Kako ste upoznali partnera ? :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ocaj

#76 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by ocaj »

inovacija wrote:hahhahaha.... genijalna tema bi bila kako upoznati partera?? ;-)
U pravu si, ima li ko odgovor na ovu zagonetku? :shock: :?
Azadiv

#77 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Azadiv »

Supruga sam upoznala na kursu stranih jezika.Prvi sastanak smo imali 1.04,ta "šala"traje vec 27 god.
anđeo s greškom

#78 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by anđeo s greškom »

Na internetu, ofkors. :-)
Divlja_Djevojka

#79 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Divlja_Djevojka »

Ja sam svog decka upoznala na kafic.net :lol:
I to ja bila raskinula sa jednim i da nepatim puno odem na kafic. i prvog njega ugledlam, odma mi bio nekako simpatican, nisam mogla docekati da on dodje sa posla pa da se tipkamo pa sam mu odma i ostavila svoj broj :D
i u roku od 3 - 4 dana ja zaboravila bivseg :lol: i pronasla novu ljubav :-D
MoHiKaNaC

#80 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by MoHiKaNaC »

Divlja_Djevojka wrote:Ja sam svog decka upoznala na kafic.net :lol:
I to ja bila raskinula sa jednim i da nepatim puno odem na kafic. i prvog njega ugledlam, odma mi bio nekako simpatican, nisam mogla docekati da on dodje sa posla pa da se tipkamo pa sam mu odma i ostavila svoj broj :D
...zar je tako lako?
Divlja_Djevojka

#81 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

MoHiKaNaC wrote:
...zar je tako lako?
Ako nadjes pravu osobu onda jes.. bar meni je bilo .. dosad najlakse
anđeo s greškom

#82 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by anđeo s greškom »

blago tebi... sve su moje internet ljubavi loše završile... :(
MoHiKaNaC

#83 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by MoHiKaNaC »

anđeo s greškom wrote:

pa koliko ih je bilo?

ako su se sve pretvorile u ljubav onda nema za cim da zalis osim sto neka od njih nije bila dugotrajnija...
Enka-Benka

#84 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Enka-Benka »

da i ja dodam svoju love story :D :D

04.10.97.nakon dugogo moljenja stari me pustio u grad sa rodicom,ona imala frajera i et da ja kao ne budem sama nace i meni nekog,uglavnom taj sto sam trebala izaci sa njim je imao druge planove(ne zna sta propusti) :D nakon nekoliko krugova po gradu,slozim se da svratimo po rodjaka njegovog,mrak je vec pao,i kontam,vidi kad mi sad neku rugobu dovede :shock: kako su se kreceli prema autu vidjela sam ga na kratko pod osvjetljenjem,znam da sam rodicu povukla i rekla"VIDI GA" :D u tom momentu sam nehotice progorila krov od auta(u trans me covjek bacio) :-) i tako upoznamo se tu,izasli na muziku tu vece,tamo ovamo vec kasno trebam kuci,inace sam zivjela 200km od tog grada,kontam necu ga vise ni vidjeti,trebala sam tu noc u 1 biti kuci,a ja sam u 7 dosla i nisam smjela uci u kuci,vec cekala da nas pocnu traziti(lud mlad zbunjen)i hajde saslusam tu starog 2 sata predavanja,ali meni je ipak bilo lijepo i vrjedilo je kritike:)ostanemo u kontakt,tako 8 mjeseci,on se doseli par km od moga grada,ja dobijem izgon i za BiH nazad se vratim,nakon 9 dana je sletio u Sarajevo,uzeli smo stan i krenuli zivot,ja 16 on 19 i tako nakon 2 godine dobijemo sina,vratimo se u inostranstvo i evo zivimo sretno vec 11 godina, imamo sina od 8 i cerku od 3 godine. :-D
Divlja_Djevojka

#85 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

anđeo s greškom wrote:

ma hajde bolan sta ima veze, i kod mene su 3 isto veze sa neta zavrsile lose.. al ova mi je sad super :D
maccarona

