Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
bit ce Izoni drugi putdinchy84 wrote:tempora wrote:Prica je pozitivna, jer nije otisao na koncert!Neelix wrote:super prica, jos da je drugi koncert....![]()
Vjeruj u ljubav!
![]()
![]()
![]()
ma sve je to do Seke![]()
![]()
- nebojeplavo
Niste u trendu, nije vise Izoni IN, sad je to Maja M.mamica 31 wrote:bit ce Izoni drugi putdinchy84 wrote:tempora wrote: Prica je pozitivna, jer nije otisao na koncert!Vjeruj u ljubav!
![]()
![]()
![]()
ma sve je to do Seke![]()
![]()
- nebojeplavo
Jel se broje i sadasnji udvaraci?
Elem, docek ove Nove godine, meni bilo dosadno, a preko puta nas sjedila grupica momaka. Kuziram ja jednog, on mene, i tako sat-dva. Dosadi meni to gledanje s njim, vidim gleda me njegov drug, hajd uzvratim i njemu pogled, da ne budem nekulturna
. Na kraju se upoznam sa trecim iz tog drustva (koji mi je isprva pokusavao nabaciti ovog drugog
).
Ovaj treci se jos trudi, ne bi li me kako prevario
, al ne dam se ja tako lako

Elem, docek ove Nove godine, meni bilo dosadno, a preko puta nas sjedila grupica momaka. Kuziram ja jednog, on mene, i tako sat-dva. Dosadi meni to gledanje s njim, vidim gleda me njegov drug, hajd uzvratim i njemu pogled, da ne budem nekulturna
Ovaj treci se jos trudi, ne bi li me kako prevario
- Chischo
imas neki opasan poglednebojeplavo wrote:Jel se broje i sadasnji udvaraci?![]()
Elem, docek ove Nove godine, meni bilo dosadno, a preko puta nas sjedila grupica momaka. Kuziram ja jednog, on mene, i tako sat-dva. Dosadi meni to gledanje s njim, vidim gleda me njegov drug, hajd uzvratim i njemu pogled, da ne budem nekulturna. Na kraju se upoznam sa trecim iz tog drustva (koji mi je isprva pokusavao nabaciti ovog drugog
).
Ovaj treci se jos trudi, ne bi li me kako prevario, al ne dam se ja tako lako
![]()
- nebojeplavo
Ma neChischo wrote:imas neki opasan poglednebojeplavo wrote:Jel se broje i sadasnji udvaraci?![]()
Elem, docek ove Nove godine, meni bilo dosadno, a preko puta nas sjedila grupica momaka. Kuziram ja jednog, on mene, i tako sat-dva. Dosadi meni to gledanje s njim, vidim gleda me njegov drug, hajd uzvratim i njemu pogled, da ne budem nekulturna. Na kraju se upoznam sa trecim iz tog drustva (koji mi je isprva pokusavao nabaciti ovog drugog
).
Ovaj treci se jos trudi, ne bi li me kako prevario, al ne dam se ja tako lako
![]()
![]()
- Bosanac sa dna kace
#90 Re: Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu?
ma znali se ja i Murat nako u izvidjenja na faksu, kasnije nesto pricali i tako skontali se!Chischo wrote:Ima li neko kakvu (ne)interesantnu pricu?
ja cu drugi...
- Bosanac sa dna kace
ma shuti ja u cenifi!shin wrote:Ima li neko da je partnera upoznao na ringišpilu?