Kakva veza, ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#401 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

madner wrote:
Ma.Le.Na wrote:
madner wrote:Samo da kazem da zene nemaju pravo kritikovat nase kriterije. To su nasi kriteriji, vi imate svoje. Ako mi ne volimo radodajke za ozbiljnje veze to je NASE pravo. Pravo na izbor. :D
:lol: :lol: :lol:
ko vam ba dira pravo 8-) :D

tctc :D
Muskarci koji bi da kresu, pa smanjuju kriterije. Umjesto da svako dobije po bar jednu djevicu sada se moramo zajebavat i provjeravat preko MOSa kakva je roba :D
:lol: :lol: :lol:
Koliko si ti djevica dobio? :D
ajmin

#402 Re: Kakva veza, ba?

Post by ajmin »

*mima* wrote:Sa razlogom sam ostavila pitanje. A po tvom komentaru ispade da su zenske koje odu u krevet nakon 2-3 dana ...lose.
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"? - a prilicno sam siguran da ti ne bi da ti dijete sutra bude bilo koja od ove dvije kategorije, tako da je sigurno losha svaka koja ode "u krevet" istu noc ili nakon 2-3 dana (u sustini nisu ni muskarci izuzeti iz pravila).
Peace
Ghost_Rider_XXX

#403 Re: Kakva veza, ba?

Post by Ghost_Rider_XXX »

ajmin wrote:
*mima* wrote:Sa razlogom sam ostavila pitanje. A po tvom komentaru ispade da su zenske koje odu u krevet nakon 2-3 dana ...lose.
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"? - a prilicno sam siguran da ti ne bi da ti dijete sutra bude bilo koja od ove dvije kategorije, tako da je sigurno losha svaka koja ode "u krevet" istu noc ili nakon 2-3 dana (u sustini nisu ni muskarci izuzeti iz pravila).
Peace
O čemu to ti Tita ti dragog??? Kakve veze ima karakter s tim da li ćemo završiti u krevetu na trećem ili trideset trećem izlasku???

Pretpostavljam da su i djevojke koje dodju kući u tri ujutro jednako loše?!
dr.Gonzo

#404 Re: Kakva veza, ba?

Post by dr.Gonzo »

necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"?
Ako ti sam ne vidis razliku cure koja ima seks sa nekim ko joj se svidja, i one koja prodaje svoje tjelo svakome ko naidje, onda ti je sigurno nece neko ovdje moci objasniti.

A ni jedna ni druga nisu lose.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#405 Re: Kakva veza, ba?

Post by plain vanilla »

dr.Gonzo wrote:
necu se bas petljati u pricu, ali da, poprilicno su lose. koja je razlika izmedju "one koja svima daje" i "one koja svima daje, al za lovu"?
Ako ti sam ne vidis razliku cure koja ima seks sa nekim ko joj se svidja, i one koja prodaje svoje tjelo svakome ko naidje, onda ti je sigurno nece neko ovdje moci objasniti.

A ni jedna ni druga nisu lose.
mozda ide onom teorijom da su sve zene kurve, pa naplacivala ili voljela, nema veze
Ghost_Rider_XXX

#406 Re: Kakva veza, ba?

plain vanilla wrote:mozda ide onom teorijom da su sve zene kurve, pa naplacivala ili voljela, nema veze
Sve su to moralne vertikale koje čine okosnicu ovog našeg savršenog društva.

TReba mi smiley koji je gurno glavu u šolju i povraća. :x
Loulou

#407 Re: Kakva veza, ba?

Post by Loulou »

Ghost_Rider_XXX wrote:Sve su to moralne vertikale koje čine okosnicu ovog našeg savršenog društva.
Nažalost, da.

Zato mislim da je PeppermintSA u puno cemu upravu, ali mislim da pretjeruje u kalkulacijama :D
madner

#408 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

Ghost_Rider_XXX wrote:
plain vanilla wrote:mozda ide onom teorijom da su sve zene kurve, pa naplacivala ili voljela, nema veze
Sve su to moralne vertikale koje čine okosnicu ovog našeg savršenog društva.

TReba mi smiley koji je gurno glavu u šolju i povraća. :x
alo ba, igrajte se ping ponga negdje drugo. Kako tako postavljate vase uvrnute moralne vrijednosti kao mjerodavne za ostale :D
Ghost_Rider_XXX

#409 Re: Kakva veza, ba?

De nas ti prosvjetli sa svojim ne uvrnutim, da progledam napokon. :lol:
Gospoda Ministarka

#410 Re: Kakva veza, ba?

