Kako vam se dopada Harijeva pjesma za Eurosong

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Pjesma je

fantasticna
56
41%
srednja zalost
48
36%
joj, ono nas predstavlja :(
31
23%

Total votes: 135

edu

Post by edu »

ne znam bas bi li vidio kad bi je cuo.. :D :D :D
inspire_me

Post by inspire_me »

edu wrote:ne znam bas bi li vidio kad bi je cuo.. :D :D :D
Dobro si! Bas covjeku ovdje svakave nebuloze izlete, predlazem sebe za 'Cirkus dana' :D :D
Stari

Post by Stari »

@inspire _me
Vjeruj mi da nisam...ako imas gdje kakav link za zakucati ovdje ...samo izvoli zakucaj pa cu preslusati. Svu eventualnu krivicu za odstupanje od teme pred moderatorima...preuzimam licno.

@edu

:D :D :D I ti meni velis ...da batalim suplju pricu... :D :D :D eh vala dobra ti je ta
inspire_me

Post by inspire_me »

Stari wrote:@inspire _me
Vjeruj mi da nisam...ako imas gdje kakav link za zakucati ovdje ...samo izvoli zakucaj pa cu preslusati. Svu eventualnu krivicu za odstupanje od teme pred moderatorima...preuzimam licno.

@edu

:D :D :D I ti meni velis ...da batalim suplju pricu... :D :D :D eh vala dobra ti je ta
http://www.nostalgija.com/muzika/z.php
Evo ovdje imas sve moguce verzije.
edu

Post by edu »

inspire_me wrote:
edu wrote:ne znam bas bi li vidio kad bi je cuo.. :D :D :D
Dobro si! Bas covjeku ovdje svakave nebuloze izlete, predlazem sebe za 'Cirkus dana' :D :D
ne prihvata se!.. :D :D ..ovo je kix..a ne glupost.. :-) :-) :-)

stari..pa koga bi ti vise volio gledati u finalu..harija ili severinu? :D :D :D
inspire_me

Post by inspire_me »

ne prihvata se!.. :D :D ..ovo je kix..a ne glupost.. :-) :-) :-)

:-) :-) :-)
Svileni

Post by Svileni »

edu wrote:
inspire_me wrote:
edu wrote:

stari..pa koga bi ti vise volio gledati u finalu..harija ili severinu? :D :D :D
U finalu vazda Razu Mujanovic. :D
Stari

Post by Stari »

stari..pa koga bi ti vise volio gledati u finalu..harija ili severinu?
Joj.... pitanje otvara vrata svakojakim mogucnostima odgovora. Eh vako nesto se ne mogu sjetiti tebe edu a ni tebe inspire_me ...u kontextu one prelijepe diskusije koja je zarila i palila ovim forumom prije jedno 2-3 godine ...gdje je doticna Severina bila u glavnoj ulozi...po svemu sudeci ...ne iskljucivo svojim muzikalnim ostvarenjima ...nego i nekim ostvarenjima koje su u ...nekim drugim domenima.

Tada sam ja ...ovako star i izgubljen...prvi put cuo za to ime. ljubaznoscu nekih, tada aktivnih, forumasa sam na jedvite jade (jer narod je bio prezauzet drugim tipom rasprave ...a serveri sirom evrope su pucali od preoterecenja) uspio saznati da se radi o ...pjevacici.

Da sam nesto mladji ...odgovorio bih ti ...da bih Sevirinu najvise volio gledati ...ne u finalu ...nego na jednom mjestu sasma drugacije prirode....ali ne mogu ...ostarilo se.

Zanimljivosti radi ni taj Severinin projekat nisam do dana danasnjeg imao priliku vidjeti (niti cuti)....mada sam slusao kilometre hvalospjeva o njegovoj kakvoci i ...tako jos nekim sitnicama.
inspire_me

Post by inspire_me »

Stari wrote:
stari..pa koga bi ti vise volio gledati u finalu..harija ili severinu?
Joj.... pitanje otvara vrata svakojakim mogucnostima odgovora. Eh vako nesto se ne mogu sjetiti tebe edu a ni tebe inspire_me ...u kontextu one prelijepe diskusije koja je zarila i palila ovim forumom prije jedno 2-3 godine ...gdje je doticna Severina bila u glavnoj ulozi...po svemu sudeci ...ne iskljucivo svojim muzikalnim ostvarenjima ...nego i nekim ostvarenjima koje su u ...nekim drugim domenima.

Tada sam ja ...ovako star i izgubljen...prvi put cuo za to ime. ljubaznoscu nekih, tada aktivnih, forumasa sam na jedvite jade (jer narod je bio prezauzet drugim tipom rasprave ...a serveri sirom evrope su pucali od preoterecenja) uspio saznati da se radi o ...pjevacici.

Da sam nesto mladji ...odgovorio bih ti ...da bih Sevirinu najvise volio gledati ...ne u finalu ...nego na jednom mjestu sasma drugacije prirode....ali ne mogu ...ostarilo se.

Zanimljivosti radi ni taj Severinin projekat nisam do dana danasnjeg imao priliku vidjeti (niti cuti)....mada sam slusao kilometre hvalospjeva o njegovoj kakvoci i ...tako jos nekim sitnicama.
E vala ti ja Stari ne postavljala link :D :D :D
Stari

Post by Stari »

Ama nisam ni trazio nikakv link ...tada...mislim u to vrijeme je tih i takvih linkova bilo iza svakog komentara....i ...opet nista.

Htjedoh reci ...nema potrebe za tako drasticnim odstupanjem od teme.

