U pravu si, ima li ko odgovor na ovu zagonetku?inovacija wrote:hahhahaha.... genijalna tema bi bila kako upoznati partera??
Kako ste upoznali partnera ? :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ocaj
#76 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
-
Azadiv
#77 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Supruga sam upoznala na kursu stranih jezika.Prvi sastanak smo imali 1.04,ta "šala"traje vec 27 god.
- anđeo s greškom
#78 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Na internetu, ofkors. 
- Divlja_Djevojka
#79 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Ja sam svog decka upoznala na kafic.net
I to ja bila raskinula sa jednim i da nepatim puno odem na kafic. i prvog njega ugledlam, odma mi bio nekako simpatican, nisam mogla docekati da on dodje sa posla pa da se tipkamo pa sam mu odma i ostavila svoj broj
i u roku od 3 - 4 dana ja zaboravila bivseg
i pronasla novu ljubav 
I to ja bila raskinula sa jednim i da nepatim puno odem na kafic. i prvog njega ugledlam, odma mi bio nekako simpatican, nisam mogla docekati da on dodje sa posla pa da se tipkamo pa sam mu odma i ostavila svoj broj
i u roku od 3 - 4 dana ja zaboravila bivseg
- MoHiKaNaC
#80 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
...zar je tako lako?Divlja_Djevojka wrote:Ja sam svog decka upoznala na kafic.net![]()
I to ja bila raskinula sa jednim i da nepatim puno odem na kafic. i prvog njega ugledlam, odma mi bio nekako simpatican, nisam mogla docekati da on dodje sa posla pa da se tipkamo pa sam mu odma i ostavila svoj broj![]()
i u roku od 3 - 4 dana ja zaboravila bivsegi pronasla novu ljubav
- Divlja_Djevojka
#81 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Ako nadjes pravu osobu onda jes.. bar meni je bilo .. dosad najlakseMoHiKaNaC wrote:...zar je tako lako?Divlja_Djevojka wrote:Ja sam svog decka upoznala na kafic.net![]()
I to ja bila raskinula sa jednim i da nepatim puno odem na kafic. i prvog njega ugledlam, odma mi bio nekako simpatican, nisam mogla docekati da on dodje sa posla pa da se tipkamo pa sam mu odma i ostavila svoj broj![]()
- anđeo s greškom
#82 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Divlja_Djevojka wrote:Ja sam svog decka upoznala na kafic.net![]()
blago tebi... sve su moje internet ljubavi loše završile...
- MoHiKaNaC
#83 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
pa koliko ih je bilo?anđeo s greškom wrote:Divlja_Djevojka wrote:Ja sam svog decka upoznala na kafic.net![]()
ako su se sve pretvorile u ljubav onda nema za cim da zalis osim sto neka od njih nije bila dugotrajnija...
- Enka-Benka
#84 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
da i ja dodam svoju love story
04.10.97.nakon dugogo moljenja stari me pustio u grad sa rodicom,ona imala frajera i et da ja kao ne budem sama nace i meni nekog,uglavnom taj sto sam trebala izaci sa njim je imao druge planove(ne zna sta propusti)
nakon nekoliko krugova po gradu,slozim se da svratimo po rodjaka njegovog,mrak je vec pao,i kontam,vidi kad mi sad neku rugobu dovede
kako su se kreceli prema autu vidjela sam ga na kratko pod osvjetljenjem,znam da sam rodicu povukla i rekla"VIDI GA"
u tom momentu sam nehotice progorila krov od auta(u trans me covjek bacio)
i tako upoznamo se tu,izasli na muziku tu vece,tamo ovamo vec kasno trebam kuci,inace sam zivjela 200km od tog grada,kontam necu ga vise ni vidjeti,trebala sam tu noc u 1 biti kuci,a ja sam u 7 dosla i nisam smjela uci u kuci,vec cekala da nas pocnu traziti(lud mlad zbunjen)i hajde saslusam tu starog 2 sata predavanja,ali meni je ipak bilo lijepo i vrjedilo je kritike:)ostanemo u kontakt,tako 8 mjeseci,on se doseli par km od moga grada,ja dobijem izgon i za BiH nazad se vratim,nakon 9 dana je sletio u Sarajevo,uzeli smo stan i krenuli zivot,ja 16 on 19 i tako nakon 2 godine dobijemo sina,vratimo se u inostranstvo i evo zivimo sretno vec 11 godina, imamo sina od 8 i cerku od 3 godine. 