Post by Gospoda Ministarka »

Meni je zanimljivo kako muski misle da to sto je zenska sa njim otisla prvu noc u krevet nije posljedica niceg drugog osim toga da su oni neodoljivi. :lol: :lol: :lol:
madner

#411 Re: Kakva veza, ba?

Post by madner »

Sasvim je jasno da nase drustvo sa tabuima i stigmatizajijom nepozeljnih pojava odrzava nase drustvo zdravim i produktivnim. Nesto kao bijele celije, koje se bore sa virusima i bakterijama.
♥ Julianna ♥

#412 Re: Kakva veza, ba?

Post by ♥ Julianna ♥ »

Pa dvije su opcije, il stvarno jesu (neodoljivi) il je njoj dogorilo do nokata :lol:
Tranquilizer

#413 Re: Kakva veza, ba?

Post by Tranquilizer »

Ma nema ekonomske racunice :D
Gospoda Ministarka

#414 Re: Kakva veza, ba?

♥ Julianna ♥ wrote:Pa dvije su opcije, il stvarno jesu (neodoljivi) il je njoj dogorilo do nokata :lol:
Ma, Julianna ima opcija, a najmanje vjerovatna je ta da su neodoljivi.

Komi je cini mi se jednom rekao da je ta sto mu da svetica. :lol: :D
Cholina_Lokica

#415 Re: Kakva veza, ba?

Post by Cholina_Lokica »

E cuj da poslije 2-3 dana, pu kurave gluho i daleko bilo, nalet je odnio
hocunecu

#416 Re: Kakva veza, ba?

Post by hocunecu »

♥ Julianna ♥ wrote:Pa dvije su opcije, il stvarno jesu (neodoljivi) il je njoj dogorilo do nokata :lol:
:thumbup:
to je to
HAVANA

#417 Re: Kakva veza, ba?

Post by HAVANA »

Kako izgleda to kad dogori do nokata? :D
hocunecu

#418 Re: Kakva veza, ba?

Post by hocunecu »

HAVANA wrote:Kako izgleda to kad dogori do nokata? :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

svrbi sve, bilesi i nokti :lol:
Gospoda Ministarka

#419 Re: Kakva veza, ba?

hocunecu wrote:

:lol: :lol:
Cuj svrbi sve. :lol:

I onda izades vani, nafatas nekog , ubijedis ga da je neodoljiv, aj sto ispadnes hard to get osim njemu neodoljivom, mozes si osigurati i da dugo ne dogori do nokata. :lol: :lol:
HAVANA

#420 Re: Kakva veza, ba?

Post by HAVANA »

Image
Ghost_Rider_XXX

#421 Re: Kakva veza, ba?

madner wrote:Sasvim je jasno da nase drustvo sa tabuima i stigmatizajijom nepozeljnih pojava odrzava nase drustvo zdravim i produktivnim. Nesto kao bijele celije, koje se bore sa virusima i bakterijama.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: odlično
jutarnji

#422 Re: Kakva veza, ba?

Post by jutarnji »

Gospoda Ministarka wrote:Meni je zanimljivo kako muski misle da to sto je zenska sa njim otisla prvu noc u krevet nije posljedica niceg drugog osim toga da su oni neodoljivi. :lol: :lol: :lol:
Ja takvih predrasuda nemam, meni je potpuno jasno da je doticna bila p`jana k`o treger. :D
hocunecu

#423 Re: Kakva veza, ba?

Post by hocunecu »

Gospoda Ministarka wrote:
hocunecu wrote:

:lol: :lol:
Cuj svrbi sve. :lol:

I onda izades vani, nafatas nekog , ubijedis ga da je neodoljiv, aj sto ispadnes hard to get osim njemu neodoljivom, mozes si osigurati i da dugo ne dogori do nokata. :lol: :lol:
jel ovo ti nesto ozbiljno? :D
Gospoda Ministarka

#424 Re: Kakva veza, ba?

jutarnji wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Meni je zanimljivo kako muski misle da to sto je zenska sa njim otisla prvu noc u krevet nije posljedica niceg drugog osim toga da su oni neodoljivi. :lol: :lol: :lol:
Ja takvih predrasuda nemam, meni je potpuno jasno da je doticna bila p`jana k`o treger. :D
:lol:
Ti si dobar, ti se rjesavas brzo problema (kad se otrijezni) , bolje i to nego da je dovoljno ocajna da pristane na sve.
Ghost_Rider_XXX

#425 Re: Kakva veza, ba?

To uopšte nije tačno, sve je stvar marketinga. Ja lijepo kažem: "Ako krenemo odmah, drugi put ti je potpuno besplatno."
Post Reply