Kako zahvaliti Barbarezu?
-
edu
#1 Kako zahvaliti Barbarezu?
na svemu sto je ucinio za nasu reprezentaciju..za nasu drzavu...
molim prijedloge..
molim prijedloge..
- flora.sa
#4 Re: Kako zahvaliti Barbarezu?
može i to...Šeha wrote:Jel' ostao kakav aerodrom da se preimenuje![]()
![]()
hajmo pokrenuti akciju da se Aerodrom A.Izetbegović preimenuje u Aerodrom Serger Barbaerz...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
dovoljno je reci mu hvala....sve drugo ne bi bilo vrijedno njegovog lica sinoc na Sport Centru na ntv Hajat.... mene je doveo do suza....
i kako je tuzno rekao "ja sam trebao da ih dovedem do prvenstva...ali nisam...jebi ga"

i kako je tuzno rekao "ja sam trebao da ih dovedem do prvenstva...ali nisam...jebi ga"
-
mostarac
Zna se kako se fudbalerima zahvaljuje. Organizovati oprostajnu utakmicu reprezentacije na koju ce se pozvati sve bivse i sadasnje zvijezde BH fudbala, svi njegovi saigrachi sa kojima je igrao, svi ljudi koji su obiljezili njegovu karijeru. Napraviti velicanstven spektakl, a novac od ulaznica dati u humanitarne svrhe, jer bi to Serga najvise volio, a sto se tiche spomenika - biste u prirodnoj ili vecoj velichini, vjerovatno ce se napravit jos za njegovog zivota, kao Batistuti, ispred novog Velezovg stadiona. Postoje vec inicijative za to.
Last edited by mostarac on 14/10/2005 15:06, edited 1 time in total.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Neka ga forumasice zadovolje
:D:D:D:D:D
Sergeju kralju, posto si ti najveci i najdrazi moj hercegovac predlazem ti Anais za predigru, Novalicku za glavnu akciju i Macaronnu za after

Sergeju kralju, posto si ti najveci i najdrazi moj hercegovac predlazem ti Anais za predigru, Novalicku za glavnu akciju i Macaronnu za after
-
tigris
pa u pravu si....al milsm da je to malo teze za sprovesti u djelo......ako vec ima zelja treba ideja koja se moze sto prije realizovati......ta bista je super al.....ne znam kolko je to moguce....mislim da treba raja nesto od sebe kolko se moze ....njemu ce sigurno znaciti i nesto manje...znace da je od srca....ne znam.....??
-
edu
a ako mu ikad bude trebala informacija koje je nacionalnosti i sl sranja tu je nenadjebivi skljoco..horns&drums wrote:Neka ga forumasice zadovolje:D:D:D:D:D
Sergeju kralju, posto si ti najveci i najdrazi moj hercegovac predlazem ti Anais za predigru, Novalicku za glavnu akciju i Macaronnu za after![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima li kakvo priznanje bosanac stoljeca?..covjek stoljeca u bih..kindze je sportista stoljeca..
nesto treba biti ogromnooooooooooo..neki spektakl..ali nista mi pametno ne pada na pamet...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Seko, oces da i tebe ukljucim u zahvalnicu?
:D:D:D
On nije bosanac stoljeca, on je hercegovac milenija
On nije bosanac stoljeca, on je hercegovac milenija
-
xape
Kad moze Maldini da igra sa 38 koliko vec godina,moze i Barbarez za nas ,pa makar kao liberojazzer wrote:Slazem se xape, meni ja lakse gledati reprezentacuju kada
je barbarez u njoj pa makar samo stajao.
Barba, samo jos jedan ciklus, pls...
nek odradi jos jedan ciklus,pa onda oprostaj,pa ga staviti za selektora,pa za predsjednika NSBiH