Kako se rijesiti....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

seln

Post by seln »

Klonirana26 wrote:Eh, da i ja kažem nešto, ali bez moralisanja :shock: Da se meni slično desi, prva ideja bi mi bila da se počne ponašati kao veći davež od njega (tog koji je mene počeo gnjaviti). Znači graditi kule i gradove "za nas dvoje", početi pričati o obevazama i odgovonostima "jer se mi volimo", postala bih naprasno ljubomorna...i tako dalje. Ako ga 'pak ni to ne bi otjeralo, "zaljubila bih se" skroz iznenada u dugogodišnjeg prijatelja :roll:

Eh, sada kada sam razmislila možda bih pokušala biti iskrena, ali mislim da bi ovo gore bilo lakše. (Posebno ako je sex dobar.) :D
To ne bi upalilo...cekala je ionako na najmanji znak naklonosti.
Cak mi je govorila " znam da i ti mene volis, samo neces da priznas"....
mislim, sta da covjek kaze?
Citizen-X

Post by Citizen-X »

pitt wrote:znas kako se najlakse rijesiti......nemati nista sa njom na prvom jestu. Sta se koji klinac imas petljati sa njom ako znas da e udata? istoko da ne mozes naci slobodnih cura (omjer je jos uvijek u nashu korist zar ne) i nemati takvih problema.
Al eto......kad si vec zaglavio onda ti je najbolje da joj to u lice kazes budes odlucan u tome da vise nema nista medju vama.
Jos nek ti pitt nadje kak'u sa papirima pa da konacno mozes zanat pretvorit' u legalan :D hocu rec HALAL :D
Last edited by Citizen-X on 03/10/2007 18:13, edited 1 time in total.
seln

Post by seln »

pitt wrote:znas kako se najlakse rijesiti......nemati nista sa njom na prvom jestu. Sta se koji klinac imas petljati sa njom ako znas da e udata? istoko da ne mozes naci slobodnih cura (omjer je jos uvijek u nashu korist zar ne) i nemati takvih problema.
Al eto......kad si vec zaglavio onda ti je najbolje da joj to u lice kazes budes odlucan u tome da vise nema nista medju vama.
eee, pitt...lahko je pricati...da nije sejtana... :D
Idrize, kud ce ti dusa....
Klonirana26

Post by Klonirana26 »

seln wrote:
Klonirana26 wrote:Eh, da i ja kažem nešto, ali bez moralisanja :shock: Da se meni slično desi, prva ideja bi mi bila da se počne ponašati kao veći davež od njega (tog koji je mene počeo gnjaviti). Znači graditi kule i gradove "za nas dvoje", početi pričati o obevazama i odgovonostima "jer se mi volimo", postala bih naprasno ljubomorna...i tako dalje. Ako ga 'pak ni to ne bi otjeralo, "zaljubila bih se" skroz iznenada u dugogodišnjeg prijatelja :roll:

Eh, sada kada sam razmislila možda bih pokušala biti iskrena, ali mislim da bi ovo gore bilo lakše. (Posebno ako je sex dobar.) :D
:roll: Šteta. Ali, sreća za mene da su muškarci obično (ne svi, ali većina) emocionalno zatvoreni :D

Očigledno, po tvojoj priči, da si ti bio iskren, a opet si na kraju dobio i pare i jare :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Klonirana26 wrote:
seln wrote:

:roll: Šteta. Ali, sreća za mene da su muškarci obično (ne svi, ali većina) emocionalno zatvoreni :D

Očigledno, po tvojoj priči, da si ti bio iskren, a opet si na kraju dobio i pare i jare :D
I opet mu co'ek neMRe ugodit :D Pu 'bem ti :D
seln

Post by seln »

Citizen-X wrote:
Klonirana26 wrote:
seln wrote: To ne bi upalilo...cekala je ionako na najmanji znak naklonosti.

