Kako ući u router postavke

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
VolimVasSve
Posts: 4
Joined: 06/05/2011 18:20

Kako ući u router postavke

Post by VolimVasSve » 06/05/2011 18:24

Pozdrav forumaši. Imam problem. Naime imam router AIRLive 5400AP i ne znam kako da udjem u postavke. Default IP ne radi a ne radi ni sa restart dugmetom. Pomozite molim vas :)))


skafiskafsnjak
Posts: 17989
Joined: 16/04/2011 18:46
Been thanked: 2 times

Re: Kako ući u router postavke

Post by skafiskafsnjak » 06/05/2011 18:27

VolimVasSve wrote:Pozdrav forumaši. Imam problem. Naime imam router AIRLive 5400AP i ne znam kako da udjem u postavke. Default IP ne radi a ne radi ni sa restart dugmetom. Pomozite molim vas :)))


http://www.airlive.com/support/support_2a.jsp?pdid=PD1223026183297

User avatar
VolimVasSve
Posts: 4
Joined: 06/05/2011 18:20

Re: Kako ući u router postavke

Post by VolimVasSve » 06/05/2011 18:30

L00d wrote:
VolimVasSve wrote:Pozdrav forumaši. Imam problem. Naime imam router AIRLive 5400AP i ne znam kako da udjem u postavke. Default IP ne radi a ne radi ni sa restart dugmetom. Pomozite molim vas :)))


http://www.airlive.com/support/support_2a.jsp?pdid=PD1223026183297

Probao sam i to i promjenu freamware-a ali nece :(. jednostavno se kao konektuje kad ukucam ip adresu i nista. :(

User avatar
VolimVasSve
Posts: 4
Joined: 06/05/2011 18:20

Re: Kako ući u router postavke

Post by VolimVasSve » 06/05/2011 18:31

Router sam kupio u LOL-u prije 3 godine kad sam imao LOL BiP

Post Reply