomaman...

Tipa svi smo emancipovani hajmo se osloboditi stega i predrasuda...

Ali prc....nije to tako kod djevojcica :D
realna do boli

#433 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

Previse je stranica da bi sve procitala, pa se ukljucujem samo u ovu raspravu..
Ko su one sto odmah daju.....
Krenem od sebe..imam dovoljno zivotnog iskustva da mogu pricati i o jednoj i o drugoj verziji .
Prva ...rukice, setnjica...bilo sa sedamnaest kada sam mislila da je nevinost nesto ober znacajno.
Sada..ako zelim sex s doticnim..imacu ga...ako ne ..necu..i u cemu je problem.
Nekako prodje vrijeme "prodavanja" naive, tipa, ja sam divna, ja necu prije tamo nekoga sastanka...ma hocu, zasto ne..ako hocu...a ako necu ..to samo znaci da mi docini gospodin nije zanimlji, nema hemije i necu da gubim vrijeme..tacka..
Za mnogo sto-sta su potrebne godine..i o ovakvoj temi ne mogu diskutovati osobe sa osamnaest i one iznad +++ isto,
niti oni koji su u vezi ili braku, kao oni koji su slobodni.
LieToMe

#434 Re: Kakva veza, ba?

Post by LieToMe »

realna do boli wrote:Previse je stranica da bi sve procitala, pa se ukljucujem samo u ovu raspravu..
Ko su one sto odmah daju.....
Krenem od sebe..imam dovoljno zivotnog iskustva da mogu pricati i o jednoj i o drugoj verziji .
Prva ...rukice, setnjica...bilo sa sedamnaest kada sam mislila da je nevinost nesto ober znacajno.
Sada..ako zelim sex s doticnim..imacu ga...ako ne ..necu..i u cemu je problem.
Nekako prodje vrijeme "prodavanja" naive, tipa, ja sam divna, ja necu prije tamo nekoga sastanka...ma hocu, zasto ne..ako hocu...a ako necu ..to samo znaci da mi docini gospodin nije zanimlji, nema hemije i necu da gubim vrijeme..tacka..
Za mnogo sto-sta su potrebne godine..i o ovakvoj temi ne mogu diskutovati osobe sa osamnaest i one iznad +++ isto,
niti oni koji su u vezi ili braku, kao oni koji su slobodni.
Slazem se ja sa napisanim, sve je to meni ok... svako polazi od sebe i od svojih iskustava... ja ne glumim i ne prodajem se, ja jesam divna :D
Ja ne vidim zasto ozenjeni/udati ili u vezi ne bi mogli diskutovati o ovome isto kao i slobodni, pa nisu mrtvi ako su u vezi ili braku, a 99% njih je imalo kakve takve veze prije braka.

Godine nisu bitne ni za sta, moze imat neko godina a da nema iskustva, da je imao samo jednog partnera... tako da po meni godine tu ne igraju bas veliki znacaj. Sretala sam muskarce i sa 35 koji su bili na nivou 18-godisnjaka i onih mladjih koji su furali ispred bar 5 godina. Sve je ovo relativno moj Ajnstajne, 1000 ljudi, 1000 cudi. Svi smo mi mustre na svoj nacin :wink:
new_jazzWa

#435 Re: Kakva veza, ba?

Post by new_jazzWa »

Ali prc....nije to tako kod djevojcica :D[/quote]

evo ga, razumije se u zene :D
Sortis

#436 Re: Kakva veza, ba?