04.10.97.nakon dugogo moljenja stari me pustio u grad sa rodicom,ona imala frajera i et da ja kao ne budem sama nace i meni nekog,uglavnom taj sto sam trebala izaci sa njim je imao druge planove(ne zna sta propusti)
- Divlja_Djevojka
#85 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
ma hajde bolan sta ima veze, i kod mene su 3 isto veze sa neta zavrsile lose.. al ova mi je sad superanđeo s greškom wrote:Divlja_Djevojka wrote:Ja sam svog decka upoznala na kafic.net![]()
- maccarona
#86 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
ja cu svog upoznat na saxu
il me nema
pa cu onda da vam pricam
ako sax bude postojao i 2078

pa cu onda da vam pricam
ako sax bude postojao i 2078
- lolita_xx
#87 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Enka-Benka wrote:da i ja dodam svoju love story![]()
![]()
04.10.97.nakon dugogo moljenja stari me pustio u grad sa rodicom,ona imala frajera i et da ja kao ne budem sama nace i meni nekog,uglavnom taj sto sam trebala izaci sa njim je imao druge planove(ne zna sta propusti)nakon nekoliko krugova po gradu,slozim se da svratimo po rodjaka njegovog,mrak je vec pao,i kontam,vidi kad mi sad neku rugobu dovede
kako su se kreceli prema autu vidjela sam ga na kratko pod osvjetljenjem,znam da sam rodicu povukla i rekla"VIDI GA"
u tom momentu sam nehotice progorila krov od auta(u trans me covjek bacio)
i tako upoznamo se tu,izasli na muziku tu vece,tamo ovamo vec kasno trebam kuci,inace sam zivjela 200km od tog grada,kontam necu ga vise ni vidjeti,trebala sam tu noc u 1 biti kuci,a ja sam u 7 dosla i nisam smjela uci u kuci,vec cekala da nas pocnu traziti(lud mlad zbunjen)i hajde saslusam tu starog 2 sata predavanja,ali meni je ipak bilo lijepo i vrjedilo je kritike:)ostanemo u kontakt,tako 8 mjeseci,on se doseli par km od moga grada,ja dobijem izgon i za BiH nazad se vratim,nakon 9 dana je sletio u Sarajevo,uzeli smo stan i krenuli zivot,ja 16 on 19 i tako nakon 2 godine dobijemo sina,vratimo se u inostranstvo i evo zivimo sretno vec 11 godina, imamo sina od 8 i cerku od 3 godine.
- kolega
#88 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
samo moras zamoliti zooma 66icu da do tada ne kljuca ovu temumaccarona wrote:ja cu svog upoznat na saxuil me nema
![]()
![]()
pa cu onda da vam pricam![]()
ako sax bude postojao i 2078![]()
-
Benighted
#89 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
na konc. ajronmejdena 
- shipak
#90 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
mi se upoznali preko profesorice. on išao u samo mušku školu a predavala im ista prof kao i nama. i tako je ona nas povezala i mi se upoznali. to je bilo u kasnu jesen. i to preko pisama, onih pravih ne e-mail-a. fizički smo se upoznali nekad u proljeće na školskom sajmu. u ljeto smo izlazili ono svi zajedno u raji.... a jest mi se sviđao.... uh. i odem ja na more, a dok sam se vratila on našao curu.
a znala sam ja da se i ja njemu sviđam samo nije htio da čeka. ko djeca, mladi smo bili, šta ćeš. (ja imala 15)
i nekad u sljedeću zimu zovne on mene ponovo na onaj školski sajam. i da mu donesem one kolače koje sam mu obećala ljetos kad smo izlazili. ja se začudila, otkud ovo s neba pa u rebra.
ali zasučem ja rukave i napravim kolače, i fino ih ja servirala u zdjelu. i ispalo mi taman koliko mi je trebalo. i kad sam, htjela krenuti vidim ja fali kolača. kad ono sestri se svidjeli pa ona uzela. e joooooj. i šta ću napravim ja ponovo kolače i ponesem.
i tu nekad bi nova godina, i odlazak na zimovanje i .......