I opet mu co'ek neMRe ugodit :D Pu 'bem ti :D
Ne znam...mozda ostavljam utisak emocionalne pustare...ali svi koji me poznaju kazu da sam vrlo senzibilan tip. Jebiga, ja sam to shvatio kao priliku za dobar seks bez obaveze (a bio je dobar)....i bilo mi je neprijatno to iznenadno " ja tebe volim i napusticu muza"...
pitt

Post by pitt »

uvijek to trebas ocekivati kad s eupustis u neku takvu ili slicnu atmosferu :D:D Murphy's law.....sta je najgore sto se moze desiti....i desit ce se :D:D
bug

Post by bug »

pitt :D jedes slova k'o da si malo :D ogladnio :D:D
a sto se teme tice :D i treba vam tako :D:D oboma :oops: :D
obuca

Post by obuca »

seln ja ne kontam sta je tebe spospalo nakon toliko vremena. jel te grize savjest. hoces li da uspostavis s njom kontakt i da se izvines sto si bio grub. ili ili. eto ako mozes reci. ako je gore navedeno bolje onda ne trazi davola i ne zovi je da joj kazes da ti je zao sto si bio grub. ipak si sad i ti ozenjen koliko sam shvatila, a ona bi se opet mogla ponadati.
luciferino

#60 Re: Kako se rijesiti....

Post by luciferino »

seln wrote:Ovako: imali ste vrucu avanturu sa nekom djevojkom/zenom, sve super. I poslije nekoliko vrucih jahanja, djevojka/zena pocne sa davljenjem, voli te ovo-ono, napustice momka/muza zbog tebe blabla....situacija postaje zajebana
i kvari sjecanja na vruce jahanje koje ste dozivjeli.
Dakle:kako je uopste dosla na ideju da neobavezan sport moze postati nesto vise i kako je razuvjeriti bez da je povrijedite (ipak smo gentlemans)?
A nisi nikada pomislio da je već bila spremna napustiti momka/muža prije nego je dobrovoljno stupila u jahanje s tobom?
seln

#61 Re: Kako se rijesiti....

Post by seln »

luciferino wrote:
seln wrote:Ovako: imali ste vrucu avanturu sa nekom djevojkom/zenom, sve super. I poslije nekoliko vrucih jahanja, djevojka/zena pocne sa davljenjem, voli te ovo-ono, napustice momka/muza zbog tebe blabla....situacija postaje zajebana
i kvari sjecanja na vruce jahanje koje ste dozivjeli.
Dakle:kako je uopste dosla na ideju da neobavezan sport moze postati nesto vise i kako je razuvjeriti bez da je povrijedite (ipak smo gentlemans)?
A nisi nikada pomislio da je već bila spremna napustiti momka/muža prije nego je dobrovoljno stupila u jahanje s tobom?
Ocigledno jeste....i samo je cekala priliku. Ali nije se upustala u rizik, isla je na sigurno.
lady midnight

Post by lady midnight »

dupli
Last edited by lady midnight on 03/10/2007 21:32, edited 1 time in total.
lady midnight

Post by lady midnight »

dobo seln,
poshto se stvar izgleda desila prije 7 godina, a poshto si ti danas ochigledno jedan sretno ozhenjen chovjek, te ova stvar za tebe shto hipotetika shto pluskvamperfekt - hajde ti nama lijepo reci KAKO si ti na kraju rijeshio problem.
pa i nas ostale, za koje okolina kazhe da smo senzibilni :D malo posavjetuj :D da se nadje ako zatreba (zlu ne trebalo) :D:D
mema mo

Post by mema mo »

odakle ti brate sad zenska pade na pamet, a proslo 7 godina.. mozda si se sad ti nje pozelio, mozda je tvoj brak u krizi :?
pitt

Post by pitt »

bug wrote:
pitt :D jedes slova k'o da si malo :D ogladnio :D:D
a sto se teme tice :D i treba vam tako :D:D oboma :oops: :D
postim.......a ti ne kuni narod okolo :D:D
seln

Post by seln »

Nisam je pozelio...iako je seks bio fakat vise nego dobar...ali falilo je sve ostalo.
A otvorio sam temu jer mi se desilo jos nekoliko puta. Nisam neki poseban tip, dakle, ne vidim razloga da mi se zene uvaljuju.
Pitanje je: kako se rijesiti "problema" a ostati pristojan? Treba li prije svake seksualne veze naglasiti "ovo je samo seks"? Vidim da je otvorena tema "smijem li mu poslije 4 mjeseca seksa reci da ga volim". Mislim, halo...
moje "poznanice" su bile puno manje decentne.
mema mo