Post by Sortis »

Nadal wrote:Peppermint možda ne bi bilo loše da staneš ovdje jer kako si krenuo, sam ćeš sebe negirati a rekao si dosta pametnih stvari. Uglavnom, nikako mi nije jasno kako si promašio poentu. A to je ova SREDINA....mi nismo zatucani koliko smo mali i ovdje ne možeš raditi stvari za koje se neće saznati i koje sa sobom ne "vuku" posljedice tipa crne liste na kojoj završi djevojka koja je mislila da se može biti radodajka pa ozbiljna.....jer što bi neko bio njen "jedini" kojeg ona aman voli (kako da ne) kad je lakše biti 58. s kojim je spavala i otići dalje.
Druga stvar, vjera određuje dosta toga i ljudi koji se pridržavaju vjere na taj način odgajaju svoju djecu, tako da bilo kakva rasprava na tu temu je uvreda ljudima koji su napravili taj izbor da slijede vjeru.
Po tebi su žene koje moraju nešto osjećati da bi spavale s muškarcem, (pogrešno) naučene da tako treba a ja ti kažem da ima žena čiji je mentalni sklop baš takav, zovu se normalne i takvu želim oženiti :wink:
Bilo bi tu stvarno puno toga da se kaže ali nema potrebe jer ti ne želiš da podijeliš sa nama svoje mišljenje već ne možeš podnijeti da je drugačije od tvog pa se pokušavaš nametnuti.
Ukratko, mi znamo za normalne žene i radodajke.....a još bolje znamo šta možemo s jednima i drugima :wink:

:thumbup: :thumbup:
Tranquilizer

#437 Re: Kakva veza, ba?

Post by Tranquilizer »

Bolje ja da razumijem njih, nego one mene :D

p.s. nije se još rodio takav moj ti :mrgreen:
fixer

#438 Re: Kakva veza, ba?

Post by fixer »

Svi su djelomicno u vopra. To je dobra stvar ovih tema :D
new_jazzWa

#439 Re: Kakva veza, ba?

Post by new_jazzWa »

Tranquilizer wrote:Bolje ja da razumijem njih, nego one mene :D

p.s. nije se još rodio takav moj ti :mrgreen:
Znam, to ti malo , da prostis, podilazim :P
realna do boli

#440 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

Slazem se ja sa napisanim, sve je to meni ok... svako polazi od sebe i od svojih iskustava... ja ne glumim i ne prodajem se, ja jesam divna :D
Ja ne vidim zasto ozenjeni/udati ili u vezi ne bi mogli diskutovati o ovome isto kao i slobodni, pa nisu mrtvi ako su u vezi ili braku, a 99% njih je imalo kakve takve veze prije braka.

Godine nisu bitne ni za sta, moze imat neko godina a da nema iskustva, da je imao samo jednog partnera... tako da po meni godine tu ne igraju bas veliki znacaj. Sretala sam muskarce i sa 35 koji su bili na nivou 18-godisnjaka i onih mladjih koji su furali ispred bar 5 godina. Sve je ovo relativno moj Ajnstajne, 1000 ljudi, 1000 cudi. Svi smo mi mustre na svoj nacin :wink:[/quote]

Nisam napisala da ozenjeni..udati, stariji ili mladzi ne treba da diskutuju.
Napisala sam da su razlicite polazne tacke razmisljanja. Ako prezivite ili dozivite razne verzije sastnaka..dati ili ne dati..onda ipak imate vise iskustva o tome pricati.
I svaki ima pravo na svoje razmisljanje..ili zamisljanje ili ocekivanje....sreca da nismo svi isti. :mrgreen:
ajmin

#441 Re: Kakva veza, ba?

Post by ajmin »

plain vanilla wrote:
dr.Gonzo wrote:
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"?
Ako ti sam ne vidis razliku cure koja ima seks sa nekim ko joj se svidja, i one koja prodaje svoje tjelo svakome ko naidje, onda ti je sigurno nece neko ovdje moci objasniti.

A ni jedna ni druga nisu lose.
mozda ide onom teorijom da su sve zene kurve, pa naplacivala ili voljela, nema veze
sta voljela? seks ili muskarca kojeg poznaje par sati ili eto, dan-dva-tri? zanimljive su reakcije mnogih ovdje na ono sto sam napisao, svasta se moze tu nauciti. nego, sta mislite koja je sansa da je neko vas fakera odradio svoju neku rodicu, koju nikad nije upoznao? zapitajte se, malo smo mi selo, nije Sarajevo metropola (a kamoli neko drugo mjestasce), na zalost. :)

cao.ba
zovemsecrveni

#442 Re: Kakva veza, ba?