#86 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by maccarona »

ja cu svog upoznat na saxu :D il me nema :oops: :D
pa cu onda da vam pricam :D

ako sax bude postojao i 2078 :oops: :D
lolita_xx

#87 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by lolita_xx »

Enka-Benka wrote:da i ja dodam svoju love story :D :D

04.10.97.nakon dugogo moljenja stari me pustio u grad sa rodicom,ona imala frajera i et da ja kao ne budem sama nace i meni nekog,uglavnom taj sto sam trebala izaci sa njim je imao druge planove(ne zna sta propusti) :D nakon nekoliko krugova po gradu,slozim se da svratimo po rodjaka njegovog,mrak je vec pao,i kontam,vidi kad mi sad neku rugobu dovede :shock: kako su se kreceli prema autu vidjela sam ga na kratko pod osvjetljenjem,znam da sam rodicu povukla i rekla"VIDI GA" :D u tom momentu sam nehotice progorila krov od auta(u trans me covjek bacio) :-) i tako upoznamo se tu,izasli na muziku tu vece,tamo ovamo vec kasno trebam kuci,inace sam zivjela 200km od tog grada,kontam necu ga vise ni vidjeti,trebala sam tu noc u 1 biti kuci,a ja sam u 7 dosla i nisam smjela uci u kuci,vec cekala da nas pocnu traziti(lud mlad zbunjen)i hajde saslusam tu starog 2 sata predavanja,ali meni je ipak bilo lijepo i vrjedilo je kritike:)ostanemo u kontakt,tako 8 mjeseci,on se doseli par km od moga grada,ja dobijem izgon i za BiH nazad se vratim,nakon 9 dana je sletio u Sarajevo,uzeli smo stan i krenuli zivot,ja 16 on 19 i tako nakon 2 godine dobijemo sina,vratimo se u inostranstvo i evo zivimo sretno vec 11 godina, imamo sina od 8 i cerku od 3 godine. :-D
:)
kolega

#88 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by kolega »

maccarona wrote:ja cu svog upoznat na saxu :D il me nema :oops: :D

samo moras zamoliti zooma 66icu da do tada ne kljuca ovu temu :D
Benighted

#89 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Benighted »

na konc. ajronmejdena :-)
shipak

#90 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by shipak »

mi se upoznali preko profesorice. on išao u samo mušku školu a predavala im ista prof kao i nama. i tako je ona nas povezala i mi se upoznali. to je bilo u kasnu jesen. i to preko pisama, onih pravih ne e-mail-a. fizički smo se upoznali nekad u proljeće na školskom sajmu. u ljeto smo izlazili ono svi zajedno u raji.... a jest mi se sviđao.... uh. i odem ja na more, a dok sam se vratila on našao curu. :( :( :-?
a znala sam ja da se i ja njemu sviđam samo nije htio da čeka. ko djeca, mladi smo bili, šta ćeš. (ja imala 15)
i nekad u sljedeću zimu zovne on mene ponovo na onaj školski sajam. i da mu donesem one kolače koje sam mu obećala ljetos kad smo izlazili. ja se začudila, otkud ovo s neba pa u rebra.
ali zasučem ja rukave i napravim kolače, i fino ih ja servirala u zdjelu. i ispalo mi taman koliko mi je trebalo. i kad sam, htjela krenuti vidim ja fali kolača. kad ono sestri se svidjeli pa ona uzela. e joooooj. i šta ću napravim ja ponovo kolače i ponesem.

i tu nekad bi nova godina, i odlazak na zimovanje i .......

i sad smo sretni i vjenčani. već godinu i po u braku, a prije toga 7 godina u vezi. duša moja draga :D :D :D :D :D :D :D
evo šaljem mu pusu ovim putem xxxx :D :D
life_oh_life

#91 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by life_oh_life »

Suze me oblise... :lol: :lol: :lol:
Aurora Borealis

#92 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 14:40, edited 1 time in total.
kolega

