Kako zamisljate zivot kroz 20-30 godina?
- GandalfSivi
Mozda nam opet dozvole da pusimo u kafanama za 30 godina???
- pitt
zena wrote:Svemirski_Jebach wrote:nikad ne reci nikad zeno...zena wrote:ja svemirskog vidim ko povratnika u domovinu...kako ganja papire na salteru da mu priznaju doktorat... i svegovori "jao a kod nas u Americi...ovoga nema..."
a ja vidim zenu, dosla u ameriku i divi se kako je ovamo super, kako se svacije pravo postuje i poslije na forumu vazi protiv ovih koji ne vole ameriku![]()
e moj svemirko, da Bog da... da budesh cekao toliko...
![]()
... meni viza haman gotovaja se za toliko planiram i vratiti
![]()
sve spremno jel
-
Kwaheri
pa zar nijepitt wrote:zena wrote:Svemirski_Jebach wrote: nikad ne reci nikad zeno...
a ja vidim zenu, dosla u ameriku i divi se kako je ovamo super, kako se svacije pravo postuje i poslije na forumu vazi protiv ovih koji ne vole ameriku![]()
![]()
![]()
sve spremno jel:D:D
ne brukaj me...ja se vec hvalim...
- pitt
ma samo pitamzena wrote:pa zar nijepitt wrote:zena wrote:e moj svemirko, da Bog da... da budesh cekao toliko...
![]()
![]()
sve spremno jel:D:D
![]()
ne brukaj me...ja se vec hvalim...
-
Svemirski_Jebach
welcome to the US, the greatest country in the world!zena wrote:Svemirski_Jebach wrote:nikad ne reci nikad zeno...zena wrote:ja svemirskog vidim ko povratnika u domovinu...kako ganja papire na salteru da mu priznaju doktorat... i svegovori "jao a kod nas u Americi...ovoga nema..."
![]()
![]()
God bless america!
-
freak_with_a_laptop
stavi mene na ccdanas wrote:dajdzic i ja cemo tozena wrote:dajdzinice... cujes ti njega...danas wrote:![]()
![]()
![]()
we la havle...sad se izvlaci
na pp
![]()
![]()
- pitt
Svemirski_Jebach wrote:welcome to the US, the greatest country in the world!zena wrote:Svemirski_Jebach wrote: nikad ne reci nikad zeno...
![]()
![]()
God bless america!
ama ne provjeravaju ba oni sta ti pises.....mozes prestat slobodno
- Abu FEED el-Castro
GandalfSivi wrote:@Abu FEED
Plagijarizam je kriminal u nekim drzavama, samo ne mogu da se sjetim gdje sam vec to sve procitao prije jedno godinu dana...
U pravu si, nenamjerna nepaznja - ovo je tekst pjesme na evroviziji, zaboravih dodat...
-
Kwaheri
jesu li napomenuli, u ovom dokumentu... da su jednoj drzavi na koju je izvrsena agresija, uveli embargo na oruzje, i time uticali na to da se u toj drzavi "dogodi" genocid?stochar wrote:raja se bavi zajebancijom, a kao i obichno, zatvara ochi pred chinjenicama:
stochar wrote:Bosna i Hercegovina neće ući u Evropsku uniju ni do 2030. godine. Naprednim studentima cilj više neće biti školovanje u Sjedinjenim Američkim Državama nego u Kini, novoj globalnoj supersili. Trend amerikanizacije zamijenit će istinska globalizacija, dok će EU postati radikalnija prema terorizmu od SAD-a danas. To će biti reakcija na velike terorističke napade koji će se desiti 2010. godine. Ovaj slijed događaja utjecat će na porast islamskog radikalizma a etnička neslaganja podijelit će Latinsku Ameriku. Ovo je predviđanje američkog Nacionalnog obavještajnog vijeća NIC, koje se bavi globalnim projekcijama budućnosti. EU gubi bitku sa SAD-om i Kinom Svoju sigurnost u predviđanje budućnosti ova organizacija zasniva na metodama dugotrajnih istraživanja sa vladinim i nevladinim organizacijama, novinarima, stručnjacima za sigurnost kojima su na raspolaganju podaci CIA-e, Pentagona i Bijele kuće. NIC svoje izvještaje pravi za predsjednika SAD-a i visoko rangirano osoblje Bijele kuće. Njihova dosadašnja predviđanja bila su uglavnom tajna, a posljednja tri za 2010., 2015. i 2020. javno su objavljena. U posljednjoj procjeni se nalazi karta širenja EU do 2030. godine, a BiH nije označena čak niti kao potencijalna nova članica. Naša država direktno je spomenuta još samo jednom u ovom dokumentu, kao loš primjer rješavanja konfikata zajedno sa Ruandom i Somalijom...