Post by mema mo »

seln wrote:Nisam je pozelio...iako je seks bio fakat vise nego dobar...ali falilo je sve ostalo.
A otvorio sam temu jer mi se desilo jos nekoliko puta. Nisam neki poseban tip, dakle, ne vidim razloga da mi se zene uvaljuju.
Pitanje je: kako se rijesiti "problema" a ostati pristojan? Treba li prije svake seksualne veze naglasiti "ovo je samo seks"? Vidim da je otvorena tema "smijem li mu poslije 4 mjeseca seksa reci da ga volim". Mislim, halo...
sta ti se desilo jos nekoliko puta, sex sa udatim zenama? :?
lolita_xx

Post by lolita_xx »

seln, i ti pitas gluposti... bilo pa proslo, koliko sam shvatila rijesio si se, proslo 7 godina, sto sad o njoj razmisljas?? :-)
seln

Post by seln »

mema mo wrote:
seln wrote:Nisam je pozelio...iako je seks bio fakat vise nego dobar...ali falilo je sve ostalo.
sta ti se desilo jos nekoliko puta, sex sa udatim zenama? :?
Ne...desilo mi se da poslije neobaveznog seksa druga strana zeli nesto vise...i uvijek mi je bilo nezgodno na lijep nacin reci da ja ne zelim nista vise.
seln

Post by seln »

Zar se nikome nije desilo nesto slicno? Neobavezan seks i onda druga strana zeli nesto vise? Utoliko vise ako je druga strana "pod obavezom"?
obuca

Post by obuca »

ako je samo bila avantura i ako ti nakon nekoliko tura sexa nisi imao ama bas nikakvih osjecaja i ako si je vec odbio, onda ne znam sta sada hoces. ako je otisla i ne uznemirava te onda pusti proslost da miruje. mislim da si trebao postaviti temu treba li svakoj zenskoj koju povalim reci da je ne volim i da je bila samo ono nesto jer je meni trebao sex. a evo neko te gore pitao i da li je tvoj brak u krizi pa mozda zelis sada ti nju da potrazis. predostroznosti radi ti opet prije sexa naglasi da osim sexa nema vise nista. ali zamisli da se nades s nekom i kazes joj sve tako fino i cura prihvati i ti se u neko doba zatreskas i cura te ko iskoristenu krpu odbaci. jebiga jarane nikad ne znas da li ce i kada kod nekog proraditi osjecaji. a neko mora biti jebena stranka.
obuca

Post by obuca »

i sta bi seln. sta si odlucio :)
seln

Post by seln »

obuca wrote:i sta bi seln. sta si odlucio :)
jebi ga, vi fakat ne citate postove.
nekad bilo. bilo dobro jebanje. morao odbiti ponudu za nesto vise.
nisam je pozelio. nije brak u krizi.
teoretsko pitanje: kako fino odbiti ponudu za "nesto vise" ako je tebi samo do jebanja?
TO je sustina teme.
mema mo

Post by mema mo »

seln wrote:
obuca wrote:i sta bi seln. sta si odlucio :)
jebi ga, vi fakat ne citate postove.
nekad bilo. bilo dobro jebanje. morao odbiti ponudu za nesto vise.
nisam je pozelio. nije brak u krizi.
teoretsko pitanje: kako fino odbiti ponudu za "nesto vise" ako je tebi samo do jebanja?
TO je sustina teme.
e ovako ces seln, " ali duso ti si meni pravo draga i simpa djevojka(nema veze sto je udata) s tobom sam imao najbolji sex u zivotu, duso mi ce mo biti u kontaktu (naravno to je supljak). nemoj misliti da mi nije do tebe stalo... ja tebe duso ne zasluzujem. sto cu ti ja samo bi patila samnom, a ti si tako fina" :-D eto seln ovako joj reci.
obuca

Post by obuca »

i obavezno dodaj ono "nije kako ti mislis" :lol:
Post Reply