(h)elem onaj link prema joxinoj pjesmi ....na mom racunaru (tj terminalu) ...je blokiran. Sve web-stranice gdje pop-up prozorcici pocnu nekontrolisano iskakati....se sasjeku momentalno ...od strane administratora racunarske mreze kojoj ovaj moj mali terminal pripada.

Ipak hvala ti na trudu
edu

Post by edu »

stari..sto odmah ne rece da hoces sevkin uradak..ne ovako..preko detaljne analize lejle i goluba..pa kompariranja goluba i laneta..uz to ja naivac naletih..misleci da je tebi fakat stalo do nase stikle..pardon pjesme..mogli smo to puno jedostavnije..haj sad reci koga hoces..severinu..suzanu mancic..paris hilton..sekulu i njegove zene..samo cire...

:D :D :D
russ

Post by russ »

Kakve su do sada sve pjesme pobjedjivale i bile u vrhu Eurosonga nasa je ZLATNA!!!
Ali ako kojim slucajem, (NE) daj Boze pobijedimo, nasa draga BHT moze slobodno: kljuc u bravu! Poznato je da od Eurosonga nema zarade 'ni za kifle' a puni smo para ko oko :D
Zato navijajmo za 2. mjesto :D :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Ne brini se russ.

Dace Dodik lovu za BHTV kada pohvata kriminalce :D

Pjesma nije bas moj "cup of tea", ali ipak profesionalno uradjeno.

Good luck. :D
Irm@

Post by Irm@ »

sto je vishe slusam sve mi bezveznija :D a trebalo bi biti obrnuto ili... :D
Stari

Post by Stari »

edu wrote:stari..sto odmah ne rece da hoces sevkin uradak..ne ovako..preko detaljne analize lejle i goluba..pa kompariranja goluba i laneta..uz to ja naivac naletih..misleci da je tebi fakat stalo do nase stikle..pardon pjesme..mogli smo to puno jedostavnije..haj sad reci koga hoces..severinu..suzanu mancic..paris hilton..sekulu i njegove zene..samo cire...

:-) :-) hej :-) haj :-) brigade :-) ...znao sam da na prostorima BiH kinematografija nije ono sto je nekad bila...no ...medjutim ...nisam znao za ovaj vid serijske proizvodnje...jel to primarna proizvodna djelatnost ...ili ti je to samo hobi? :D
ludacha

Post by ludacha »

ma bas me briga za pjesmu..nisam je pravo ni poslusala..

ali ono sto mi se ne svidja jeste nacin na koji je izabrana...nije mi to uzbudljivo nikako
3per

Post by 3per »

Eurovizija :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:

Ne vjerujem da ce pjesma imati ikakvog prolaza. Nasa dijaspora ce da odradi plasman u finale i mozda 13-14 poziciju.

Je li kod nas jos uvijek jase bling-bling-vosh-vosh Andreeeee na Eurovizijskom konju?
edu

Post by edu »

Stari wrote:
edu wrote:stari..sto odmah ne rece da hoces sevkin uradak..ne ovako..preko detaljne analize lejle i goluba..pa kompariranja goluba i laneta..uz to ja naivac naletih..misleci da je tebi fakat stalo do nase stikle..pardon pjesme..mogli smo to puno jedostavnije..haj sad reci koga hoces..severinu..suzanu mancic..paris hilton..sekulu i njegove zene..samo cire...

:-) :-) hej :-) haj :-) brigade :-) ...znao sam da na prostorima BiH kinematografija nije ono sto je nekad bila...no ...medjutim ...nisam znao za ovaj vid serijske proizvodnje...jel to primarna proizvodna djelatnost ...ili ti je to samo hobi? :D
stari..ide k'o halva.. :D :D ..najvise traze suzanu.. :oops: :D :D ..kazu retro je opet u modi.. :D :D :D
Stari

Post by Stari »

Ma trebalo mi je vremena da se pokusam sjetiti imena "suzana mancic" ...i zamisli molim te ...sjetio sam je se ...to je ako se ne varam onaj curetak sto je onomad s kraja 80-tih ...izgovarala brojeve na nekoj vrsti TV tombole...eh to je vidis vec.... tip zene pred kojom ne bih imao sliku o sebi kao ....o pedofilu. Jer kad malo bolje sracunam...Suzy bi sad mogla biti ...taman tu negdje u....najboljim godinama.

Ove bi sve ostale (buduci da pojma o njima ...ne znam) morale biti ...balavurdija.
Last edited by Stari on 15/03/2006 14:09, edited 1 time in total.
maccarona

Post by maccarona »

zamisli molim te :lol:
aquarius

Post by aquarius »

Beograd, Evrop(j)esma 2006.

Hari Vareshanovic gost u revijalnom delu.

Image Image Image Image Image Image

-- -- --

pozdrav, Aqua
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

Veceras je bio prikazan spot za pjesmu "Lejla"...................Mostar je super prikazan......ali

gdje je u svemu tome LEJLA.....ma bar goluba da su prikazali kako treba :? :-) .... Meni licno...spot je bezveze! :D :D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Nema ni Lejle ni goluba :roll:
hamza1

Post by hamza1 »

Spot nije nista narocito. Puno mi je recim bolji Al-dinov spot u Pocitelju!

Ovaj spot mi izgleda kao da se negdje u studiu snimao a iza sam stavili slike Hercegovine.

Steta vala sto je onaj Hari na spotu. Lijep glas ima, ali je vala odvratan tip. Fuj prava hinja.

Ipak, zelim mu sve najbolje na takmicenju Eurovizije. Mislim da je ovo bio jedini nacin da se on plasira!
Do godine ce valjda biti normalni izbori!
neutral

Post by neutral »

Post Reply