(startbih.info)
Cinjenice smo mi ocito precijenili...
-
Kwaheri
ma ne krivim ja embrago..u potpunosti... vec cetnike..al to nije tema ove emisije...stochar wrote:zeno, embargo je uveden Jugoslaviji, i to 1991. godine. nepravedno je sto se nastavio odnositi na nas i nakon priznanja, but jebi ga, najlakse je sad okriviti embargo. cinjenice su jedno a nasi osjecaji drugo.zena wrote:jesu li napomenuli, u ovom dokumentu... da su jednoj drzavi na koju je izvrsena agresija, uveli embargo na oruzje, i time uticali na to da se u toj drzavi "dogodi" genocid?stochar wrote:raja se bavi zajebancijom, a kao i obichno, zatvara ochi pred chinjenicama:
Cinjenice smo mi ocito precijenili...
helem, to nije tema ove emisije, ne govorimo o tome vec o cinjenici da je NIC predvidio sta ce se desiti kod nas 90.-ih i da su predvidjeli da 2030. (zahvaljujuci ovim koji nas vode i zahvaljujuci svojoj pasivnosti) necemo biti ni kandidati za EU. to je gorka istina i sto je prije prihvatimo bice nam lakse.
ne brini stochar, vec smo prihvatili...i mi...i oni koji nikako da sjasu. Oni koji nas vode, nisu s Marsa pali, iz istog naroda su oni...
Nego, sta nam je ciniti?
Nemoj samo protesta...pola nam je drzave na apaurinima...i vecinu fizioloskih potreba obavlja sto jednostavno mora...
Imamo li dovoljno novinara, koje ne mozesh kupiti za saku para i curetak od 20 godina, i da nisu na apaurinima, pa da nas osvijeste? Makar malo...
-
Kwaheri
popravio si post... prije nego lanuh ovo sto jesam...
...a da ih nisu uvjerili da su u zasticenoj zoni? da ih cuvaju holanski vojnici... znash kako mi vjerujemo strancima... sta nam slazu pas s maslom ne bi pojeo...
stochar, da ja tebi kazem cinjenicu... iako to nije tema ove emisije...
nazovem ja babu, poslije presude i placem.. (na obraz mi) krivo mi...
kaze on meni... "sine, vi bosnjaci, sto ste skolovaniji, sve ste naivniji i budalastiji... nijedna zena s cetiri razreda skole ovdje, nije ocekivala drugacije..."
...a da ih nisu uvjerili da su u zasticenoj zoni? da ih cuvaju holanski vojnici... znash kako mi vjerujemo strancima... sta nam slazu pas s maslom ne bi pojeo...
stochar, da ja tebi kazem cinjenicu... iako to nije tema ove emisije...
nazovem ja babu, poslije presude i placem.. (na obraz mi) krivo mi...
kaze on meni... "sine, vi bosnjaci, sto ste skolovaniji, sve ste naivniji i budalastiji... nijedna zena s cetiri razreda skole ovdje, nije ocekivala drugacije..."
- pitt
Odaziv na izbore 100%.....s.vih 12000 biracha je napokon odlucilo uzeti sudbinu u svoje rukeSmartex wrote:Novine AVAZ godina 2030 maj.
Vijesti dana:
U utorak nastavak sjednice, tema konacno ukidanje RS.
Stiglo ohrabrenje iz EU - BiH do 2054 u Evropi
Ove godine nacionalne stranke nemaju vecinu u parlamentu
-
Kwaheri
ne morash... rado cu...prleitihi wrote:zaključak..budi školovani bosanac.![]()
![]()
ženo..halalim ti odgovor..
skola, skola i samo skola...moj babo da nije mislio drugacije, ne bi se skolovao, ne bi sina i cetiri sceri iskolao... ja pricam malo o naivi... i povjerenju...
mada se moze i interpretirati u krivom smjeru...
i da, zene i njenog babe sto se tice, mozesh biti i bantu (ne samo bosanac) skolovani koji zivi u nasoj nam domovini, sve dok joj zelish dobro... i ne dođeš mi kamom na kucni prag
Last edited by Kwaheri on 02/03/2007 00:52, edited 1 time in total.
-
prleitihi
evo ima ovdje jedan tekst..tj. jedna vijest iz budućnosti..
http://svijetlim.blogger.ba/
(pittuljice..ti iščitaj sve..bit ćeš pametniji..
)
(pittuljice..ti iščitaj sve..bit ćeš pametniji..
-
Kwaheri
edo.. blog ti svijetli... ne daj seprleitihi wrote:evo ima ovdje jedan tekst..tj. jedna vijest iz budućnosti..
(pittuljice..ti iščitaj sve..bit ćeš pametniji..![]()
![]()
)