Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Samo da kazem da zene nemaju pravo kritikovat nase kriterije. To su nasi kriteriji, vi imate svoje. Ako mi ne volimo radodajke za ozbiljnje veze to je NASE pravo. Pravo na izbor.
ko vam ba dira pravo
tctc
Muskarci koji bi da kresu, pa smanjuju kriterije. Umjesto da svako dobije po bar jednu djevicu sada se moramo zajebavat i provjeravat preko MOSa kakva je roba
*mima* wrote:Sa razlogom sam ostavila pitanje. A po tvom komentaru ispade da su zenske koje odu u krevet nakon 2-3 dana ...lose.
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"? - a prilicno sam siguran da ti ne bi da ti dijete sutra bude bilo koja od ove dvije kategorije, tako da je sigurno losha svaka koja ode "u krevet" istu noc ili nakon 2-3 dana (u sustini nisu ni muskarci izuzeti iz pravila).
Peace
*mima* wrote:Sa razlogom sam ostavila pitanje. A po tvom komentaru ispade da su zenske koje odu u krevet nakon 2-3 dana ...lose.
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"? - a prilicno sam siguran da ti ne bi da ti dijete sutra bude bilo koja od ove dvije kategorije, tako da je sigurno losha svaka koja ode "u krevet" istu noc ili nakon 2-3 dana (u sustini nisu ni muskarci izuzeti iz pravila).
Peace
O čemu to ti Tita ti dragog??? Kakve veze ima karakter s tim da li ćemo završiti u krevetu na trećem ili trideset trećem izlasku???
Pretpostavljam da su i djevojke koje dodju kući u tri ujutro jednako loše?!
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"?
Ako ti sam ne vidis razliku cure koja ima seks sa nekim ko joj se svidja, i one koja prodaje svoje tjelo svakome ko naidje, onda ti je sigurno nece neko ovdje moci objasniti.
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"?
Ako ti sam ne vidis razliku cure koja ima seks sa nekim ko joj se svidja, i one koja prodaje svoje tjelo svakome ko naidje, onda ti je sigurno nece neko ovdje moci objasniti.
A ni jedna ni druga nisu lose.
mozda ide onom teorijom da su sve zene kurve, pa naplacivala ili voljela, nema veze
Sasvim je jasno da nase drustvo sa tabuima i stigmatizajijom nepozeljnih pojava odrzava nase drustvo zdravim i produktivnim. Nesto kao bijele celije, koje se bore sa virusima i bakterijama.
HAVANA wrote:Kako izgleda to kad dogori do nokata?
svrbi sve, bilesi i nokti
Cuj svrbi sve.
I onda izades vani, nafatas nekog , ubijedis ga da je neodoljiv, aj sto ispadnes hard to get osim njemu neodoljivom, mozes si osigurati i da dugo ne dogori do nokata.
madner wrote:Sasvim je jasno da nase drustvo sa tabuima i stigmatizajijom nepozeljnih pojava odrzava nase drustvo zdravim i produktivnim. Nesto kao bijele celije, koje se bore sa virusima i bakterijama.
Gospoda Ministarka wrote:Meni je zanimljivo kako muski misle da to sto je zenska sa njim otisla prvu noc u krevet nije posljedica niceg drugog osim toga da su oni neodoljivi.
Ja takvih predrasuda nemam, meni je potpuno jasno da je doticna bila p`jana k`o treger.
HAVANA wrote:Kako izgleda to kad dogori do nokata?
svrbi sve, bilesi i nokti
Cuj svrbi sve.
I onda izades vani, nafatas nekog , ubijedis ga da je neodoljiv, aj sto ispadnes hard to get osim njemu neodoljivom, mozes si osigurati i da dugo ne dogori do nokata.
Gospoda Ministarka wrote:Meni je zanimljivo kako muski misle da to sto je zenska sa njim otisla prvu noc u krevet nije posljedica niceg drugog osim toga da su oni neodoljivi.
Ja takvih predrasuda nemam, meni je potpuno jasno da je doticna bila p`jana k`o treger.
Ti si dobar, ti se rjesavas brzo problema (kad se otrijezni) , bolje i to nego da je dovoljno ocajna da pristane na sve.
To uopšte nije tačno, sve je stvar marketinga. Ja lijepo kažem: "Ako krenemo odmah, drugi put ti je potpuno besplatno."