Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam, Boginja je prelijepa i mocna, samo je treba ocuvati...kad se naljuti salje nam munje,vulkane, velike kise, odvaja zemlju,,,budi te dobri prema njoj pa ce i ona prema vama...
na princa sam mislila...
pa on je jedini koji pizdi...
ljudi bi se generalno trebali malo pozabaviti vise tim pojmom religije... jer razgovor o religiji majka mu stara ne podrazumijeva samo razgovor izmedju vjernika i vjernika, razmjenu recepata i utisaka sa zadnje mise/dzume... pod religiju spada i neprihvatanje religije...
a recenica "ako ovo ne obrisete, nemojte srati o toleranciji" bi svakako trebala uci u anale ovog foruma
ne zamjeram... jer ja u zadnje vrijeme tako nemoguce stvari povezujem da me vec pomalo strah za mentalno zdravlje... ne znam je li do godisnjeg doba ili do hormona... ali izgleda da definitivno prelazim na jeboslavlje...
002:019. Ili, oni su nalik na one, koji za vrijeme silnog pljuska s neba, u punom mraku, usred grmljavine i munja, stavljaju zbog gromova prste u uši svoje bojeći se smrti - a nevjernici ne mogu umaći Allahu.
003:014. Ljudima se čini da je lijepo samo ono za čim žude: žene, sinovi, gomile zlata i srebra, divni konji, stoka i usjevi. To su blagodati u životu na ovome svijetu; a najljepše mjesto povratka je u Allaha.
:161. Oni koji ne vjeruju i koji kao nevjernici umru - zaslužuju, doista, prokletstvo Allahovo i meleka i svih ljudi,
002:254. O vjernici, udijelite dio od onoga čime vas Mi darujemo, prije nego što dođe Dan kada neće biti ni otkupa, ni prijateljstva, ni posredništva! - A nevjernici sami sebi čine nepravdu.
003:178. Neka nikako ne misle nevjernici da je dobro za njih to što im dajemo dug život. Mi im ga dajemo samo zato da što više ogreznu u grijehu; njih čeka sramna patnja.
02:272. Ti nisi dužan da ih na Pravi put izvedeš, Allah izvodi na Pravi put onoga koga On hoće. Imetak koji udijelite drugima u vašu je korist, ono što udijelite drugima neka bude samo Allahu za ljubav - a ono što od imetka udijelite drugima nadoknadiće vam se potpuno, neće vam biti učinjeno krivo -