Kako snimiti film?

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

O'zone
Globalni moderator

#26 Re: Kako snimiti film?

Post by O'zone »

todd_smith wrote:ismijavajte slobodno :mrgreen:

ko ima volju... :mrgreen:
Ja najozbiljne znaš onu "u šali pa privali" ako ti planiraš snimiti film ja aplaniram glumiti u tom filmu (osim ako nije u pitanju XXX produkcija onda odustajem radi tjelesnih nedostataka :mrgreen: ) pa mogu i ja zarađivati stotine hiljada ojra ko tamo neki evropski glumci a ko zna možda nekad u Hollywood-u budem glumio kakkog ruskog mafijaša ili čečenskog teroistu :mrgreen:
todd_smith

#27 Re: Kako snimiti film?

Post by todd_smith »

O'zone wrote:
todd_smith wrote:ismijavajte slobodno :mrgreen:

ko ima volju... :mrgreen:
Ja najozbiljne znaš onu "u šali pa privali" ako ti planiraš snimiti film ja aplaniram glumiti u tom filmu (osim ako nije u pitanju XXX produkcija onda odustajem radi tjelesnih nedostataka :mrgreen: ) pa mogu i ja zarađivati stotine hiljada ojra ko tamo neki evropski glumci a ko zna možda nekad u Hollywood-u budem glumio kakkog ruskog mafijaša ili čečenskog teroistu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

sto se tice sale i svega toga..mah, boli mene taj tvoj tjeleni nedostatak da li neko ovdje misli da li se moze ili ne :mrgreen:
O'zone
Globalni moderator

#28 Re: Kako snimiti film?

Post by O'zone »

todd_smith wrote:
sto se tice sale i svega toga..mah, boli mene taj tvoj tjeleni nedostatak da li neko ovdje misli da li se moze ili ne :mrgreen:
Ja ozbiljan da ozbiljniji ne mogu biti a ti me zadirkuješ zbog tjelesnih nedostataka :(
Post Reply