#93 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by kolega »

shipak wrote:... ali zasučem ja rukave i napravim kolače, i fino ih ja servirala u zdjelu. i ispalo mi taman koliko mi je trebalo. i kad sam, htjela krenuti vidim ja fali kolača. kad ono sestri se svidjeli pa ona uzela. e joooooj. i šta ću napravim ja ponovo kolače i ponesem.
ne znam zasto ali nekako mi izgleda da su ovi kolaci odigrali znacajnu ulogu u pocetku vase veze, da ne kazem da su bili od esencijalnog znacaja, ..., daj publikuj recept, mozda jos neko hajruje od tih kolaca :D
shipak

#94 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by shipak »

naravno da su kolači glavni...
bilo je tu govora o nekim palačincima i pitama ali ništa bez slatka, pa na kraju padoše čupavci.
valjda su bili dobri :D :D :D :D :D :D
maccarona

#95 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by maccarona »

life_oh_life wrote:

Suze me oblise... :lol: :lol: :lol:
podsjeti me:
suze mi teku od smijeha. ako prestanem da se smijem, ostace samo suze.
:D :D :D :D
Gile Šampion

#96 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Gile Šampion »

Kafic...the uber for community :) :P

Znam ja tebe,ti si se Daniju i Nerminu šlepala...a i Bykoti..samo te on otkačio :lol:
kolega

#97 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by kolega »

shipak wrote:naravno da su kolači glavni...
bilo je tu govora o nekim palačincima i pitama ali ništa bez slatka, pa na kraju padoše čupavci.
valjda su bili dobri :D :D :D :D :D :D
vidiš, nije to slučajno da su čupavci u pitanju, ima tu neke simbolike, ono sve je bilo na početku čupavo, nije se jasno vidjelo na šta će da izađe, a jel' bilo kasnije i pite, što bi se reklo da uspjeh podebljaš?! :D
mrco

#98 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by mrco »

na cevapima u "Zelji" kada me je zamolila da joj dam i svoju porciju luka...
Secer_033

#99 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Secer_033 »

mrco wrote:na cevapima u "Zelji" kada me je zamolila da joj dam i svoju porciju luka...

eh, ovo mi je romanticno!! :D Ostati bez luka za djevojku
Bosanac sa dna kace

#100 Re: Kako ste upoznali partnera ? :)

Post by Bosanac sa dna kace »

shipak wrote:mi se upoznali preko profesorice. on išao u samo mušku školu a predavala im ista prof kao i nama. i tako je ona nas povezala i mi se upoznali. to je bilo u kasnu jesen. i to preko pisama, onih pravih ne e-mail-a. fizički smo se upoznali nekad u proljeće na školskom sajmu. u ljeto smo izlazili ono svi zajedno u raji.... a jest mi se sviđao.... uh. i odem ja na more, a dok sam se vratila on našao curu. :( :( :-?
a znala sam ja da se i ja njemu sviđam samo nije htio da čeka. ko djeca, mladi smo bili, šta ćeš. (ja imala 15)
i nekad u sljedeću zimu zovne on mene ponovo na onaj školski sajam. i da mu donesem one kolače koje sam mu obećala ljetos kad smo izlazili. ja se začudila, otkud ovo s neba pa u rebra.
ali zasučem ja rukave i napravim kolače, i fino ih ja servirala u zdjelu. i ispalo mi taman koliko mi je trebalo. i kad sam, htjela krenuti vidim ja fali kolača. kad ono sestri se svidjeli pa ona uzela. e joooooj. i šta ću napravim ja ponovo kolače i ponesem.

i tu nekad bi nova godina, i odlazak na zimovanje i .......

i sad smo sretni i vjenčani. već godinu i po u braku, a prije toga 7 godina u vezi. duša moja draga :D :D :D :D :D :D :D
evo šaljem mu pusu ovim putem xxxx :D :D
da niste isli na kakav turski koledz? :shock:
Post Reply