seln wrote:
Lucy, kao zemljaku necu ti reci ono sto mi je na pameti u ovom trenutku.
Svaka rijec koju sam napisao je istinita. Bilo je to prije nekih 7 godina, nisam bio ozenjen.
I nisam rekao da sam ja gentleman. Opisao sam hipoteticku situaciju, koja se moze desiti i drugima i pitao kako reagovati, tj. odbiti a ostati gentleman?
E zemo moj

da tebi nesto tvoja zemljakinja kaze...
Ako si pravi Tuzlak, Tuzlaci nikada shoopci bili nisu...niko ti ne prigovara sto si htio samo sex, prigovor je ovde da od pocetka nisi stavio do znanja drugoj strani sta ti (samo) hoces, pa da onda njoj ostavis da odluci hoce li u takvu vezu ili ne...jel' me sad kontas

. Po ovome sto si naveo, ispadas shoopak cisti, pa ti meni reci sta god hoces.....
Ovako zvuci da si iskoristio njen los brak da dobijes ono sto si ti htio-sex. A da tvoj brak lose krene (ne d'o Bog, pu, pu, pu

) i tebe uFati neka 24-godisnja sponzorusa sa nogama od metar i po i double D (.)(.)

i odere te materijalno i onda te baci k'o iskoristenu papirnu maramicu, garant bi bilo..."zene vake-nake..."...
Znas kako kazu "budi ono sto jesi, al' budi".....nemoj price, gentleman i fazoni....ima ba ovde zena i s mozgom i sisama

(anais, ne prozivam te, Tite mi

)