Post by zovemsecrveni »

:sax:
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 22:28, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#443 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

ajmin wrote:
sta voljela? seks ili muskarca kojeg poznaje par sati ili eto, dan-dva-tri? zanimljive su reakcije mnogih ovdje na ono sto sam napisao, svasta se moze tu nauciti. nego, sta mislite koja je sansa da je neko vas fakera odradio svoju neku rodicu, koju nikad nije upoznao? zapitajte se, malo smo mi selo, nije Sarajevo metropola (a kamoli neko drugo mjestasce), na zalost. :)

cao.ba
Zar je tako tesko zivjeti i pustiti druge da zive?

Ako se ti cuvas za brak, to je tvoj izbor
Ako neko pozeli seks s osobom koju poznaje 3 dana, to je izbor te osobe koji na tebe ne utjece.

Je li tako tesko prihvatiti da nismo svi isti i da zbog toga oni drugi nisu gori od nas?
realna do boli

#444 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

[quote="ajmin

cao.ba[/quote]

Nisam tip koji ce..bar do sada nisam bila...leci s nekim nakon par sati poznavanja...
A familiju poznajem :skoljka:
Ali ako poznajem muskarca i napokon :mrgreen: smo zajedno...ma, treba ga iskoristiti ...ha,ha....
ajmin

#445 Re: Kakva veza, ba?

Post by ajmin »

realna do boli wrote:[quote="ajmin

cao.ba
Nisam tip koji ce..bar do sada nisam bila...leci s nekim nakon par sati poznavanja...
A familiju poznajem :skoljka:
Ali ako poznajem muskarca i napokon :mrgreen: smo zajedno...ma, treba ga iskoristiti ...ha,ha....[/quote]

slazem se da ga trebas iskoristiti, ako zelis naravno. samo sam izjavio svoje misljenje (dobro, mozda malo i pokusao nametnuti, ali je bilo dobronamjerno) da nikako nije u redu zavrsiti u krevetu s nekim nakon par sati ili par dana.
realna do boli

#446 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

U svakom slucaju nije isto kada djevojka ili djevojcica nakon par sati ode u krevet sa nepoznatim muskarcem...i kada djevojka ili zena od 30+ godina napravi to isto. Nekako mi to nije isto..
I po meni je ovo prvo neshvatljivo i za osudu, a drugo..nije za osudu.
Pretpostavljam da su motivi razliciti.
Ali, ako nije u pitanju prislila..njihov zivot.
dr.Gonzo

#447 Re: Kakva veza, ba?

Post by dr.Gonzo »

U svakom slucaju nije isto kada djevojka ili djevojcica nakon par sati ode u krevet sa nepoznatim muskarcem...i kada djevojka ili zena od 30+ godina napravi to isto. Nekako mi to nije isto..
Meni nekako nije isto kad to radim ja, ili neki drugi frajer. Kad radim ja onda je ok, kad rade drugi onda je neprihvatljivo i za osudu :mrgreen:
fixer

#448 Re: Kakva veza, ba?

Post by fixer »

dr.Gonzo wrote:
Meni nekako nije isto kad to radim ja, ili neki drugi frajer. Kad radim ja onda je ok, kad rade drugi onda je neprihvatljivo i za osudu :mrgreen:
:thumbup: Posteno! Napokon je pogodio bit.
ajmin

#449 Re: Kakva veza, ba?

Post by ajmin »

dr.Gonzo wrote:
dobro je da si svjestan toga, mozda ti pomogne u preovladavanju tog problema ili jednostavno naucis da ne osudjujes druge za iste greske koje i ti pravis :) :P
realna do boli

#450 Re: Kakva veza, ba?

Post by realna do boli »

Sta ste se uhvatili te ..osude.. mozda nije bila prava rijec.
I dalje stojim iza svojih rijeci..nije isto zavrsiti u krevetu nakon par sati poznanstva kada imas 15,16,17g i kada imas 30 i vise godina.
Ocekivanja nisu ista, cilj nije isti..i nastavak te "veze" vjerovatno nece biti isti.
Post Reply