ne brini, to ce se promjeniti uskorotigris wrote:pritisla mlada![]()
sto se mene tice............kunem dan kad sam ga srela![]()
![]()
![]()
Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FFK as Lucy01
Joooj...
On mlad, ja jos mladja...najbolja prijateljica hodala sa njegovim najboljim drugom. Kaze ona meni, de da te povezem, vi ste stvoreni jedno za drugo
...ma ko ba, nije se on rodio
Kad sam ga upoznala, s nogu me oborio (nije bukvalno....to tek malo kasnije
), dvije godine poslije-brak....i evo nas i danas.
On mlad, ja jos mladja...najbolja prijateljica hodala sa njegovim najboljim drugom. Kaze ona meni, de da te povezem, vi ste stvoreni jedno za drugo
Kad sam ga upoznala, s nogu me oborio (nije bukvalno....to tek malo kasnije
- black
isto k'o i hogarLucy01 wrote:Joooj...
On mlad, ja jos mladja...najbolja prijateljica hodala sa njegovim najboljim drugom. Kaze ona meni, de da te povezem, vi ste stvoreni jedno za drugo...ma ko ba, nije se on rodio
![]()
Kad sam ga upoznala, s nogu me oborio (nije bukvalno....to tek malo kasnije), dvije godine poslije-brak....i evo nas i danas.
-
mamica papucarka
nas je muzika spojila 
-
mamica papucarka
pitt wrote:Izoni?mamica 31 wrote:nas je muzika spojila:D
ja neku vecer pustila Izonija(ne mogu, uvijek mu umirem od smijeha), kad ce ti meni muz: Ako pocnes narodnjake slusat, komotno se mozemo razvest
Mrzi narodnjake
-
mamica papucarka
Suti, tip mi je jednom pritrco, pripalio cigaretu i poljubio u ruku.pitt wrote:ma izoni je svestran........jos malo ce hip-hop pocet:D
Gospodin Coek
-
mamica papucarka
prvi put da vidim da nisi staviopitt wrote:Ko te ba poljubio u ruku? Onaj uhljup?![]()
- uozo
Pos'o ja u sumu s kosaricom da sebi naberem krusaka. Kad ono tamo na jednom proplanku stoji ona. Smeckasto krzno joj leprsa na vjetricu i presijava se pod prijepodnevnim suncem. Reko', vidi trebe, garant se ne linja!
A ja ti odvalim prvu toljagu pa bub u glavu, na rame i u svoju pecinu!!!
I onda poslije

A ja ti odvalim prvu toljagu pa bub u glavu, na rame i u svoju pecinu!!!
I onda poslije
-
Tandzika
Kod mene se postavlja pitanje, kako sam upoznala buduceg mi decka?
Pa ja njemu kazem "Ekskjuz mi...", a on meni "Kako mogu da vam pomognem..". Zagledah mu se u one buljave crne oci, i padoh u ljubav (fol in lov) i zamal' ne rekoh "Mozes, brate, na sto nacina..", ali precutah! Pao je i on u ljubav za mnom i bice on moj buduci, cak i muz, samo sto on to jos ne zna. Za sada, samo mi je ponudio posao, na kojem nista ne radim, ovuda evo pisem replike, ucim ili se cesljam i placena sam boli glava! Postao mi je sef nedavno, a jo snije navalio!.. I dalje je situacija neizvjesna
:D
A jednom cu vam reci kako sam PITTa upoznala
Pa ja njemu kazem "Ekskjuz mi...", a on meni "Kako mogu da vam pomognem..". Zagledah mu se u one buljave crne oci, i padoh u ljubav (fol in lov) i zamal' ne rekoh "Mozes, brate, na sto nacina..", ali precutah! Pao je i on u ljubav za mnom i bice on moj buduci, cak i muz, samo sto on to jos ne zna. Za sada, samo mi je ponudio posao, na kojem nista ne radim, ovuda evo pisem replike, ucim ili se cesljam i placena sam boli glava! Postao mi je sef nedavno, a jo snije navalio!.. I dalje je situacija neizvjesna
A jednom cu vam reci kako sam PITTa upoznala
-
mamica papucarka
ovo mi je superTandzika wrote:Kod mene se postavlja pitanje, kako sam upoznala buduceg mi decka?
Pa ja njemu kazem "Ekskjuz mi...", a on meni "Kako mogu da vam pomognem..". Zagledah mu se u one buljave crne oci, i padoh u ljubav (fol in lov) i zamal' ne rekoh "Mozes, brate, na sto nacina..", ali precutah! Pao je i on u ljubav za mnom i bice on moj buduci, cak i muz, samo sto on to jos ne zna. Za sada, samo mi je ponudio posao, na kojem nista ne radim, ovuda evo pisem replike, ucim ili se cesljam i placena sam boli glava! Postao mi je sef nedavno, a jo snije navalio!.. I dalje je situacija neizvjesna:D
A jednom cu vam reci kako sam PITTa upoznala:D
-
Tandzika
Ma nisam ja na njega, ja samo o njemu mislim i mastam, nego on na mene. Nisam ga ja tjerala da mi nudi posao i unaprijedjenje, bo'me!mamica 31 wrote:ovo mi je superTandzika wrote:Kod mene se postavlja pitanje, kako sam upoznala buduceg mi decka?
Pa ja njemu kazem "Ekskjuz mi...", a on meni "Kako mogu da vam pomognem..". Zagledah mu se u one buljave crne oci, i padoh u ljubav (fol in lov) i zamal' ne rekoh "Mozes, brate, na sto nacina..", ali precutah! Pao je i on u ljubav za mnom i bice on moj buduci, cak i muz, samo sto on to jos ne zna. Za sada, samo mi je ponudio posao, na kojem nista ne radim, ovuda evo pisem replike, ucim ili se cesljam i placena sam boli glava! Postao mi je sef nedavno, a jo snije navalio!.. I dalje je situacija neizvjesna:D
A jednom cu vam reci kako sam PITTa upoznala:D
ma namusaletila si se ti na njega
- pitt
ostavio sam ti cvaju pod jastuk.....sta 'os viseTandzika wrote:Jesi, jesi kako nisi.. al' u ... Da ne lajem sada! Sto lazes? Kako se odmah upalis cim te spomenem! Sto nisi vecer'o kad si pos'o???pitt wrote:Ja ti najbolja musterija vazda bio.....poslje svakog nastupa kitio dolarima:D
-
mamica papucarka
kako je Muha upozno Rasemumuha_sa wrote:na teferiću u Ćekrćićimaigrali hrkljuša
- muha_sa
vikend za nezaboravmamica 31 wrote:kako je Muha upozno Rasemumuha_sa wrote:na teferiću u Ćekrćićimaigrali hrkljuša
-
mala-i
moja jaranica varala je svog momka s jaranom od budućeg dragog mi, a taj jaran je inače varao drugu nam jaranicu.
i tako u svoj toj varaoni i on mene na prevaru zavede i kao što car reče od tad prodje 6 bajrama a mi još zajedno.
i ne varamo...
makar se nadam...
i tako u svoj toj varaoni i on mene na prevaru zavede i kao što car reče od tad prodje 6 bajrama a mi još zajedno.
i ne varamo...
makar se nadam...