i sad smo sretni i vjenčani. već godinu i po u braku, a prije toga 7 godina u vezi. duša moja draga
evo šaljem mu pusu ovim putem xxxx

a znala sam ja da se i ja njemu sviđam samo nije htio da čeka. ko djeca, mladi smo bili, šta ćeš. (ja imala 15)
i nekad u sljedeću zimu zovne on mene ponovo na onaj školski sajam. i da mu donesem one kolače koje sam mu obećala ljetos kad smo izlazili. ja se začudila, otkud ovo s neba pa u rebra.
ali zasučem ja rukave i napravim kolače, i fino ih ja servirala u zdjelu. i ispalo mi taman koliko mi je trebalo. i kad sam, htjela krenuti vidim ja fali kolača. kad ono sestri se svidjeli pa ona uzela. e joooooj. i šta ću napravim ja ponovo kolače i ponesem.
i sad smo sretni i vjenčani. već godinu i po u braku, a prije toga 7 godina u vezi. duša moja draga
evo šaljem mu pusu ovim putem xxxx
-
life_oh_life
#91 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Suze me oblise...maccarona wrote:ja cu svog upoznat na saxuil me nema
![]()
![]()
- Aurora Borealis
#92 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 14:40, edited 1 time in total.
- kolega
#93 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
ne znam zasto ali nekako mi izgleda da su ovi kolaci odigrali znacajnu ulogu u pocetku vase veze, da ne kazem da su bili od esencijalnog znacaja, ..., daj publikuj recept, mozda jos neko hajruje od tih kolacashipak wrote:... ali zasučem ja rukave i napravim kolače, i fino ih ja servirala u zdjelu. i ispalo mi taman koliko mi je trebalo. i kad sam, htjela krenuti vidim ja fali kolača. kad ono sestri se svidjeli pa ona uzela. e joooooj. i šta ću napravim ja ponovo kolače i ponesem.
- shipak
#94 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
naravno da su kolači glavni...
bilo je tu govora o nekim palačincima i pitama ali ništa bez slatka, pa na kraju padoše čupavci.
valjda su bili dobri

bilo je tu govora o nekim palačincima i pitama ali ništa bez slatka, pa na kraju padoše čupavci.
valjda su bili dobri
- maccarona
#95 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
podsjeti me:life_oh_life wrote:Suze me oblise...maccarona wrote:ja cu svog upoznat na saxuil me nema
![]()
![]()
![]()
![]()
suze mi teku od smijeha. ako prestanem da se smijem, ostace samo suze.
- Gile Šampion
#96 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
Divlja_Djevojka wrote:Ja sam svog decka upoznala na kafic.net![]()
Kafic...the uber for community
Znam ja tebe,ti si se Daniju i Nerminu šlepala...a i Bykoti..samo te on otkačio
- kolega
#97 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
vidiš, nije to slučajno da su čupavci u pitanju, ima tu neke simbolike, ono sve je bilo na početku čupavo, nije se jasno vidjelo na šta će da izađe, a jel' bilo kasnije i pite, što bi se reklo da uspjeh podebljaš?!shipak wrote:naravno da su kolači glavni...
valjda su bili dobri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mrco
#98 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
na cevapima u "Zelji" kada me je zamolila da joj dam i svoju porciju luka...
- Secer_033
#99 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
mrco wrote:na cevapima u "Zelji" kada me je zamolila da joj dam i svoju porciju luka...
eh, ovo mi je romanticno!!
- Bosanac sa dna kace
#100 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)
da niste isli na kakav turski koledz?shipak wrote:mi se upoznali preko profesorice. on išao u samo mušku školu a predavala im ista prof kao i nama. i tako je ona nas povezala i mi se upoznali. to je bilo u kasnu jesen. i to preko pisama, onih pravih ne e-mail-a. fizički smo se upoznali nekad u proljeće na školskom sajmu. u ljeto smo izlazili ono svi zajedno u raji.... a jest mi se sviđao.... uh. i odem ja na more, a dok sam se vratila on našao curu.![]()
![]()
![]()
i sad smo sretni i vjenčani. već godinu i po u braku, a prije toga 7 godina u vezi. duša moja draga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo šaljem mu pusu ovim putem xxxx![]()