ovako--ja kako drugacije

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ma Mrsmad_max_ba wrote:A komsijasha_ba wrote:Joj uhvati me nespremnu![]()
![]()
![]()
![]()
+1saschka wrote:Njanjo nego ko, zašiljio i izašao napolje....niko ostat' neće..... i usput dijeli savjete kako ga zavesti.
Pratimmuha_sa wrote:+1saschka wrote:Njanjo nego ko, zašiljio i izašao napolje....niko ostat' neće..... i usput dijeli savjete kako ga zavesti.
Ni vama, dvojici, nije sigurno.sha_ba wrote:Pratimmuha_sa wrote:+1saschka wrote:Njanjo nego ko, zašiljio i izašao napolje....niko ostat' neće..... i usput dijeli savjete kako ga zavesti.
šabenzi i ja cekamo ko zapete puškesaschka wrote:Ni vama, dvojici, nije sigurno.sha_ba wrote: Pratim

Šta jeTomahawk11 wrote:
Ma nesto mi se manta...kad i kad sam se nadigosha_ba wrote:Šta jeTomahawk11 wrote:![]()
osupnut sam blago je recTomahawk11 wrote:Ma nesto mi se manta...kad i kad mi se nadigosha_ba wrote:Šta jeTomahawk11 wrote:![]()
Pa zar ti ne prasisNjanjavi wrote:Ja brez teksta ostadoh, zanijemih od shoka i vako gledam
Jok bona mjesas me snekim, ja sam onaj sto kreshe.sha_ba wrote:Pa zar ti ne prasisNjanjavi wrote:Ja brez teksta ostadoh, zanijemih od shoka i vako gledam![]()
Kod komsijesha_ba wrote:Ja sam djecu u drugu zgradu odvela
Bukvalnomad_max_ba wrote:Kod komsijesha_ba wrote:Ja sam djecu u drugu zgradu odvela![]()
![]()
Ma hajde, šta nam reče. Za vas je onda najbolja verzija žene - lutka na naduvavanje. Radiš šta hoćeš a ona k'o zalivena.hrle1976 wrote:Manje pricajte. Za pocetak najbolje, jer nema muska na svijetu koji podnosi kad zena otvara usta, prica, pita, filozofira, nemate pojma koliko ste dosadne za poslusati. Ipak je ovo muski Svijet.
saschka wrote:Ma hajde, šta nam reče. Za vas je onda najbolja verzija žene - lutka na naduvavanje. Radiš šta hoćeš a ona k'o zalivena.hrle1976 wrote:Manje pricajte. Za pocetak najbolje, jer nema muska na svijetu koji podnosi kad zena otvara usta, prica, pita, filozofira, nemate pojma koliko ste dosadne za poslusati. Ipak je ovo muski Svijet.
Jest' vala, najbolje kakvu gluhonijemu oženit' ....hrle1976 wrote:saschka wrote:Ma hajde, šta nam reče. Za vas je onda najbolja verzija žene - lutka na naduvavanje. Radiš šta hoćeš a ona k'o zalivena.hrle1976 wrote:Manje pricajte. Za pocetak najbolje, jer nema muska na svijetu koji podnosi kad zena otvara usta, prica, pita, filozofira, nemate pojma koliko ste dosadne za poslusati. Ipak je ovo muski Svijet.
Ja sam ti rekao sta misli sva heteroseksualna muska populacija. Nisam upozno covjeka u vezi, braku ma zovi kako hoces da nije rekao "ma samo lupeta ko prazan mlin" ...